Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Miért szeretem én a Gyurcsány Ferencet?

2013.09.16. 23:30 Humperdickk

Mármint ahhoz képest, hogy kurvára nem szeretem. Sőt, konkrétan idegel a faszi, ahogyan nyüzsög, meg lamentál minden ötpercben, morzsinkálva a megmaradt kis szikkadt, plöttyedt liberálszocializmusát, vagy mijét. Szánalmas.

Jobb helyeken az ilyet kellemes rekreációkba zárják, ahol vagy leszokik a jancsika tutujgatásától, vagy addig verik, amíg nem lesz mit tutujgatnia. Ám a mi helyünk, ahova szopni rendelt a balsors, tudjuk, nem ilyen „jobb hely”: itt az ilyen negyedtehetsegű, félművelt faszkalapok, mint ez a Fletó is, komoly potenciállá válnak a gyöpön. (Tudniillik azon a szép, zöld gyöpön, amin annak idején ulmanmónika játszotta el a holováckettőt, de olyan, de olyan hitelesen, hogy nemhogy a crnagorai filmszemle zsűrije, de a bélapátfalvi Jenő bácsi sem tudta érdemben honorálni a teljesítményt. Pedig ő még a románmagyar nullhárom után is talált bíztató jeleket. Igaz, őt már kétszer elmeszelték, méghozzá pedofíliai területen.)

De hiába, a Feri reménytelen. Ez a faszi leginkább egy majom, akit ágakon ugráló, banánzabáló vágóképeken tudok elképzelni, mármint ha nem vagyok muszáj elfogadni, hogy ő az egyik nagy magyar államvezető-jelölt. Sőt, konkrétan nekem ez a majom ugyanis olyan, mint szegény Bumszli kutyám: ő annyira hülyének bizonyult már nagykölyök korában is, hogy jobbnak láttuk kiherélni, hátha lenyugszik – ám miután ez nem hozta meg a kívánt eredményt, durván egymillióért forintért kerítést építettünk az udvar köré, nyolcvan centis betonalappal megerősítve, hogy ki ne szökjön állandóan. Azóta tehát megvárja, míg kinyitjuk a kaput, és akkor szökik meg – más érdekesség híján, zabálni. Ilyen hülye szegény, és bár örülünk a két méter magas, fagyhatár alá betonozott, fasza kerítésnek, nem nagyon szeretjük őtet.

Demost nem is ez. Hanem ez a ferenc, na ez se feltétlenül hülyébb, mint a herélt kutyáim közül a bármelyik, akik pedig megeszik a saját szaruk is. Joggal merült fel tehát a kérdés: akkor miért is szavazok én erre a demokratikus kloákára, vagy mire, amiben is ez a kiszből kirendszerváltozott, volt szarházi a főérdekelt – úgy is, mint aprópiroskai értelemben vett főelien. Akitől talán még a kövérlaci is fél egy picikét.

És nem tudom megmondani, hogy miért.

Mert ha hagyjuk is a szegény kis bajszos óvodást, mármint a lacit, rögtön itt van nekem másik, a kicsi fiam, aki bár nem bajuszos, mégis szobatiszta, azaz nem szarik maga alá. Időnként persze szintén jelzi, hogy szörnyek vannak a szobában: ő mondjuk ettől nem igazán fél, mert nem az a fajta. Szerintem hat-nyolc komolyabb szörnnyel is tisztességes döntetlenre hozná a meccset – ennek megfelelően keményen kimegy a hátsó kertbe esténként, cseppnyi zseblámpával, szörnyeket keresni, és mintegy sportérték gyanánt az extrémnek mondhatóan hisztérikus anyai sikoltozás esetén is képes szinte perceken belül haza is jönni a koromsötétből anélkül, hogy akár cseppnyi jelét is mutatná annak, hogy gond lenne abból, hogy ő negyedórákig el volt tűnve a semmiben. Sőt, hogy benne volt sűrűjében a semminek, ami pedig sötét, ijesztő és rideg. Neki nem gond, hogy darab ideig komoly résztvevője volt a sötétség gonosz, elvetemült, kisgyerekeket elemésztő érthetetlenségének, amiben egyszer csak feléje nyúlhatna a valami, hogy elragadja, hogy megegye – vagy ami még ijesztőbb, hogy az ő ellenfele nyerje a választást, és így az adja újra miniszterelnököt, és meg még házelnök se lehessen más, csak a tóbiásferi. Vagy a szanyikapitány.

