Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Lázár, ne küldd el!

2011.04.27. 11:39 Humperdickk

Jancsi, ne fáradj. Ne küldd el azt a szart.

Vagy ha nagyon muszáj, dobj egy mailt. De ne szemeteljük tele a netet: potom 236 kilobájt pédéefben, letöltöm erről a linkről bármikor. Haladj a korral: dobd fel a fácséra, hadd lájkolja, aki akarja.

Én mondjuk nem akarom. Olvastam ugyanis, gyenge nagyon: az eleje homályos, nehezen követhető, a közepén leül, vége meg nincs rendesen lezárva, még az sem derül ki, ki volt a tettes. Van valami sorminta helyette a békéről, a szabadságról meg az egyetértésről, de azt nem tudom értelmezni: az egyetértést hagyjuk, láttuk, hogy sikerült, a béke épp most szaródik el Gyöngyöspatán, a szabadságot meg az előtte levő 25 oldal intézi el. Aláírta kövér, smitt. (Vagy hogy írja a nevét. Ő se tudja, gyanítom.)

Jani, viccen kívül: ez így kurva kemény lesz. Ilyen félelmetesen buta mentalitással, amit nyomtok, ez nem fog sokáig menni. Egy ideig még viszi a lendület a haverokat, meg az önérdek is nagy úr, lóvé meg szarásig, azzal meg lehet venni a többi majmot kilóra, de intelligens emberek nélkül be fog halni a rendszeretek. Filozófus, művész, tudós, bíró stb. nélkül nem fog menni. Hisz az előző rendszert (a népköztársaságost) is ez vitte a sírba: a butaság. A sötétség. Hogy próbálták azok a próbakommunisták is kizárni a világot, de az csak beszivárgott: ki lehetett tiltani Márait, de Thomas Mannt, József Attilát antifasizmusuk miatt kínos lett volna.

És kiderült, hogy összeér a világ: nem lehet mindenki ellenség, aki nem Onnan kapja a parancsot. És akkor még a Nintendóról meg a kétkazettás magnóról nem is beszéltünk, hogy a „kuknorrist”, meg az alámondásos bruszlit már tényleg ne is magyarázzam. Most meg már internet is van, mit szólsz? Böfögsz valamit a megélhetési politikusokról ötéve, és máris felbassza a jobbik a netre az ellenkezőjét! Hisz amit nem is mondtál soha, a neten azt is mondtad. És ott is marad, kitörölhetetlenül. Minden hazugság, minden igazság. Minden, ami volt, van, lesz – és az is, ami sose volt és sose lesz.

Janika, gondold végig: ennek a rendszernek, ennek az új alkotmánynak a smittpali lesz a védjegye! Nem igaz, hogy nem érzitek ennek tragikomikumát: nagy garral alkotmányoztok, lenyomjátok mindenki torkán a szart is, összevesztek Unióval, Velencei Bizottsággal – és most tényleg tökmindegy, hogy valóban azt hiszitek-e közben, hogy ez most mekkora egy nagy dolog, a lényeg, hogy izzadva összekalapáljátok ezt a fost, és vele a hatalmat előre húsz évre –, és erre jön az a félanalfabéta, és összefirkálja. Mert az írta alá, a net vaníliáskarikás smitpajára, skiccpalija. Ha nem baszta el ezt is: a beszédet utána mindenesetre sikerült.

Még jó hogy nem a feketepákó.

Janifijam, mint öregebb, hadd adjak egy jó tanácsot: lépj ki ebből, amíg még lehet. Ne küldd el: van egy határ. Ne lépd át. Te még fiatal vagy, belőled még bárki lehet. Még akár rendes ember is. Ha még nem késő.

Elég ciki ez már így is. Nem igaz, hogy nem látod.

2 komment · 2 trackback

Címkék: alkotmány kövér lázár smitpali

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr272858911

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz (2011/04/27) 2011.04.28. 01:18:05

Lázár János mai bejelentése után szerk esztőségünk tagjaival,és feltehetően az ország lakosságával egyetemben lázas izgalommal várjuk a postást , hogy az mihamarabb elhozza nekünk az új alkotmányt, melyet meg nem erősített hírek szerint Schmi...

Trackback: Személyes példány az alkotmányból 2011.04.27. 16:02:40

Csak nekem feltűnő, hogy a korábbi kormányok összesen nem küldtek annyi levelet az állampolgároknak, mint ez a mostani röpke egy év alatt? Szeptemberben a nyugdíjasok voltak a  célpontok. Decemberben újra a nyugdíjasok, valamint akkor ment ki a ma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanko13 2011.04.27. 15:56:06

Biztos erről is lehet majd nyilatkozni, mint az MNyP-s maradásról! Aki nem nyilatkozik az kő keményen megkapja...;-)))))))))))))
Avagy eggyel több reklámújság, a sorsa is az lesz, csak az a gáz, hogy közpénzből spamolnak...:-(

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.04.27. 20:41:02

@Sanko13: a Közlöny gyújtósnak lágy, budipapírnak kemény. Remélem, a magyarhírlap mellékleteként küldik legalább! :)
süti beállítások módosítása