Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Jobb, jobbik, legrasszabb

2012.08.04. 08:52 Humperdickk

A nyári uborkaszezon ellenére zajlanak az események: elkezdődött az olimpia, ami jó, befejeződött az országgyűlés, ami még jobb, valamint szaródik széjjelfele a nemzeti radikális nácipárt.

Örömmel vegyes boldogsággal vegyes röhögőgörccsel értesültünk róla a minap, hogy rasszokba sorolná a bűncselekmények elkövetőit a Jobbik: M. Ádám (kaukazoid nagyrassz, nordikus rassz, polaikus alrassz) szerint ez nemcsak segítene az eltűntek utáni keresésben (kivéve, ha egy négert kell megkeresni az alagútban, éjszaka, de ez valóban eléggé marginális eset), de megvan az a tagadhatatlan előnye is, hogy megkönnyítené a rendőrség dolgát is. Konkrétan ugyan nem értjük, miben, hacsak az elfogáskor alkalmazott testi kényszer mértékének könnyedebb meghatározásában nem (ha nem cigány, kicsit verjük meg, ha cigány, nagyon megverjük é. í. t.), de határozottan nem tartjuk esetleg teljesen lehetetlennek, hogy a rendőrség dolgát leginkább az könnyítené meg, ha idióta náci barmok nem beszélnének hülyeségeket. Sőt, inkább a társadalomról leszakadó néprétegek társadalmi integrálódásán dolgoznának ugyanilyen elánnal. Mert bizony még mindig vannak olyan liberális, de más tekintetben is nagy valószínűséggel zsidófajú bölcsészlányok, akik szerint az emberiség fejlődése során az ösztönszabályozások helyébe társadalmi szabályozások léptek. (Ezt úgy kell érteni, hogy annak a mély, ösztönös átélése, miszerint utálom a sok büdös cigányt, nem feltétlenül sikeres stratégia a társadalmi létbe illeszkedés rögös útján.) És a jelek szerint a zsidófajú bölcsészlányok integrálása (is) kívül esik a nácipárt szellemi horizontján.

Ami az integrálódás nehézségeit illeti, azt persze most már saját bőrén érzi Sz. Csanád (kaukazoid nagyrassz, armenid rassz, askenázi alrassz), egykori nácipárti potentát, akiről újabban kiderült, hogy nemzsidószármazási értelemben kihívásokkal küzd. Pártjában, az Európai Unió által is finanszírozott Ezsemjobbikban ez már önmagában necces. És ezen sajnos még az sem segít, hogy éveken át európai parlamenti képviselői emlején (illetve pontosabban a gyűlölt és megvetett Európai Unió emlején) csüggött nemhogy kedves, de egyenesen náci párttársa. Köztük az a N. Előd (kaukazoid nagyrassz, mediterranid rassz, iberid alrassz) is, aki később már Csanádunk (kauk. arm. ask.) mielőbbi pártból való kipaterolásában találta meg élete értelmét. És méghozzá jogosan. Mondom, hogy tréfás gyerekek ezek a nácik.

De Sz. Csanád (kauk. arm. ask.) nem állt meg itt: származási értelemben vett eredendő bűnét, miszerint egyik nagyanyja zsidó, tetézni bírta azzal, hogy ráadásul lehet, hogy még hazugnak és korruptnak is bizonyult. Ami még mindig nem lenne baj, nem is vártunk mást tőle, csakhogy elkövette azt a hibát, hogy erről még hangfelvétel is van. Már nem arról, hogy zsidó (arról nincs ugyan hangfelvétel, de csak rá kell nézni, letagadhatatlanok ám azok alrasszjegyek!), hanem hogy e szerint állítólag azt ígérte, hogy lennének itt különféle kedvező (eu-s, nem saját!) pénzek, ha ő inkább maradhatna mégis egy kicsit még nem annyira zsidó. Szóval hogy rejtőző zsidó lenne ő, de mit ne mondjunk: egy titokzsidó. Ami nyilván segítségére van abban, hogy tovább szolgálja az európai integráció ügyét, ám immáron független, euroszkeptikus, zsidó származású náciként.

