Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Aki agresszív, fél (Képriport a forradalomról)

2013.10.23. 20:42 Humperdickk

Persze, hogyne, aki meg regresszív, de vasszíve van, maratoni futó már nem lehet, de most ne szaladjunk ennyire messzire. Beszéljünk inkább arról, akkor mi van, ha hülyék is vagyunk.

Mert hát tegyük fel, hogy van egy rakás pénzünk, de nincs eszünk, és magyarul nem, vagy csak megszorításokkal tudunk, és a helyesírással meg az van, hogy nyomta azt mindig a Hédi néni a dolgozók esti iskolájába’, de mi nem értünk rá a sok május elsejei felvonulás szervezése végett. Megtanulni ezeket a rohadt vesszőket, hogy mit, meg hogy mikor, hova kell tenni, mikor épp elég volt, hogy el ne basszuk, hogy mindig idejében lépjünk, és mindig ugyanabba a folyóba. Hisz elmondta a Minisztertanácselnök elvtárs is, vagy mit akarok mondani, a Méltóságos Úr, miszerint hogy mi úgy küzdünk az ötvenhatosok igazáért, a kommunizmus ellen, hogy felépítjük az egészet újra, Felcsúton. Igaz is, ott jártam ma, jelentem, haladnak a dolgozók:

Fénykép0221.jpg

De szavam ne feledjem. Van tehát ez a sok kommunista, aki végre, a hatályos jogszabályok és a szélesgábor-féle nullponti energia (ez olyan lehet, mint a negatív intelligencia: egy idő után kitüremkedik, akárhogy gazdagszik meg az ember) jóvoltából megint felvonult, akár a régi májuselsejéken, pedig még virslit sem adtak, vagy legalábbis nem azt, és nem oda. És ez az egymillió kedves, ámbátor gondolkodni hely- és időhiány miatt képtelen embertársunk tette ezt annak nyilvánvaló, mindazonáltal eszelős érdekében, hogy ezzel is kifejezze, hogy tiltakozik a hungarocell emberi élet kioltására alkalmas használata, az Európai Unió rezsicsökkentés-ellenes, idiótákat kirekesztő politikája, valamint, gondolom, a hungarocell szexuális, emberi élet létesítésére is alkalmas felhasználása ellen. (Nem beszélve a távolsági buszjegyek orcátlanul magas árairól.)

És eddig rendben is van: felvonultak, sokan voltak, és annak rendje, módja, valamint szponzorizációs háttere miatt került a vígassághoz szöveges szallag is, vagyishogy mi, na, mollinó. Ami így nézett ki:

akiagr2.jpg

Ja nem, nem így nézett ki, így az mti fotósa nézett ki, mikor kiderült, hogy le kell fotóznia a képtelent. Ám kétségtelen, megoldotta a feladatot: állj oda, Laci, ahova a vessző kéne. Laci meg odaállt, vesszősége teljes tudatában. Tehetséges gyerek, nem véletlen alkalmazzák ott, ahol, és főleg, annyiért. Esküszök, ha kicsit kapacitálják, ezek a kölykok ráretusálják a Cohn-Bendit-t is, amint macerálja a rákaifilipet, kislánykorában.

De azért a valóság csak kidugta azt a bizonyos vesszőt, izé, szöget a zsákból:

akiagr3.jpg

Hát, igen. Hiányzik az a vessző. Így részemről már csak egy kérdésem van.

Na, melyik vessző hiányzik arról a képről?

17 komment

Címkék: orbán helyesírás széles gábor felcsút békemenet aki fél

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr475596323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KullWahad 2013.10.24. 01:10:48

A hím... Ja, mégse, ott vonul sorban, mind.

egyfejű 2013.10.24. 07:38:21

Össze nomeg vissza vagyok zavarodva.
Lehet, ez a hiányzó vessző? Amelyik nem fél, hanem egészben retteg?
"Látjuk, hogy megint szervezkednek, hamisítanak, idegenekkel szövetkeznek. Le fogjuk leplezni a hamisítást, a trükkök százait, nem fogjuk tétlenül nézni a szervezkedésüket ... Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan hadrendbe kell állítani csapatainkat. Készülődjetek, most befejezhetjük azt, amit 56-ban elkezdünk. Mindenkire szükség lesz. Nincs középút, vagy felszabadítjuk magunkat, vagy nem leszünk szabadok!" Orbán Viktor, 2013.10.23.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.10.24. 08:51:14

Hát akor ne kapkodj, Viki. De tetesd ki azt a kurva vesszőt, legalábbb.

