Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Szabó Tímeát miniszterelnöknek!

2014.01.17. 10:53 Humperdickk

Mint az sokak számára ismeretes, (ismét) megköttetett az a mindent elsöprő ellenzéki megállapodás, ami meghiúsíthatja fidesz nem csak hogy háromnegyedes, de akár az öthetedes, sőt, jó esetben még a hétkilencedes győzelmét is a tavaszi országgyűlési választáson.

szabotimi_0.jpgMost, hogy a fenti hatodikos matekpéldával sikeresen összezavartunk minden politikust, használjuk ki a beálló döbbent csendet és próbáljunk meg konstruktívan, megértően fordulni mentális hátrányokkal küzdő, magát demokratikus ellenzéki politikusnak delíriáló embertársaink felé. Hisz nem lehet mindenki minőségi újságíró, időnként nem baj, ha gondolkodik is az ember, s mi több, ezúton szerzett tapasztalatait megosztja a nyilvánossággal. Hátha kedvet kapnak ők is, és önfeledten, vadul gondolkodásba fognak!

Tehát: az összefogás, mint olyan. Abból kiindulva, hogy egy nyamvadt népszavazást nem sikerült összealáírásgyűjtenie egyik fennen ragyogó elméjű (ellenzéki) lángoszlopuknak se, ami azért mindent elmond az ellenzék választási potenciáljáról, nem maradunk nagyon nagy tévedésbe hagyva, ha feltételezzük, hogy ezek a szerencsétlenek még ahhoz is hülyék, mit akarok mondani, demokratikusak, hogy egy nyamvadt miniszterelnöknek valót összedobjanak tavaszra – akár hátul a sufniban, flexszel meg dekopírfűrésszel, bánja a fene. Mi már egy hulladékdeszkákból rendesen összedűbelezett, viszonylag masszív kutyaházzal is beérnénk a részükről, ha azt állítanák az ellenzék vezére gyanánt, a hátsókertbe, a tuja mellé, de fájdalom, ennyi bizodalmunk sincs őbennük. Az viszont mégsem volna ildomos, ha még az utolsó szalmaszálat is elvonnánk szomjúzó ajkaik elől, már ami a tavaszi fényes választási győzelem esélyeit illeti, szigorúan szalmaszálilag releváns értelemben. Mert elbuknak, persze, de hisz azért is fogtak össze, hogy elbukjanak, majd ügyesen szétkenhessék ezt a legújabb saját szarukat egymáson, a rendes, jóravaló, mindazonáltal feltűnően nyáladzó idiótákhoz hasonlóan.

De hagyjuk is. Tehát, amit ígértünk, a megoldás, tehát a szalmaszál. Nyilvánvaló, hogy minden a megfelelő miniszterelnök kiválasztásán múlik. És az a megfelelő személy nem a mesterházyember. Sőt, még csak nem is „mövel” kezdődik a neve. De még csak bével se. Gyével meg pláne nem kezdődik.

Igen, a Szabó Tímeáról van szó.

Ki másról?!

És ez még semmi: meg is indokoljuk, hogy miért róla van szó: azért, mert jól néz ki.

Nos. Ezen a ponton egy kicsit etessük meg cicisnénis zsebnaptárakkal a lelkünkben megbúvó szexista barmot, majd, ily módon kellő távolságtartással, mondhatni, lankadtan tekintsünk vizsgálatátunk tárgyára. Igen, a nőre.

Először is: minden tiszteletünk a többi versenyző testi adottságai iránt megvan ugyan, hiszen kiváló arcélű, acélos tekintetű, kidolgozott felsőtestű csippendélfiú mindahány, de lássuk be, azt a minőséget, amit Szabó Tímea hozni képes a heteroszexuális férfiúi (és biszexuális női) társadalom alig is titkolt kánonjában, ők akkor sem tudnák felmutatni, ha egész valójukat eltakarnák egy baszom nagy fotosopreklámmal. Mert a Tímea jól néz ki, és ez tagadhatatlan, ami meg ezen bizonyos férfiak (és, esetleg, leszbikus nők) számára igen fontos. A többi férfinak meg be kell ígérni a melegházasság legalizálását, oszt jónapot.