Mondom, roppant tréfás gyerekek ezek.

Tehát most az van, hogy a fent említett független képviselő hazudott, méghozzá befolyással üzérkedésig fajulóan hazudott. Politikusbűnöző a javából. Így válik érthetővé, miért vált hirtelen olyan égetően szükségessé az a rasszbesorolás náciéknál: nyilván a politikusbűnözők kiszűrését szeretné elősegíteni vele a fent említett M. Ádám (kauk. nord. pol.). Akkor ugyanis többé nem volna lehetséges, hogy ennyi ideig tagadja a piszok askenázija, mi is rejtőzik őbenne valójában. Mert tényleg csak ennyi a gond, mármint nem az askenáziság, hanem a bűnözés. Legalábbis a Nemjobbikpárt főnemjobbikja, V. Gábor (kaukazoid nagyrassz, mediterranid rassz, dinarizált mediterrán alrassz) határozottan ezt állítja.

Amit készséggel el is hinnénk neki, ha nem tudnánk, hogy a dinarizált mediterránok megrögzött hazudozók.

25 komment

Címkék: jobbik novák szegedi vona mirkóczki Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr594694702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

projektoros (törölt) 2012.08.04. 11:19:18

Most már annyira izgatott lettem, vajon én melyik rasszba tartozom?! A fényképemet mellékelem és nem vagyok egyik pártnak sem tagja, nem is szimpatizálok
velük. Mindegyik, kivétel nélkül az önös , pitiáner, de a többség kárára a saját hasznát szem előtt tartva " dolgozik", zsebre a nemzet felemelkedéséért"!!!!!

Gyárfás 2012.08.04. 12:49:34

A kurucon volt a minap kb. 15 screenshot európai és amerikai rendőrségi nyilvántartásról. Mindben benne volt a bőrszín és a faj mint rublika.
Nem provokálni akarok, de erről mi a véleménye a posztolónak.?

rurodatu 2012.08.04. 13:03:54

@Gyárfás: Hát ez az. A demokratikus Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában a jogszabályok előírják a bűnelkövetők rasszának hivatalos nyilvántartását, akkor most azok rasszista demokráciák vagy hogy van ez?

Sőt még az ENSZ is rasszista?

www.origo.hu/itthon/20110527-az-ensz-rasszizmusugyi-megbizottjanak-magyarorszagi-latogatasa.html
Etnikai nyilvántartást javasol a kormánynak az ENSZ megbízottja
[origo]|2011. 05. 27., 16:28
az ENSZ rasszizmusügyi megbízottja. A megfigyelő többnapos országjárása után azt javasolta a kormánynak, hogy készítsenek etnikai nyilvántartást - például a bűncselekmények elkövetőiről -, hogy reális képet kapjanak a problémákról.
(Githu Muigai, az ENSZ rasszizmusügyi megbízottja maga is feketebőrű.)

Erről mi a véleménye a posztolónak?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.08.04. 15:43:37

@Gyárfás: @rurodatu: igen, gondolom a ezsemjobbikpártiakat is csak a statisztika iránti olthatatlan szerelmük vezérli.

Ez a véleménye a posztolónak.

willdataa 2012.08.04. 19:13:16

A posztoló méreteset pofára esett. Rasszistázni akart egy jó habzószájút, aztán kiderült hogy amit rasszizmusnak ró fel a Jobbiknak, az a legfejlettebb nyugati demokráciákban bevett gyakorlat és az ENSZ rasszizmus-ügyi megbízottja is javasolta a magyar kormánynak.
Ennyit tud a ballib, pofára esni.

Gyárfás 2012.08.04. 20:22:51

@Humperdickk: nagyon kifinomult érvrendszerre utal habzó szájjal jobbikozni akkor amikor kulturáltan beszélgetni is lehetne.

