Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Adolf Hitlert az alkotmánybíróságba!

2011.06.14. 15:23 Humperdickk

„Ha az adott településen az előzetes tapasztalatok alapján a közvéleményben meghatározott nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozók esetében fokozott bűnelkövetés valószínűsége vált bevetté, a magánfelek közötti viszonyban e kisebbséghez tartozók vonatkozásában az egyenlő bánásmód követelményétől az (1) bekezdés alá tartozó viszonyokban el lehet tekinteni. Amennyiben a későbbi tapasztalatok alapján a közvéleményben már nem állapítható meg a jelzett kivétel indoka, az egyenlő bánásmód követelményétől való eltérést azonnal meg kell szüntetni. Az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak az etnikai kisebbséghez tartozás esetén a panaszok elbírálásánál mindig az érintett település közvéleményének előzetes tapasztalataiból kell kiindulnia.”

(Pokol, Béla: Magánszféra és egyenlő bánásmód; Magyar Nemzet, 2010. augusztus 17. A teljes cikk elolvasható itt.)

A szerző alkotmányjogász, egyetemi tanár. Én meg egy büdös paraszt vagyok.

Lehet, hogy ez az oka, hogy úgy vélem, hogy ennél a pokolbélánál csak az alkalmatlanabb alkotmánybírónak, aki ki fogja nevezni ezt a pokolbélát alkotmánybírónak. Sőt, ha még teljesen hülye is lennék, és nem tudnám, hogy a jogtudomány nem ismeri a „közvélemény” fogalmát, mint ahogy az egyes zenei stílusokról sem szokta hülyén összefröcsögni a jogtudomány, hogy nem teccik, tilcsákbe, akkor úgy is fogalmazhatnék, hogy szerintem ez a pokolbéla egy barom. És akkor az már közvélemény – hacsak nem definiálja a pokolbéla, hogy hány embertől vagyok én egy köz. De ha definiálja, akkor én meggyőzök pontosan egy egységnyi, közvéleménynek minősülő embert a településemen arról, hogy a pokolbéla nem normális. Ily módon eleget téve az elegen levésnek, kezdhetünk elégtételt venni (bocs…): alapíthatunk tehát egy közvéleményt, és vehetünk például cuki fekete játszósmellényt a fehéringre, valamint köthetünk helyes kis piros-fehér masnit a hajunkba. Például.

Namármost ilyetén módon kellően felfegyverkezve a pokolbélák ellen, elkezdhetünk akár ideológiát is gyártani a hülyeséghez. És mivel a pokolbélák akármilyen népes családjából csak a pokolbélát ismerjük, a negatív evidencia elve alapján ettől kezdve azt is gondolhatjuk, hogy ezek a pokolbélák mind ilyenek. Továbbmenve: nincs tehát annak akadálya, hogy mi nagy-nagy szeretetben, nagyközösen azt is gondoljuk, hogy a Pokol-család generációk óta, hetedíziglen nem normális, ami nem csoda, hisz minden Pokol-gyerek egy ilyen degenerált fajzat, genetikai hulladék. Velük szemben tehát kívánatos volna az egyenlő bánásmód követelményétől való kurva gyorsan történő eltekintés – azaz végső soron pofán is vághatjuk a rohadékokat, ha erre járnak. Sőt, tulajdonképpen mi el is mehetünk oda, ahova ők járnak, például azért, hogy megvédjük az ottani közvéleményt. Ennek érdekében mink egyenruhában fenyegetően vonulgathatunk fel s alá, és ha nekik ez nem tetszik, és verekedni kezdenek, ismételten pofán vághatjuk őket. Ám ezúttal is csak pedagógiai célzattal és a legmélyebb keresztényi könyörülettől vezérelten: hisz össze is fogdoshattuk volna az összes kis Pokolt, nemre, korra való tekintet nélkül, aztán zsupsz, megy a gőzös.

