Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Bóvliország hajósainak

2011.11.25. 09:34 Humperdickk

Most annak kellene jönnie, hogy hehe, mi megmondtuk, matolcsi, holnaphúzcsi, illetőleg orbántakaroggy. Hát, nem az fog jönni.

Mert nem ez a zseniális agysebész tehet róla, de még nem is a főnöke, az előretolt középpályás. Erről mi tehetünk, drága barátaim: mi marhára futballokos, nobeldíjrekorder, egyszerre nyolc fejjel, valamint különböző egyéb testrészekkel is gondolkodni képes, csodálatos magyarok. Mi, akik nem szeretünk adót fizetni. Mi, akik inkább zsebbe dugjuk a borítékot, mint hogy befizessük a vizitdíjat. Mi, akik elvárjuk, hogy legyen olcsó gáz, olcsó troli, segély szarér-hugyér’ – és igen, kedves leendő cigányozó olvasóim, a GYED, a családi pótlék és a gázártámogatás is segély, csak szemérmesen másképp hívjuk, hogy le ne cigányozzuk magunkat. És igen, a cigányozás is közrejátszott, az, hogy keresünk egy célcsoportot, akin leverhetjük a saját cigányságunkat.

És mi tehetünk róla azért is, mert megszavaztuk ezt a dilettáns, félfasiszta bagázst. És most is mi tehetünk, amikor a kedves közvéleménykutató kérdésére a mindig bevethető „nem tudja/nem válaszol” választ vetjük oda. Mert nem tudjuk, mi a megoldás, mert ha tudjuk is, nem tudjuk megoldani, mert nem válaszolunk a nekünk kényelmetlen kérdésekre. Ha most a kormánypártok 22%-a mellett nem 55% nemtudjanemválaszol állna, nem hinnék azt, hogy még mindig támogatjuk őket. Mert nem szavaztok a mesterházira vagy a szabórebekára, mert nem szeretitek őket. Én se szeretem. Tehát inkább a bóvli?

Igen: ez az egész ország lett bóvlivá leminősítve. Mindannyian. A buszon bliccelők, a tűzifát áfamentesen vásárlók, a családi pótlékot félmilliós fizetés mellett is felvevők. Akik azt hiszik, minden úgy lesz, ahogy volt. Akik megszavazzák, hogy legyen minden sehogy. Mert azt szeretjük, ahhoz van tehetségünk. Abban vagyunk jók. Majd megoldja helyettünk valaki a többit.

Hát, nem oldja meg. A világ erről küldött most egy jelzést. Figyeljünk oda rá. Próbáljuk meg megérteni, hogy nem mindenki más a hülye, nem a világ esküdött fel ellenünk, nem mindenki más akar minket tönkretenni. Mert abban az egyben biztosan mi vagyunk a legjobbak: önmagunk tönkretételében.

Hagyjuk abba, amíg nem késő.

 

11 komment · 3 trackback

Címkék: moodys hülyeország bóvli matolcsy

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr43410258

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mellár: Nem tudtunk kilépni a válságból 2011.11.25. 17:09:01

Mellár szerint a Moody's azért minősítette le az országot, mert „nálunk az egyensúlyi számok nagyon rosszak”.

Trackback: Mellár: Nem tudtunk kilépni a válságból 2011.11.25. 17:09:01

Mellár szerint a Moody's azért minősítette le az országot, mert „nálunk az egyensúlyi számok nagyon rosszak”.

Trackback: Bóvliország hajósainak 2011.11.25. 11:21:36

Most annak kellene jönnie, hogy hehe, mi megmondtuk, matolcsi, holnaphúzcsi, illetőleg orbántakaroggy. Hát, nem az fog jönni....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.11.25. 10:10:32

Ennyi hülye összeesküvés-elméletet még nem látott a világ, mint amennyit csak ma összehordtak. A zombik meg még mindig óbégatnak, hogy a többség, meg kétharmad. Elég volt, az ilyeneket vissza kell utalni a GYP-be.

egyfejű 2011.11.25. 11:16:56

Olvasva a kormányzati baromságokat eszembe jutott egy réges-régi vicc a Fidesz által istenített Horthy korszakból.

- Roosevelt Elnök Úr, Magyarország hadat üzent!
- Hmm, hol is van az ország, valahol a Balkánon?
- Nem, Közép-Európában?
- És milyen az államformája?
- Királyság, Elnök Úr!
- És hogyan hívják a királyt?
- Nincs királyuk, egy tengernagy vezeti az országot.
- Tengernagy? Nem is tudtam, hogy Közép-Európában van tenger.
- Nincs is, Elnök Úr, Magyarországnak nincs tengere.
- Ahol ennyi hülye él az nyugodtan hadat üzenhet.

graboczjulia 2011.11.25. 11:36:00

A blog minden soraval egyetertek!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.11.25. 13:24:04

@egyfejű: az a baj, hogy a nép megeszi. Nem látják át, hogy akinek magyar állampapírban van a pénze, annak nem éri meg tönkretenni az országot. Ha meg ezt nem hisszük el, nem kell kötvényeket kibocsátani, hiányt tervezni a költségvetésben.