Ilyenkor jövök rá , hogy a "bloggertársadalom" java része milyen alacsony színvonalon van.
/me legyint

willdataa 2012.08.04. 20:33:05

@Gyárfás: Itt csak zsigeri Jobbik-gyűlöletről van szó, bármit javasol a Jobbik, ha a Jobbik javasolja akkor az azért rasszizmus, ha pontosan ugyanazt más csinálja már évtizedek óta akkor ugyanaz azért nem rasszizmus. Tehát nem maga a dolog számít hogy az micsoda, hanem az számít hogy ki mondja, ki teszi.
Ez az úgynevezett ballib "etika".

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.08.04. 21:02:36

Akkor még egyszer: a cigány nem rassz. Nincs ilyen rassz. Europid/kaukazoid rassz van. Abba meg még az ENSZ-ajánlás is bicskája is beletörne.

És ez mit sem változtat azon, milyen érzelmeket viseltetek a jobbik iránt. Akiket egyébként imádok. Mindig úgy megnevettetnek. Cukimókusok, szeretik az enszet, a nyugati demokrácia meg egyenesen a liblingjük őnekik. Ugye?

willdataa 2012.08.04. 21:28:01

Az ENSZ rasszizmus-ügyi megbízottja valószínű jobban ért hozzá mint egy másodéves Jobbik-gyűlölő és rasszistázó szakos.

Yasashi Tanuki 2012.08.04. 23:11:51

Nyilván nem érdeke egyik parlementi pártnak sem a Jobbikot kivéve, hogy kiderüljön, hogy mennyi a cigányok tényleges arány a börtönökben, hiszen akkor bocsánatot kellene kérniük a magyar állampolgároktól amikor rasszizmussal vádolták őket, holott ők a tapasztalataik alapján próbálták védeni magukat és gyerekeiket az atrocitásoktól. Pedig ha a balosok valóban úgy gondolják, hogy az átlagmagyar rasszista akkor az így készült statisztikából ripsz-ropsz kimutathatnák, hogy egyforma a cigány és az egyéb rasszhoz tartozók bűnözési hajlandósága. A szociológia egykor empirikus tudományként indult, a kutatás és a tények és az összefüggések feltárására törekedett. Mára meg lett tiltva a kutatás ami nem igazolja a több mint 100 éve kitalált konklúziót, nem csoda, hogy a társadalomtudósok hibás alapállásból félrevezető és hamis társadalom és szociálpolitikát üzemeltetnek, az adófizetők pénzén!

Yasashi Tanuki 2012.08.04. 23:16:10

@Humperdickk: Vess egy pillantást, hogyan értelmezik a rasszokta a Szabadság Hazájában, az általad felsoroltaknál sokkal részletesebben kérdezik:
www.prb.org/images09/question6.gif

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.08.05. 01:08:30

@willdataa: "Ennyit tud a ballib, pofára esni."

ez igaz. miközben a nemzeti (nacionalista) önérzet mindig diadalt arat. '18-ban is. '45-ben is.

az van, kedves honfitársam, hogy itten a nemzeti oldal be van szarva. ugyanis ballib nincs az országban. megbukott. eltűnt. meghalt.
jelenleg nemzeti kétharmad van. és ha kinyitom a Magyar Nemzetet (mindennap megteszem, bizony, sőt Inforádiót hallgatok, mert szeretnék belelátni a zavarodott kormánypárti csinovnyik-fejecskékbe), mi látok? minden nap Gyurcsányt ekézik. érted? egy politikai hullát. egy bűzlő halottat, akit nyilván megzavar, hogy lélegzik, de akiről tudjuk, hogy már nem él.

aztán: igazán kíváncsian figyelem, hogy mit kezd a magyar széljobb a XXI. században a már egyszer megbukott, ordas és ótvar eszméivel. főleg egy olyan világban, amelyet a "zsidók" uralnak.
cigányt fogunk irtani? zsidót égetni, mi a cél?
leírva ugyanis még nem láttam ezt hivatalos programként.