Kicsiny gyermekem azonban nem retten, hanem hároméves öntudata minden szentségével keresztbe leszarja az apjátanyját, akik így hiába aggódnak a kis épsége felől. A következőkben tehát nyilván ollóval nyitja ki a banánját, mint legutóbb, mélységesen leszarva az olló éle által joggal vélelmezhető ujjbőrhámsérülés relatív valószínűségét. Hiszen a szülők kedvesek, ám kicsit hülyék, gondolja, így bár vágta el már ujját lényegesen többször, mint kellett volna, még így is lényegesen kevesebbszer tette, mint ahányszor elvágni egyáltalán esélye volt.

És ez a lényeg: komolyan hisz benne, hogy bár tizedszer is kiömlött az a kurva tea bödönből, elképzelhető, hogy legközelebb nem fog. Nem adja fel: neki az a lényeg, hogy megértse a nagyvilág, hogy őneki mennek ezek a dolgok, bármilyen bonyolultak is, sőt, bármennyire szemel láthatóan nem is mennek. Őt nem zavarja, ha többet kell várnia annak, aki azonnal akarja a megoldást. Ami persze az ő fejében megvan, csak még túlságosan hároméves ahhoz, hogy kifejezésre tudja juttatni őket. De lesz ő még hatéves, és akkor a jóisten irgalmazzon minden fasisztának.

Esküszöm, ha indulna jövőre, rászavaznék.

31 komment

Címkék: mszp ulmann mónika szanyi tóbiás demokratikus koalíció gyurcsány fernc

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr965519466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hohenstaufen 2013.09.17. 02:33:47

Iszonyúan visszataszító, undorító stílusú és szellemiségű írás. Merő szégyen, hogy ilyen hányadékkal nyilvánosan meg lehet jelenni. A belőle áradó mérhetetlen cinizmus és vulgarizmus minimum súlyos személyiségzavart tükröz. Lelki toprongy, szellemi féreg!

puszt 2013.09.17. 05:38:44

@Hohenstaufen: Nightmare. Hagyd szegényt küzdeni...

Szúrófény 2013.09.17. 06:42:18

Melyik fogyatékosság a legsúlyosabb?

Amelyikről nem is tudnak az érintettek (az orvosi eseteket kivéve), és amelyik a legel-terjedtebb. A béna, a sánta, a süket, a vak tud a maga fogyatékosságáról. Megtanul vele együtt élni, vannak korrekciós eszközök, amelyeket használ és szellemi erőfeszítés nélkül, segít rajta.
A legszélesebb skálájú fogyatékosság, a butaság láthatatlan. Csak akkor derül ki, ha az ember megszólal. Így a szűkszavú akár a bölcsesség látszatát keltheti. Minél súlyosabb az észbeli fogyatékosság, annál inkább nem tud tudatosulni nála eme észbeli valós állapot. Magyarul az a legártalmasabb buta ember, aki okosnak hiszi magát!
Mivel az embereket udvariasságra nevelték, nem szívesen vállalják, hogy a (szellemi) fogyatékossal közöljék a maga fogyatékosságát, mert az embertársunkat gyengesége okán kímélni illik, másrészt nem szeretik a felesleges vitát, amit a valóság közlése ezekből az emberekből kiváltana. A kíméletnek viszont az a következménye, hogy eme fogyatékkal élők nem szereznek tudomást a maguk fogyatékosságáról. Mivel véleményüket, mondandójukat „rájuk hagyják”, megerősítve gondolják a maguk butaságát. Tekintve, hogy ez az egyetlen sajátjuk, ugyan ragaszkodnak hozzá, olyannyira, hogy számukra felesleges a mások véleményének meghallgatása, könyvek elolvasása, és végképp kerülendő a tanulás.
Ami számukra előnyös, az azonnal és feltétlenül hihető, ami hátrányos, káros, az csak hazugság lehet. Babits gőgjével: „csak én bírok versemnek hőse lenni”, számukra Ők a mindenség mércéje! Az érzékelés belülről kifelé történik, tehát Ők vannak mindenen belül, az „Ő ostobasága” a világ közepe és nem érti miért nem ő körülötte, forog a világ (vele is terhelten).
Még súlyosabb a helyzet, (és nem ritka jelenség), amikor az anyagi javak és az élvezetek halmozódása helyett, a fogyatékosság halmozódásával találkozunk. Gyakori kísérő jelenségként a követelőző agresszivitás társul a „halmozottan hátrányos helyzet” indoklásával. Pozitív diszkriminációt követel a negatív! Kész agyficam és ez a szellemi bukfenc fura dolgokat állít ingatag talpára.
Az okos és az ostoba vitája sok konfliktus forrása. Amíg az ostoba helyén van, a társadalmi ranglétra alján, addig elég a ráhagyás bölcsessége. Probléma akkor adódik, ha az ostoba a mások (a megválasztóik) ostobaságán följebb kapaszkodott a társadalmi „szamárlétrán”
Minél feljebb, annál veszélyesebb, és annál károsabb. A demokrácia nekik is a lehetőségek, kitágulását jelenti. Vakok közt félszemű királyként, a vak ló bátorságával vezetnek bennünket a falnak! Az Európa szivárványt bámulva bukunk bele a válság gödrébe.