(Azért vicces ez a molinó, mert annyira, annyira jellemzi ezt az egész bagázst. A fals dumákat, a hozzá nem értést, a kapkodást, a műveletlenséget, a helyesen nem hogy írni, de semmit sem tudást. Legkevesebb két író-olvasó ember állt e mögé a szar mögé. És higgyétek el, ha egy sz-szel írták volna az 'agresszív'-et, akkor is mögé álltak volna. Hisz mögé álltak ezek már rosszabbnak, mit akarok mondani, roszabnak is.)

centenárium 2013.10.24. 10:53:50

Bezzeg az internacionalista cionista balliberális
söpredék hiába próbálkozik. Nem érdekli éket csak a saját magjuk.

egyfejű 2013.10.24. 15:56:43

A vincenten bukkantam kisjuci kommentjére, amit továbbgondoltam.
Az elírás nem vessző hiány, az elírás az első szó, nomeg a folytatása.
Molinó helyesen:
Az agresszív fél nem fél, hanem harcol a démonaival.

Anarchista Nyárspolgár 2013.10.24. 18:00:12

@centenárium: köszönjük az értő hozzászólást. Ma sem keltem fel hiába.

Más: OV még mindig a kommunizmus ellen harcol. Bravó (klap klap). Hát nem helyezte magasra a lécet, no. Van esély egy döntetlenre.

christvhu 2013.10.24. 23:56:15

@Anarchista Nyárspolgár: Felőlem nyerhetne is. Csak ne volna mindig annyi vesztese az Ő nagy gyözelmeinek!

christvhu 2013.10.24. 23:57:42

@christvhu: Mármint - persze - a kommunizmus ellen.
Hozzátéve, hogy ez már csak azért sem elképzelhető, mert ehhez elsősorban önmagát kellene legyőznie.....

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.10.25. 08:59:31

@christvhu: az marhára tetszett, hogy a beszéde elején (kábé három percig bírtam, aztán inkább átkapcsoltam a nótatévére), elmondta, hogy milyenek ezek a kommunisták, nem tűrik az ellenvéleményt, meg korlátozzák a szabadságot, megasatöbbi. Nekem meg az a véleményem, hogy jelenleg korlátozva van a szabadságom, mert van véleményem. Egyébként meg sok sikert a kommunizmus építéséhez, éljen a párt.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.27. 15:13:31

Aki ismeri a magyar nyelvet, az vagy zsidó, vagy libsi, vagy külföldi. Vagy is.

Derék, becsületes, tisztességes magyar ember nem tud rendesen magyarul, ami először is cukiság, másodsorban honnan is tudna, hiszen nem olvas magyarul tűrhetően tudó, tehát zsidó, vagy zsidóbarát, vagy nemzeti liberális szerzőket. (Majdnem azt írtam, hogy "nemzeti liberális magyar szerzők", LOL.)

A derék, tisztességes magyar ember ötévesként gügyögi a saját nyelvét, amikor édesapja, a Kedves Beteg elé járul. A magyar embernek Szabolcska Mihály kell, nem Ady, a magyar embernek nem Schiff András kell, és a Jól temperált zongora, hanem a műcigány kamuzene, és a Fehérvári huszárok.

Nem Nádas vagy Spiró (őket ki is basszuk az alaptantervből), hanem az olvashatatlanságig zagyva és modoros Wass és Jókai Anna.

@Humperdickk:

Az történt, hogy Magyarország miniszterelnöke ellenségnek nevezte ki az ország őt nem kedvelő felét, és erőszakra buzdított velük szemben. Dacára annak, hogy valószínűleg jórészt ők állják a fizuját, nem a vonulgató nyuggercsürhe.
Teljesen elképzelhetetlen, hogy bármelyik nyugati országban egy politikus egy ilyen beszéd után még öt perc múlva is politikus legyen.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.27. 15:21:10

@Humperdickk:

Pedig a vége volt a legjobb:

- Ti mind egyéniségek vagytok!
- IGEN, MI MIND EGYÉNISÉGEK VAGYUNK!!!
- Aki nem vívja ki a szabadságot, annak a szolgaság lesz a sorsa!
- VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR!
- A szátokba hamuzhatok?
- IGEN FŐNÖK! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.27. 15:23:35

És Heller jobban tenné, ha azzal nyilatkozná tele a nyugati zsidó sajtót, hogy Magyarország jobban rezsicsökkent, Orbán Viktor pedig szép, de főleg magas.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.10.29. 12:26:57

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: gondolom, erre csak kéne írnom valamit. Csak még össze kell hoznom az irbánrasival, meg a kerényivel, de menni fog. :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.29. 15:18:43

@Humperdickk:

Olvastam Récsöl faszbúkos válaszát "Nem is gáz a faterom, köcsög!" témakörben. Az eszét és a stílusát egyértelműen az apjától örökölte. :)

Mondjuk, miután megtudtam, hogy a lagzin Fenyő Mikire, meg a La bambára mulattak, nem is maradtak illúzióim.

Crip Lee 2013.10.31. 07:36:25

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát van az az alkohol mennyiség..... Ezért speciel nem vetem meg őket.:)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.11.04. 19:03:36

Az a kurva nyelvtan...

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F04%2Ffideszes_onreklam_herman_otto_sirjan%2F

folyton az a kurva nyelvtan, csak az ne lenne...

Herman Ottó amúgy örüljön, hogy egyáltalán felírták a nevét a sírkőre. És, hogy legalább azt nem kúrták el.
süti beállítások módosítása