Szegedi CSanád hatalmas leckét adott a Jobbiknak, de úgy látom, nem sikerült megtanulnia a sok széljobb-baromnak.

drága barátaim: éppen a liberális értelmiség ad olyan iránymutatást a "cigáynkérdésben", amelyet érdemes lenne követni, csak persze sok idő és pénz lenne, amíg "termőre" fordulna.
vannak ugyanis kutatások, meg van a tudomány, meg van az értelem, ami az átlagmagyarnak sajnos túl magos. nem én mondom, Móricz is erről írt, nem is keveset.

persze egyszerűbb lenne cigányt irtani. aztán jöhetnének a zsidók. a baloldaliak. a homokosok. aztán ha mind elfogynának, akkor majd keresünk új ellenséget.

és ETTŐL, és CSAK ETTŐL olyan boldog országban fogunk élni, mint most.

Orbán azt mondta, hogy félázsiai nép vagyunk. nem igaz: pápuák vagyunk, az őrület határán a sok vértestvéri agyvelő zabálásától.

a poszt meg tökéletes. ennyi.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.08.05. 07:15:35

@Yasashi Tanuki: ebben én sehol sem láttam cigányt. Viszont az "some other race" beírhatom akár azt is, hogy vuki, ewok, vagy neimodiai? Igen, beírhatom. Megbüntet ekkor a rendőr az utcán, mert nem működik a bringámon a lámpa? Igen, de pont ugyanúgy, mint a fehéreket. Nálunk ez nem így van. Question?

brahamb 2012.08.05. 08:44:12

@idelle: pénz egyre kevesebb lesz, a jövő az, hogy aki képe lenne de nem dolgozik, az meg fog dögleni, senkit sem fog érdekelni.

willdataa 2012.08.05. 11:22:50

@Humperdickk: A cigány az amerikai felosztás szerint az indiai rasszba tartozik.

willdataa 2012.08.05. 11:32:26

@idelle:
A világháborúk erkölcsi győztese nem esik egybe a katonai győztessel.
A Fidesz nem nemzeti csak úgy tesz a hatalomért, a nemzeti oldal a Jobbik.
A világban a zsidóságnak számarányához képest túlzott a hatalma és befolyása, ez egzakt tény, tehát nem holmi eszme ami valaha is megbukhatott volna. Ami kérdés lehet hogy ez jó vagy rossz, ha pedig rossz akkor mi a teendő ellene.
A liberálisok semmit nem tudnak a cigány kérdésről, így választ sem adhatnak rá. A cigánykérdésről a Jobbik tud a legtöbbet, mert tagsága és támogatói nagy számban élnek cigányok által fokozottabban lakott településeken, tehát közvetlenül testközelből rendelkeznek nagy számú mindennapi tapasztalattal a témában.

Ajtony 2012.08.05. 12:18:29

Akár elkövető, akár eltűnt személy leírása lehetetlen, ha a mai PC elvárásainak akar megfelelni valaki.
A kurucon megjelent adatlapok valódiak. Valóban fel lehet, fel is kell tüntetni a személyleírásban az illető főbb ismertetőjegyeit.
Más kérdés, hogy ebből rossz szándékú statisztikai összesítés nem készíthető - ami pedig a jobbikos javaslat egyik lényeges burkolt eleme.
Egy szociológiai - azaz megoldási javaslat céljával készülő felmérésnek lehet pozitív hozadéka. A felzárkóztatás nem képzelhető el adatok nélkül, hiszen nem kalkulálható a megoldási javaslatok várható költsége, várható hatásfoka.
Klasszikus példa az iskolai felzárkóztatás céljából indított speciális osztályokat létrehozó intézmények támadása. Csak gondoljuk el, sikerélmény nélkül kell iskolába járnia azoknak a gyerekeknek, akik a szülői házból szinte neveletlenül kerülnek a jobb körülmények közül származó társaik közé. Mindig csak gyenge, vagy legjobb esetben évek múlva közepes diáknak számítanak. Ezt nehéz, vagy lehetetlen egy gyermeknek feldolgozni - ő a rossz: tanuló, viselkedő, stb. Abszolút antiszociális felnőtté válást eredményez. Ha viszont hasonló élethelyzetből kikerült gyermekek kaphatnak speciálisan képzett pedagógusoktól oktatást, nevelést, azzal esélyt kapnak arra, hogy felsőbb osztályokban, vagy középiskolába kerülve már azonos eséllyel kerüljenek egy minden szempontból integrált osztályba (addigra már kialakulhat egy saját magával, és környezetével szembeni igényesség).
Jó példa erre, az ország fejlettebb régióiban élő, jórészt asszimilálódott cigány-családok gyermekei, a hasonló élethelyzetből származó gyerekekkel azonos eredménnyel végeznek középiskolát, vagy akár egyetemet is.
Érdekes lehet számunkra a brit példa, ahol a fehér-külvárosok lecsúszott kerületeiben alakulnak ki "nyóckeres" állapotok.