Hisz úgy döntöttünk, hogy rájuk nem vonatkozik az egyenlő bánásmód elve. Egyelőre. De ha majd ismét vonatkozni fog, szólni fogunk. Ígérjük.

Így gondoltátok, Béláim?

6 komment

Címkék: alkotmánybíróság hülyemagyar rasszista kirekesztő pokolbéla

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr322983364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.06.14. 17:21:35

Nehogy berakassa majd a médiatörvénybe az országgyűlési képviselőként elkövetett előterjesztésében vázolt ámokfutást, mert adhatsz majd neki itten ugyanennyi helyet cáfolatnak. Eddigi gyümölcsöző pályafutásából ezt se hagyjuk ki, hamár kénytelen-kelletlen magára kell vegye azt a röhejes sötétítőfüggönyt.
Ilyenkor bezzeg jogász, meg professzor. Jelentem ez lényegtelen, Ő egy volt országgyűlési képviselő, pártszínekben frakciótag, már emiatt sincs keresnivalója arrafelé.

Fabius 2011.06.14. 18:09:50

@egyfejű:

Médiatörvényhez nincs nyúlkapiszka, afölött Kroes néni a bába. Aki egy lex Pokolért olyat ver a kezükre, hogy Béláim akkor is bekapják, ha szaros.

Egyébként meg igen, szépen kinézünk majd a friss tagokkal. Nekem Pokol mellett azért ez a Pozsgay akolban kupálódott Szalay is szimpatikus. De legalább lesz valaki, aki már nyilvánította a kordonbontást (Orbánét) tevőleges véleménynyilvánításnak.

sületlenke 2011.06.14. 19:01:37

Kedvenc fiúkáim, nem mindegy most már, hogy Pokol meg Szalay lesznek alkotmányos kussban, ahogy elnézem, a belátható idők végezetéig?

Humpikám, értem én, hogy ennek mindnek ki kell jönni, és vagyunk páran, akik rendszeresen megnézzük, éppen mi jött ki...

De egyébként... ez már így lesz, maradnak kiakolbólíthatatlanul, talán majd a két csemetéd úgy 20-25 év múlva esetleg, talán kivoksolhatja mindet a francba egy nem névleges választáson, mert ezek ténylegesen itt most kiírthatatlanok.

Mi lett a cseresznyével különben, hogy valami olyanról is szó essék, amiben tényleges döntési lehetőség adódik.

Pálinka lett belőle? Ügyi vagy, de írj azért verseket is, ha megszáll az ihlet permetezés vagy karózás közben, nézem is, mi termett mostanában...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.06.14. 19:02:16

@egyfejű: istenuccse, beteszem én azt a cáfolatot. A Hírcsárda, sőt, talán az egész internet leggyönyörörűbb pillanata volt, amikor egy az egyben lehozták a valami dobiágnes nevű sajtóreferens kérésére a hoffmannrózsáról szóló álhír helyreigazítását. Teccikérteni: az álhír helyreigazítását. Az akkor, nyilván, álhelyreigazítás.

Szóval én lehozom, aztán majd együtt röhögünk a hülyéjén.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.06.14. 19:06:04

@sületlenke: még nem vagyok kész, az egyik fa negyede még hátravan. De szépen forr a százötven liter cefre a pincében, az a lényeg. :)

egyfejű 2011.06.14. 21:10:12

Mit nem hallottam nemrég a Tiszteletes Nagyságos és Frakcióvezető Úr szájából: a frakció elfogadta miniszterelnök úr jelöltjeit.
A régi vicc jutott eszembe:
- Hol voltál?
- Véleménycserén a főnöknél.
- És?
- Bementem a saját véleményemmel, és kijöttem a főnökével!
Nem nagyon szerettem azt a rendszert, bár tény, hogy sokkal jobb volt. Például több fogam volt és a vállam sem hasogatott hidegfrontnál, de kb. ennyi a pozitívum :)
süti beállítások módosítása