Maradnak a heteroszexuális nők. Nos: nem lehet eleget beszélni róla, de büdöslábszagú, sört böfögő alsó-balkáni férfitársadalmunknak égető szüksége volna a megújulásra. Mi, hogy néger az amerikai elnök? Nuzagsón, nálunk meg bula! (Én kérek elnézést!) És még ráadásul nem is akármilyen bula, amit a boldogult emlékű, egykorvolt szabad és demokratikus Ukrajna rútul bebörtönzött julíjatimosenkója óta nem sok térségbeli, demokráciának hazudott diktatúra tudott felmutatni az utóbbi négy-ötezer évben. Ezzel viszont el lehetne indulni egy úton, aminek a végén a csillogó szemű Géza, az ívhegesztő megy gyesre Anita, a teszkópénztáros helyett! Tudom, ez mai ismereteink szerint még három-, négyszáz évet is igénybe vehet, és addigra nem biztos, hogy lesz még teszkó (az ívhegesztésről nem is beszélve), de valahol el kell kezdeni! Éljen a nemek egyenlősége! Ha erre se szavaz rá az összes Anita, akkor mire?!

Harmadszor: képzeljük el azt a fejetlenséget, ami a magyarhírlap, a magyarnemzet, vagy akár az emtévéá székházában kialakulna a Tímea nominálását követő tizenkettedik tizedmásodpercben − hogy aztán szakadatlanul folytatódjon, hosszú hetekig! Hisz, lássuk be, mi rosszat lehet mondani a Tímeáról? Hogy ő is volt úttörő? A kövér(!) kiszesek mélymagyar hazájában ez nem pálya, ráadásul addigra szépen összeomlott az előző orbánrendszer, amit akkoriban tréfásan kádárrendszernek hívtak, mire ő kiszes lehetett volna. (Az lett volna, nincs kétségünk, de ez most mindegy.) Vagy, hogy a volt férje jobbikos? Nos, ez bizonyos körökben akár még szimpatikussá is teheti − többet ér, mint akárhány tormaiszeszil a harmadikos magyarkönyvben. Timike támadhatatlan, valljuk be: addig meg csak nem süllyed a habonyárpádra aljasult fideszes kampánygépezet, hogy mondjuk leliberáliskurvázzon egy Magyar Anyát. (Bár ebben, mármint a lekurvázás lehetetlenségében azért nem vagyok annyira biztos.)

És végül: hogy nem ért semmihez? Ez először is nem teljesen igaz! Harvardra azért akárki hülyét csak nem engednek be. Másrészt meg: és? Mert a többi mihez ért? Jó, a bajnai kapusposzton mutatott erényeket, a fletó (saját állítása szerint) tud főzni, a mesterházi meg tud izé, nemtom, borotválkozni, de tényleg ezek volnának az igazi erények? Szerintem a Tímea is tud főzni, és jó, lehet, hogy kapusnak szar lenne, borotválkozás helyett meg a gyantát preferálja, de most tényleg ez az, ami számít? Mert a zorbán mihez ért? Mert mondjuk például a focihoz kurvaélet, hogy nem.

Nincs más hátra tehát: tessék csak nyugodtan bejelölni a Timcsit miniszterprezidentnek, és kezdődjék a gyönyör! Tessék hátradőlni, és élvezni a fideszes kínt: mert azt nem állítom, hogy ezzel meglesz a győzelem, vagy akár a kétharmad is megtorpedózható volna vele, de már maga az a látvány, ahogy a kósalali kínlódik, hogy nehogy valami pozitívat mondjon őnagyságáról, nos, már az önmagában megéri. Az a sok izzadt tenyerű tenyészbika, amint megerőszakolja a természetét, és huszadszor is beleröfögi a mikrofonba, hogy rezsicsökkentés, meg szovjet barátaink. Garantált röhögés, három hónapon át.