H.Sandor 2013.09.17. 07:25:13

A cikk nagy valószinűséggel egy jól megfizetett agymenési melléktermék. Nem írok trágyát,mert abban még vannak értékek. A cikkíró soha a büdös életben nem lesz annyira értelmes,hogy a Gyurcsány és önmaga szellemi különbségeit fel tudja fogni.
"Szúrófény" diagnózisa tökéletes !!!

szist 2013.09.17. 09:25:58

Hunperdickk ! Kellett neked kikezdeni ezeknek az "embereknek" az idoljukkal? Megkaptad, "soha a büdös életben nem leszel annyira értelmes, hogy gyurcsány és önmaga szellemi különbségeit fel tudja fogni". Puff neki hozzányúltál egy "nemzeti hőshöz, egy igazmondó juhászhoz, egy mátyás királyhoz!!! Hogy képzelted, hol élsz Te ?
Itt magyar országon, ahol ilyen "művelt" szocik élnek és 2006 után is imádják egyetlen"apjukat" ! Ez már rosszabb ,mint a Rákosi korszak, amikor az iskolában egy 3.-os tanuló azt merte mondani a katedra fölött viritó Rákosi Mátyásra,hogy kopasz! Ki is rúgták ...az iskolából is! De ezekkel mi lesz? Mikor rúgja őket ki egy pedellus?
VÉGRE..

dr. jenőke (jenőke) 2013.09.17. 09:48:59

Úgy tűnik, utolért a meg nem értett alkotók sorsa.
Írj egy lebutított változatot.

Mitzimackó 2013.09.17. 11:37:06

ez kurva szar, primitiv, de legalább hamis, hazug, és jobboldali kampány. ennél sokkal többet lehetne köpködni a mai jobboldal bármelyik szem előtt lévő alakjára, és abban legalább volna valami igaz is.
Bazmeg, te ennyire be vagy szarva Gyurcsánytól? menjél már cihiáterhez!

Mitzimackó 2013.09.17. 11:39:21

@szist: szerintem a zsebnéró Rákosi legjobb tanítványa, igaz, nehéz összehasonlítani őt bárkivel, mert eddig rajta kívül senki sem tört a kopasz babérjaira. soha senki nem volt ennyire demagóg, még ő maga sem az1998-2002 időszakban, pedig az se volt piskóta!

vantaan 2013.09.17. 11:45:35

Te jó ég ez a bunkó faszkalap még mindig Gyurcsány Ferencen élősködik!

De drága H miért nem a fas.át veri a Margitszigeten vagy Vona Gábor seggét nyalja a Moszkva téren????

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.17. 13:04:46

Azért az tréfás, hogy egy (első látásra) gyurcsánygyalázó poszttal sikerült idegbe hoznom mindkét politikai oldal szerelmeseit. Már csak ezért megérte. :)

(Van, aki tud írni, olvasni. Van, aki tud olvasni. A többieknek ott az internet.)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.17. 13:06:36

@H.Sandor: ja. Mondjuk konkrétan a gyurcsányiról szól, nem rólam, ahogy alítottad (sic!) az imént, de ez semmit sem von le a sportértékéből. :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.17. 14:04:14

@Humperdickk:

Bazmeg, ijesztő a funkcionális analfabétizmus terjedése... :)))

vantaan 2013.09.17. 14:08:24

@Humperdickk: magyarázd a böszmeséged!!!
Te szent ég DE SILÁNY VAGY!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.17. 14:33:42

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az, ijesztő. A gépnarancson ezért a cikkért már-már a halálomat kívánják a kommentelők.