ketroot 2012.08.05. 15:16:24

Mondjuk kriminalisztikailag nem hülyeség. Szociológiai szempontból is lenne előnye.

Egyébként elárulom, hogy a rendőségen belül megy a "sorolás", csak nem hivatalosan...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.08.05. 16:23:50

@willdataa: nincs olyan, hogy indiai rassz. Indikus van és dravida, de a cigányok egyikbe sem tartoznak. Question?

willdataa 2012.08.05. 16:47:53

@Humperdickk: Láttad a hivatkozást amit a hozzászóló betett, az amerikai felosztás szerint van olyan hogy indiai rassz.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.08.06. 07:57:09

@willdataa: láttam. Nincs olyan rassz, hogy cigány. "Asian indian" van, ami nettó hülyeség, mert csak indid van meg dravida, és ezekkel keveri a "bill" a saját kategóriáját. Ráadásul a cigányok egyikbe sem tartoznak (a bill szerint se), mert mindenhol mást hívnak cigánynak. Angliában például az ír mutatványosokat. (Bredpitt megvan a Blöffből? Szép szőke cigány, mi?) Elbaszták, van ez így. Ámerikában sem mindenki bruszvilisz.

Ne erőlködj, ebből nem jössz ki jól. Csak a te érdekedben mondom, mert engem egyébként hidegen hagy, ha a posztomon több ezer ember előtt csinálsz hülyét magadból.

willdataa 2012.08.06. 10:36:22

@Humperdickk:
Javaslom ne akarjál jobban érteni a témához mint az ENSZ rasszizmus-ügyi megbízottja, mert nagyon gáz az erőlködésed. Az amerikai felosztás szerint van indiai rassz, a cigányokat abba sorolják.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.08.07. 23:44:48

@willdataa: egy felnőttek részvételével folyó eszmecsere esetén alapvető fontosságú, hogy lehetőleg mindegyik fél felnőttként viselkedjék.

egy felnőtt tudja, hogy egy háború esetén erkölcsi győztesről beszélni olyan, mint egy 0:6-os focimeccs után a vesztes fél szempontjából szép játékról: önámítás.

azt értem, hogy a liberálisok a társadalom alja, elég régóta élem így az életemet.
bár megjegyzem, hogy a Jobbik éppen most bizonyítja be, hogy pitiáner politikusbűnözők gyülekezete - amit egyébként a magam fajta felvilágosult (liberális) értelmiségi a kezdetektől fogva tud -, tehát olyan félelmetesen XXI. századi megoldást ne várj tőlük.

a félelmetesen XX. századi megoldást meg majd megakadályozzák az amerikai zsidók, ők erre különösen érzékenyek.

Mr Neanderthal 2012.08.09. 07:13:29

es a szegeny rasszistat, neonacit ki vedi meg? aki a legynek se art, csak rasszozik csendben a sarokban? Hol van az ENSZ rasszizmus-ugyi megbizotja, amikor leszoljak a korcsmaban?
süti beállítások módosítása