Hát, ennyit tudtam segíteni. Tudom persze, hogy nem sok, de azt meg magatoknak köszönhetitek: annak a sok önjelölt hazamegmentő díszfasznak, akik vagytok, egytől egyig. És még valami: ezzel még tehettek egy kísérletet, hogy jóvátegyétek az elmúltnégyévet. Faraghattok valamit a nagy, közös elbaszáson.

Igazán nincs mit.

80 komment · 1 trackback

Címkék: orbán gyurcsány választások kósa lajos összefogás ellenzék 2014 bajnai mesterházy szily lászló szabó tímea miniszterelnök-jelölt

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr425762489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Csak Ferit tartsuk távol!" 2014.01.18. 00:06:27

Spanyol politikai elemzőnk az ellenzéki összefogásról. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.                

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.01.17. 13:00:31

Ebben az ötletben volna logika, tehát semmi esélye.

toportyánzsóti 2014.01.17. 16:04:36

LSD volt a reggeli kukoricapelyhedben trágártódi?

Sanko13 2014.01.17. 20:09:39

Ez volt az utóbbi idők legértelmesebb javaslata! :-)

barázda_billegető 2014.01.17. 23:14:26

Támogatom! Hol lehet szavazni?

barli 2014.01.17. 23:59:50

azér mer jól néz ki még elárulta a pártját és összeállt a rosszarcúakkal..

goldenhind 2014.01.17. 23:59:56

őt szeretném én is...

Varjú · http://www.varj.freeblog.hu 2014.01.18. 00:06:18

Jejeje, én is támogatom. A fideszes kampánygépezet hatékonyságát viszont jelentősen alábecsülöd.

LMP-s? Szétfüvezett agyú drogos hippi.
Már nem LMP-s? Tipikus köpönyegforgató ballib.
Harvardra járt? Idegen hatalmak ügynöke.
Ha nem járt volna a Harvardra? Romkocsmákban merengő semmirekellő bölcsész.
Elvált a jobbikos férjétől? Már úgy értitek, hogy adott neki az Isten egy tisztességes keresztény férjet, ő meg ahelyett, hogy beállt volna szülni és levest kavargatni, elment politikusnak? Juj, inkább nem is mondok semmit.

Para-Kovács irt mostanában egy kiváló cikket arról, hogy a magyar választás műfajilag nem intellektuális vitaest, hanem brutális pankráció. Jó lenne, ha erre rájönne az ellenzék is, és nem olyan embereket küldene a ringbe, akik arra baziroznak, hogy majd kikerülik az összes pofont, hanem olyanokat, akik rendesen adják is, állják is az ütést.

Larry Silverstein 2014.01.18. 00:09:16

@Varjú: 'Para-Kovács irt mostanában egy kiváló cikket arról, hogy a magyar választás műfajilag nem intellektuális vitaest'

bezzeg az amerikai!

HgGina 2014.01.18. 00:30:34

Hiába préselsz egy darab sz.rból jól kinéző táblás csokit, attól az még sz.r marad.

2014.01.18. 00:48:22

Érdekes én sokat kefélő férfi létemre, ezért a kis lenyargalt pofájú, karikás szemű, vézna ribiért, akiről ordít a mélységes butaság, az újjamat nem mozdítanám. Akkó már inkább a Gyurcsány árnyék Vadai Ágnest állítanám terpeszbe, azzal a jó paraszt fejével. Na jó is tajt hülye, de legalább bele lehet markolni a seggébe!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.01.18. 00:48:28

"Timike támadhatatlan, valljuk be: addig meg csak nem süllyed a habonyárpádra aljasult fideszes kampánygépezet, hogy mondjuk leliberáliskurvázzon egy Magyar Anyát."