Venyigeszu 2013.09.17. 16:56:36

@Humperdickk: "...sikerült idegbe hoznom mindkét politikai oldal szerelmeseit." - Összekevered az "idegbe hozást" azzal, ha undort vált ki a stílusod(!). ( Nem a mondanivalód, mert az szóra sem érdemes.)

"(Van, aki tud írni, olvasni. Van, aki tud olvasni. A többieknek ott az internet.)"
Tehát akkor az internet két csoportnak van: az írni tudó, de olvasni nem tudóknak, és a sem írni, sem olvasni nem tudóknak. Te melyik csoportba sorolod magad? ( A kérdés nyilván jogos, hiszen itt vagy te is.)

H.Sandor 2013.09.17. 17:26:18

Látom,hogy az írási és olvasási készségek erősen felértékelődtek a hozzászólóknál.
Igen,én tudok olvasni /még a sorok közt is!/,sőt még az olvasottak értelmezéséval is jól állok.
Nem szégyellem,hogy a Gyurcsányt mocskolókkal ellentétben igenis végigolvastam az őszödi beszédet,sőt értelmeznem sem volt nehéz !!
Napnál világosabban kifejti,hogy a hazugsággal nemcsak az egyik vagy másik politikai oldal szereplőit vádolja,hanem az összeset.
Arról nem ő tehet,hogy kiragadott mondatokkal a félig sem művelt tömegeket a jobboldal manipulálni tudta és tudja még ma is.Orbán hatalma kifejezetten a nagyon "egyszerű" és a megvehető emberekre épül.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.17. 17:47:35

@Humperdickk:

Most mindegy, mi a véleményünk GyF-ről, de legalább azt csinálja, amit a teljes magyar ellenzéknek kéne már három éve. Hangsúlyozom, jelenleg EGYETLEN magyar ellenzéki politikus végez ellenzéki tevékenységet, és folytat kampánynak nevezhető kampányt.
Továbbá ő az egyetlen, akiről elhiszem, hogy ha valami csoda/átok történne, és nyerne, akkor abba a székbe bele is merne ülni.

GyF miniszterelnöknek egyszer már alkalmatlannak bizonyult, és a személyiségjegyei (hacsak nem tényleg egy gyökeres, és belülről megélt tanulási folyamaton megy éppen keresztül) miatt szerintem ismét alkalmatlannak bizonyulna, na de akkor mit szóljunk mondjunk Mesterházy Attilához, aki már miniszterelnök JELÖLTNEK is teljesen alkalmatlan??? Ő az a repülő, amelyik nem hogy lezuhan, mert fel sem tud szállni. (Vonát hagyjuk, ez nem a Benny Hill Show)

(A félműveltség miatt nem ostoroznám, nálunk mára háromféle politikus maradt, félművelt pojáca, nyolcosztályos vidéki suttyó, analfabéta, beilleszkedési-zavaros troll.)

mamoska 2013.09.17. 18:24:14

@Venyigeszu: Valóban undorító! De H. valszeg egy szabadasszociációs szájmenéses gyakorlatot folytat, teljesen mindegy, hogy miről,csak teszi egymás után a szavakat. A kutyáit pediglen nagyon-nagyon sajnálom!

Crip Lee 2013.09.17. 19:01:15

@H.Sandor: Okos vagy, ülj le. Azt se felejtsük el, hogy teljes mellszélességgel üvöltötte ö is a hüjjeségeit, aztán ha vki nem szivárogtatja ki akkor meg mélyen hallgat. Hát ennyit a hősről.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.17. 19:59:34

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: voltaképpen igazad van, de tényleg erről szól a poszt. (Olvasni nem tudók kedvéért:) Hogy bármilyen gyermeteg kis majom ez a Gyéef, őrá fogok szavazni jövőre.

Bajnait kihagytad: ő alkalmas lenne-e? (Csak viccelek.)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.17. 20:08:40

@mamoska: édes drága olvasó, tényleg, csak a vicc kedvéért: mit sajnálsz a kutyáimon? Hogy egymisiért építettem nekik kerítést, hogy ne tudjanak kiszökni állandóan, dugni? Vagy hogy kiheréltettem őket? A másik kettőt például nem heréltettem ki, tehát az egyiket dugás közben ölte meg a szomszéd medveölője, a másikat csak megette félig, hetekig döglődött, hajszál híján felfordult, százezerbe volt a gyógyíttatása. Tudod, engem már akkor sem érintett az épp akkor aktuális rezsicsökkentés, mert nincstelen nyomorult vagyok a világvégén, nekem az sok pénz. És nagyon sajnálom a ferikédet, de tanulj meg már olvasni, vagy ha nem akarsz, az se baj, de akkor meg ne ide gyere, mert itt az ilyesmit el szoktuk várni.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.17. 20:13:30