Ilyen egyszerű: ha kell a pénzük, pucsítsunk érte. Durcásnak gyereknek anyja sem vesz fagyit...

egyfejű 2011.11.25. 13:33:03

@Humperdickk: meg biza. Csintalan Sándor mondta valamelyik nap: szépen meg kéne tanítani a zembereknek, hogy a pénz is ugyanoylan árucikk, mint bármi más (nem szó szerinti idézet, elnézést).
És itt is visszanyal a nyalóka ám, azaz a magánnyugdíjpénztári rendszer szétverése, hisz ők voltak az egyik legnagyobb felvevő piaca az állampapíroknak. Ezúton szeretnék ismét gratulálni döntéshozóinknak, remekül megvédtek minket.

gyilkos fűegér 2011.11.25. 14:27:00

Érdekes tendenciára lettem figyelmes, nem tudom, nektek feltűnt-e: fityiszék kormányra lépése óta eleinte csak 3 havonta csinált olyasmit, amit először nem hittem el, majd feltettem a kérdést, hogy mi jöhet ezután. Az utóbbi időben a dolgok viszont mintha egyre gyorsulnának, az Alaptörvény Asztala óta pedig gyakorlatilag "Eszméletlen Sebességre" kapcsoltunk, és elszabadult a pokol: Alaptörvény Kifestőkönyv, EVA eltörlése, vissza az IMF-hez, míg végül az Elkúrtuk-adó, az új magyar ÁVH, a kötelező autópálya matrica, Hoffmann Rózsa, és a ne fizessük ki a villanyszámlát, ha nem akarjuk, már lényegében egybemosódott.

Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok (nem vagyok kíváncsi), hogy a "A Titkosszolgálat derítse ki, hogy ki miatt 320 HUF egy euró" után mi következik, illetve még pontosabban, hogy ezek után van-e még valami az eseményhorizonton kívül.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.11.25. 17:17:54

@gyilkos fűegér: van bizony. Úgy vagyunk, mint béka, aki kiugrik a forró vízből, ha beledobjuk, de szépen megfő, ha hideg vízbe tesszük, és lassan felforraljuk. Csakhogy az csak egy primitív kétéltű, az evolúció alacsony fokán.

egyfejű 2011.11.25. 20:57:27

@gyilkos fűegér: szép és jogos felvetés.
Most azért megy a kapkodás, mert:
1. január 1-én életbe lép az új kotmány, sarkalatoznak;
2. még tart a pártfegyelem, ezért ki lehet élni bármilyen perverziót
3. el lehet takarni a baromságok egy részét.

Költségvetésünk, komplett adótörvényeink még nincsenek, de az ország legnagyobb szakértője, Pató Pál úr, megmondta: „Ej, ráérünk arra még!”

Egy témát kiszúrtam a felsoroltak közül, ami - állatorvoi lóként - mutatja a fiúk végtelen cinizmusát és dilettantizmusát. Ez a kötelező autópálya matrica. Pár napja jelentették be, hogy sajnos nincs elegendő idő az úthasználat mértékével arányos díjfizetés bevezetésére 2013-tól. Helyette most ez az agymenés, kötelező mindenkinek. Mikor fogják kihírdetni? Január 1-én visszamenőleges hatállyal?

Kérdem én, mi a túrót készítettek elő ellenzékben? Emlékeztek még Orbán magabiztos 2009-es kijelentésére, amit Sólyomnak tett? Milyen előkészítettségben lehettek akkor, mivel foglalkoztak utána a választásokig? Egy ilyen anyagnak konyhakészen kellene a fiókban lapulnia, hogy hatalomra jutva pikk-pakk megcsinálhassák.

gyilkos fűegér 2011.11.27. 14:06:08

@egyfejű:

Azért arra tényleg kíváncsi leszek, Selmeczi hogy fogja kommunikálni, amikor úgy március körül az országban kikapcsolják a villanyt.

"Egy témát kiszúrtam a felsoroltak közül, ami - állatorvoi lóként - mutatja a fiúk végtelen cinizmusát és dilettantizmusát."

Picit vitatkoznék: a cinizmus és a dilettantizmus szerintem kizárja egymást, a cinikus pontosan tisztában van vele, hogy mi az ábra (Mi az hogy! Nagyon is!).
De ez még csak nem is dilettantizmus, a dilettáns tudja, mit kéne csinálni, csak nem tudja, mert nincsenek meg hozzá a képességei. A helyzet nálunk ennél sokkal rosszabb, Orbán ugyanis jól láthatóan évekkel ezelőtt elveszítette a kapcsolatát a valósággal.

egyfejű 2011.11.29. 15:29:20

@gyilkos fűegér: unortodoxiában elférnek a dolgok, sőt elvárás lesz. :)

Úthasználati díj.
Tudják, mit kéne csinálni? - Nagyon is, használatarányos díj.
Mit tesznek? - Bejelentik, nem tudjuk bevezetni 2013-tól az idő rövidsége miatt. (Végtelen dilettáns előlészítés.)
Megoldás? - Mindenki kötelező éves díj, adó jelleg. (Végtelen cinizmus, totál ellenkező irány.)
süti beállítások módosítása