Majd előszedik a Magyar Apát, vagyis azt a jobbikos pártfunkcit, akivel ugyan már évek óta nem él együtt, de mégis, a gyereke apja, és majd ebből kihoznak minden szaftosat.

Ettől függetlenül persze támogatom :-)

Jock Ewing 2014.01.18. 00:59:08

Kibaszott böjtös volt a te nemi életed, ha ez neked a jó nő.....

bgp 2014.01.18. 01:16:22

@Jock Ewing: Selmecihez képest könnyű találni egyet :D

2014.01.18. 01:57:31

@Lindalinda: De egy nagy fasz vagy te, hallod-e.

Szúnyog 2014.01.18. 03:13:13

Ezért a kis büdös izzadásért ennyit körmölni!

kézműves étcsokimikulás 2014.01.18. 04:41:22

izzadtsagszagu erolkodes ballibsi modra,csak azert,hogy leirhassuk parszor,hogy a fidesznek(es torzskozonsegenek) semmi nem jo,propagandagepezet,hirteve...
ennyi ido alatt ertelmesebb dolgoot is csinalhattal volna...

De hová tűnt Columbo felesége? 2014.01.18. 05:07:00

Minden tiszteletem Szabó Tímeáé.
De.
Polgár Judit lenne az ideális ME - ebbe nem tudna belekötni senki sem itthon, sem külföldön.

A bloggazda meg nyaljon sót, ha már posztot ír Szabó Tímeáról, akkor legalább annyit megtehetne, hogy kitiltja nagypofájú, dupla nullás liszt-szerű, ribiző fél-idiótákat.
Én kérek elnézést.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.01.18. 06:59:25

Szabó Tímea mint jó nő? Bruhaha!!!
Eléggé ki lehet éhezve, akinek ő bejön.

Szabó Tímeáról annyi pozitívat tudok elmondani, hogy ő nem az Orbán Viktor és nem a Gyurcsány Ferenc. De ha megölnek se tudnék más pozitívumot felhozni mellette.
Életrajza alapján egy élethosszig tanuló, nemzetközi szervezetek pénzen utazgató, kommunikáció szakos női hölgy, aki a Harvardon csinált valamit, de diplomája nincs onnan. Helyezkedett, ösztöndíjakból élet, emberi jogokkal bíbelődött. Nem hiszem, hogy egy ilyen személyre lenne szükség ma Magyarország élén. Vagy akárhol a világon. Csinálja amit szeret, kutasson emberi jogokat mindenféle alapítványok pénzén, adjon tanácsokat az afgán kormánynak, meg akik hallgatnak rá.

Amúgy meg egy piacképtelen diplomával nyomuló marxista feminista ne legyen egy demokratikus ország miniszterelnöke. De persze úgyis az lesz, akit megválasztanak a barmok.
De azt is aláírom, hogy egy ex-kiszes, valamilyen pártfunkci fiacskájaként egyetemre benyomott, sose dolgozott jogász-focista se legyen miniszterelnök, de a barmok megválasztották őt is. Egyszóval Magyarországon bármi lehetséges.

@Elhárított királycsel: Polgár Judit? Senki nem tudna belekötni?
Biztos vagy ebben?
A kiválasztott nép gyermeke, erre büszke is. Szerinted hány ezredmásodperc alatt hoznák fel ezt a dolgot ellene? Wikipédia így kezdi a bemutatását:
"Polgár Judit budapesti zsidó család gyermeke. Sok rokona a holokauszt áldozata lett, a nagyanyja túlélte az Auschwitzi koncentrációs tábort."

Szerintem előbb lesz Polgár Judit izraeli miniszterelnök, mint magyar. Amit szerintem ő sem bán annyira.
Másrészt sose értettem, hogy sportolók miért hiszik, hogy mindenhez értenek. A sakk meg ugye sport. Nulla piaci értéke van. Én idegenkedek azoknak az embereknek a pozícióba helyezésétől, akik nulla piaci tapasztalattal és értékkel rendelkeznek.