@Crip Lee: ja,és ő is csak azóta ilyen harmadikutas szabadságharcos, amióta elzavarták a szocik is. Mindegy, ez a választék, ebből kell választani, és én tényleg nem tudok jobbat, mint ez a déká. (Mer' a másik a siffer, de ahhoz meg nekem szódabikarbóna kell, ahányszor csak ránézek arra a szomorú fejére. Nem beszélve arról, hogy voksot a határsérülteknek, hogyne. Kisfaszom nem-e kéne.)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.17. 23:30:10

@Humperdickk:

Nekem se nagyon vannak már igényeim... :)

ftk 2013.09.18. 09:42:45

Szerintem a kommentelők jelentős része nem érti a posztot. Lehet, hogy én sem. A nembajuszos háromévesnél elvesztettem a fonalat :D

tomcsák 2013.09.18. 10:59:04

@Humperdickk:
Mi a túróért árultad el?! Az életben nem fogjuk megtudni, hogy mennyien vannak, akik egy absztrakciós szinte(ke)t tartalmazó szöveget egymás után tett szavaknak, szabad asszociációs szájmenésnek, gyalázkodásnak stb. gondolnak(!!).

Nincs miért lebutított változatot írnod. Jó és Gonosz között választhatunk tartalmút megértenék/elfogadnák többen.

Csak az szar lenne.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.18. 18:52:50

@ftk: igen, ott van egy kis gondolati törés. De most már szánalmas lenne átírni. :))

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.18. 18:54:31

@tomcsák: ha erre jár Salinas River: nos, talán ezért léptem ki a gépnarancsból. Ott erre nincsen közönség. (Neked meg kösz.)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.19. 14:09:57

@tomcsák:

Az Ostoba Korlátolt Gonosz, és az Ügyetlen, Jószándékú Demokrata között választhatunk.
Nekünk ez jutott.

tomcsák 2013.09.19. 15:05:40

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Éppen ezért lenne nagyon fontos azon gondolkodni, hogy
A) Miért és mennyire fontos leváltani OKG-t
B) melyik ÜJD mennyire és miért alkalmas/elfogadható erre a szerepre.

Ehelyett aki nem két Hero-t lát (fekete és fehér páncélban), az a másik oldal troll-ja, barma.
Hump annyit elért ezzel a poszttal, hogy ő mindkét oldal aljas férge egy személyben. :-)
Szomorú.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.20. 13:01:17

@tomcsák:

Csak, hogy tisztán lássuk, miféle helyzetben vagyunk jelenleg: odáig süllyedtünk, hogy GyF lehet mára az egyik legszimpatikusabb politikus (számomra is), a következetes ellenzéki kiállása miatt, a felcsúti videója miatt, a rendőri vezetők tárgyalásán mutatott viselkedése miatt stb, fent elragoztuk. Komolyan fontolgatom, hogy a DK-ra fogok szavazni, pedig.
Pedig, ennek az embernek, a Ferinek, még nem is olyan régen, ilyen húzásai voltak:
"aztán 2006-ban pedig Gyurcsány ígért egy ötéves adócsökkentési programot, és úgy tartották mesterségesen 4 százalékos növekedési pályán a magyar gazdaságot, hogy az egyensúlyi pályánk ennek felét se indokolta volna. Mindennek tetejébe a Gyurcsány-kormány 20 százalékra csökkentette az áfát, és néhány hónap múlva kiderült, hogy így tovább fenntarthatatlan az államháztartás."
hvg.hu/gazdasag/20130920_Mellar_interju

Ha rosszindulatú akarok lenni, ez igazi, délamerikai értelemben vett kalandorpolitika, ha jóindulatú vagyok, és feltételezem a jószándékot, akkor olyan mértékű pénzügyi-gazdasági-államvezetési dilettantizmus, amivel jobb helyeken nemhogy miniszterelnök nem lehetne valaki, de egy közepes cég titkárnője sem.

De, mint említettem, még így is lehet, hogy neki pottyantom a szavazólapot.

Hát, ez egyrészt nem túl vicces, másrészt jó ha tudjuk: a selejt bosszúját azért nem lehet a végtelenségig megúszni.
süti beállítások módosítása