De hová tűnt Columbo felesége? 2014.01.18. 07:19:58

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

Már ne is haragudj, de ha az USA elnöke lehet egy afro-amerikai, akkor....

Nem írtam azt, hogy PJ azt gondolná, ő mindenhez ért. S nem is hiszem, hogy így van.

Piaci érték?
Az USA-ban, Moszkvában, sőt, még Pekingben is nagyon jól cseng az a név, hogy Polgár Judit.
Az pedig, hogy zsidó származású, csak javítaná a képet (lám-lám, Magyarországon egy zsidó származású ember lett - ráadásul egy nő! - ME)
Micsoda országimázs lenne....

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2014.01.18. 07:25:27

szopott már nácit, pont alkalmas lenne!

bivalybasznád 2014.01.18. 07:46:46

überfasza poszt! nagyon egyetértek!

rokakutya 2014.01.18. 07:52:42

"Géza, az ívhegesztő meg Anita, a teszkópénztáros"

Te is mésza∏csába kedves Humperdick a sztereotíp szakmaválasztásoddal! És a Flashdance?!!
Mondjuk férfi tesco pénztárost csak egyet ismerek látásból, de annál szeretek vásárolni. A kétnapos zsemlebuciból kemencemeleg péksüteményt varázsol amíg végigtolja a szalagon :) ...és a sor is gyorsabban halad nála mint a részmunkaidős nyugdíjas mamáknál.

Szabó Tímea amúgy jó ötlet, de látszik, hogy sosem láttál még pártot belülről. Tudod mit jelent az a mondat, hogy "A választmány döntött és Mesterházy Attilát választotta az MSZP miniszterelnök jelöltjének."
Több száz piti kis alkut és sok ezer óra pártmunkába ölt remény beteljesülését, hogy nekik is jut végre egy kis hab a kakaóra "ha nyer az Attila" :(
Ezen a legideálisabb jelölt és a leglelkesítőbb poszt sem tud változtatni - sajnálom.

Wagem 2014.01.18. 08:02:47

De ki ez a Szabó izé..??Valami új VV6.lakó?
Mert akkor tényleg tud mindent.
A dugásról.

Bogas 2014.01.18. 08:06:07

Jól néz ki? Az ilyeneknek mondják itt faluhelyen, hogy "Eszöl te rendesen, lyányom?"
Akkor már inkább Budai Bernadett.

Bogas 2014.01.18. 08:09:29

@Elhárított királycsel: "Minden tiszteletem Szabó Tímeáé"

Ezt mivel sikerült kiérdemelnie?

Deep Throat 2014.01.18. 08:15:03

Erre a csajra mondták a párttársai, hogy drogos kurva?
Ennek a csajnak a férje alapító tag a Magyar Hajnal nevű újfasiszta pártban?

2014.01.18. 08:24:59

Alapvetőleg nem rossz a felvetés. Szerintem is több esély lenne egy nővel, akinek a háttere kicsit tisztább a jelen társaságénál.
Attól én még nem biztos, hogy rá szavaznék, ha feminista akkor tuti nem. De ha nem leng ki ilyen-olyan extrémizmusok irányába akkor miért is ne...

Davis 2014.01.18. 08:48:57

Az a nő, aki nem képes tisztességes férjet választani magának, az hogy lenne már képes egy országot tisztességesen vezetni?

luis5 2014.01.18. 09:14:03

1. Akinek SZT jó nő, annak részvétem a böjtös nem életért
2.Egy ME ne csinos, kívánatos stb.legyen hanem jó ME. Azt nem tanítják sehol
3. SZT jobban tenni ha saját maga és a PM által fölköpött csulát törölgetné magáról. GyF ellenfeléből GyF szövetségese? Mindezt néhány nap alatt? Ugyan szokták a fideszt köpönyegtforgatással vádalni na ez akkor forgó generátor :-)

hajdulaszlo (törölt) · http://hajduriverkotidzslaci.kinja.com/ 2014.01.18. 09:15:20

Azt hittem lesz kép is a posztban, mert fogalmam nincs ki az akiről szó van. Annyit meg nem ér, hogy guglizzak kép után.

2014.01.18. 09:22:15

@szájhúzó kutya: @Deep Throat: @Davis: @luis5: Genetikai hulladékok, oroszpárti orbánista hazaárulók.

2014.01.18. 09:23:59

@Wagem: " tényleg tud mindent.
A dugásról."

Igen, amiről például neked fogalmad sincs, hulladék.

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2014.01.18. 09:45:46

Szabó Tímea jól néz ki!? Ránézni is gusztustalan, egy nőnél az lenne a minimum, hogy tiszta és ápolt.

Bottal nem piszkálnám meg!

Alkibiadesz 2014.01.18. 09:46:20

Kampányszempontból mindenképp jó ötletnek tűnik Szabó Tímea.
De!
1. Ki mondta, hogy az ellenzéki győzelem valódi esély, amiért érdemes lehet más szempontokat háttérbe szorítva egy jó kampányarc mögé felsorakozni?
2. Tegyük fel hogy mégis győznek, mégpedig Tímeával? Mi lenne másnap? Mert az legyen világos, hogy bármilyen jól is néz ki, nem lenne semmilyen befolyása az Mszp,Dk,Együtt, PM formációban. Vagyis nem tudná ellátni a legfontosabb feladatát, azt, hogy vezessen.
Ha innen nézzük, akkor logikus, hogy Mesterházynak kell ME jelöltnek lenni, mert a borotválkozáson kívül ahhoz is van érzéke, hogy befolyást szerezzen a pártjában.

himpellér 2014.01.18. 09:49:28

Reméled, hogy bejön valami, hogy írtál róla?

♔batyu♔ 2014.01.18. 09:56:26

"Apró" gond, hogy egy miniszterelnöknek nem elsősorban dugni kell, hanem gazdaságot élénkíteni, adósságot lefaragni, effélék.

♔batyu♔ 2014.01.18. 09:57:52

@Viktor Mutyin: Nagyon magabiztos vagy, mióta kidobtad az MSZMP párttagkönyvedet a kukában és demokrata lettél.

Gondolom, azért a munkásőr szerkód megvan?

nevetőharmadik 2014.01.18. 09:58:05

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Egy sakkozó azért nem kalapácsvető vagy súlyemelő (esetleg boxbajnok). A sakkban azért nagy jelentősége van a stratégiai érzéknek, a több lépésben előre való gondolkodásnak, a helyes helyzetfelismerésnek, az elképzelhető alternatívák gyors felmérésének, stb. Ezek mondjuk nem fölösleges képességek egy ország irányításánál, és nem sok olyan politikus van, akiről el lehetne mondani, hogy ezekben vérprofi.

Ezzel együtt az ilyen ki legyen a miniszterelnök-típusú népi brainstorming nem sok mást mutat, mint a társadalom súlyos politikai impotenciáját.

♔batyu♔ 2014.01.18. 09:59:06

@Alkibiadesz: Mesterházynak a pártjában addig van befolyása, amíg az MSZP-nek nincs egészen apró esélye a győzelemre.

Amint lesz, Mesterházy repül.

2014.01.18. 10:05:04

Elrettentő példaként kéne mutogatni az iskolákban, hogy mit tesz a kokain az emberrel. Az újfasiszta férj már csak hab a tortán. Miért vesz elő ilyen zilált előéletű embereket az ellenzék?
Róna Péter tökéletesen alkalmas lenne.
Aki esetleg nem ismerné: hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3na_P%C3%A9ter_(k%C3%B6zgazd%C3%A1sz)

2014.01.18. 10:11:56

@♔batyu♔: Egy batyu faszt az arcodba, náci. Anyukám azt mondta, hogy ne álljak szóba genetikai hulladékokkal, nácikkal meg jobbikos zombikkal. Természetesen orosznyaló hazaárulókkal sem állok szóba. Mehetsz a gennybe.

Paraphone 2014.01.18. 10:27:24

Az író ugye nem tudja, mi az a dűbel? De akkor miért használja a szót? Az "összeszögelt", vagy az "összecsavarozott" kifejezések éppoly megfelelőek lettek volna.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2014.01.18. 10:45:52

@Deep Throat: "drogos kurva" - nem hangzik rosszul. Telefonszám?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.01.18. 10:52:28

Nos, aki próbált Timikével együtt dolgozni, az tudja, hogy lehetetlen, és aki látta közelről tudja, hogy szépsége megszűnik a megengedett követési távolságon belül.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.01.18. 11:04:35

@nevetőharmadik: ja, a sakknak van egy szabalyrendszere, ami a valo eletben total alkalmatlan arra, hogy donteseket hozzunk ezek alapjan
tehat ennyi erovel akar pokerjatekosok, profi katyasok is iranyithatnanak orszagokat, multicegeket, mert milyen jok egy total absztrakt jatekban...
netto faszsagot beszelsz

az elkepzelheto alternativak gyors felmerese total teves felfogas: tobb szem tobbet lat, kutatocsoportok, szakertok kellenek
megneznem, hogy a sokkozo droid hogy meri fel mondjuk egy atomreaktor epitesenek hatasait, kovetkezmenyeit, penzugyi, politikai, energetikai vonalon

felejtsuk mar el azt, hogy ha valaki valamiben jo, akkor rogton mindenre alkalmas!
ne lassunk mar bele emberekbe olyan kepessegeket, amikkel nem rendelkeznek, csak mert jatszanak egy jatekot, amit jol fizetnek, kell hozza egyfajta logika
pont akkora idiotasag ilyet feltetelezni, mint amikor azt mondjak, hogy az autistak mind matematikai zsenik: kozben a valosagban nem magasabb a matematikusok, kiveteles kepessegu informatikusok kozt az autistak aranya, mint mas teruleteken
az atlag autista meg egy nyalcsorgato idiota szintjen all, csak volt az Esoember film, ami kialakitott egy ilyen sztereotipiat

hidd el, Kadar sakkrajongas nelkul is pont olyan jo vagy rossz fotitkar lett volna

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.01.18. 11:13:09

Paraphone: de, tudom, mi az a dűbel, még használtam is. Igaz, betonba, de lehet fához is használni, ha azt akarod, hogy masszív legyen a cucc. Ezért használtam "összecsavarozott" helyett, mert annak a szónak a hangulata nem passzolt volna oda. Hadd tudják már írni, ha megengeded. Egyébként:
fischerdubel.hu/hm-s-ureges-femdubel-fischer.html
Köszönöm a figyelmet.

Shopping 2014.01.18. 11:15:44

Támogatnám.
Tudjátok hogy... :)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.01.18. 11:16:39

Tömegek követelték, hogy legyen, lett kép. A PM oldaláról loptam, gondolom, nem haraxnak érte. Ha igen, leszedem, de nem szívesen. :)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.01.18. 11:20:26

A szexista kommenteketek nem moderálom ki. Magát minősíti mindahány. Egyébként meg inkább a szexista barmok szavazata, mint a náciké. Utóbbi ugyanis szintén szexista, csak még erőszakos is hozzá.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.01.18. 11:36:43

@Kényszerbagoly: köszönjük az értékes észrevételt. Nekem meg régebben lábkörömgombám volt, meséltem?

Blogger Géza 2014.01.18. 11:50:32

Összefoglalás: Megérte a poszt, így most már az is tudja, aki (mint pl én) korábban nem, hogy (legalábbis az ide írogatók vélekedése szerint) ez egy nácifeleség drogos kurva igencsak megosztó sunázási faktorral, aki elhagyta az LMP-t, hogy rákerülhessen Gyurcsány alá a listára. :)

Kell ennél jobb reklám?

Wagem 2014.01.18. 12:09:54

@Viktor Mutyin:
Hulladék az a büdős szájbabaszott jó kurva anyád,aki leellett.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.01.18. 12:16:29

@♔batyu♔: ""Apró" gond, hogy egy miniszterelnöknek nem elsősorban dugni kell, hanem gazdaságot élénkíteni, adósságot lefaragni, effélék. "

Akkor a Vitya elkezdhetne belehúzni, mert eltelt lassan négy év.

Az, hogy minden évben ad egy új nevet a következő évnek, kicsit kevés lesz.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.01.18. 12:19:14

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

Szerintem egy profi kártyással már előbbre lépnénk, mert most épp egy semmire blöffölő, ráadásul kifordított lapokkal játszó pojáca irányít...

2014.01.18. 12:19:30

@Blogger Géza: Néhány éve történt, amikor nyilvánosságra került az LMP belső levelezése, amiben párttársai írták róla, hogy drogos kurva. Nem az ellenségei, hanem a saját párttársai állították ezt róla.
Szabó Tímea férje és gyermekének apja pedig Hunyadi Gábor a Magyar Hajnal újfasiszta párt alapító tagja.
Ezek tények!

2014.01.18. 12:32:21

Támogatom Tímeát.
Okos,szép,fiatal és épp itt az ideje,hogy végre női miniszterelnöke legyen az országnak!
De vajon képes lenne arra,amire Júlia Timosenkó tett Putyinnal azért,hogy az oroszok visszakapcsolják a gázt az Ukránoknak?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.18. 12:46:06

bár a tálalása több, mint érdekes az ötletnek, de, hogy van benne valami az tagadhatatlan.

HgGina 2014.01.18. 13:22:28

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
a sakk nem sport. A sporthorgászat se sport. A poker, a ki nevet a végén, az ulti, a capitaly és a catan se sport.

@Elhárított királycsel: "Micsoda országimázs lenne...."
Szar.

@vuvuzela importőr: "De ha nem leng ki ilyen-olyan extrémizmusok irányába"
A baloldal extrémizmus.

Bogas 2014.01.18. 13:26:07

@doggfather: Mi van benne?

Timike soha nem lesz miniszterelnök.

HgGina 2014.01.18. 13:33:09

@Humperdickk: "Igaz, betonba, de lehet fához is használni, ha azt akarod, hogy masszív legyen a cucc."
Tehát nem tudod, mi az. Aki azt állítja, hogy attól masszívabb lesz a fából készült cucc, az egyszerűen hülye. De minimum köze sincs se a fához, se a dübelhez.

Scarlet Crusade 2014.01.18. 13:46:32

@Viktor Mutyin: Anyád volt a kedvenc kurvám Marrakesh-ben.

Te jó isten, ő aztán tudta hogyan kell fényezni a bohócot.

:)
(idézet)

Blogger Géza 2014.01.18. 14:33:34

@Sum Péter: Jóvanna, én eddig tényleg nem ismertem ezt a bigét eddig, vagy csak alig.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.01.18. 14:36:40

Ennek a Szabó Tímeának elég kacifántos múltja van, ugye fentebb említették a drogos kurva jelzőt, meg ott van a náci férj. Kicsit az az érzésem, hogy mindegy ezeknek, csak a politika közelében lehessenek, hogy ezáltal jól kereshessenek.
Az életrajzából egy minden lében kanál, de semmihez sem értő karrierista nő képe rajzolódik ki. Ő politikus akart lenni, ezért úgy építette fel az életrajzát, ahogy szerinte az majd imponál az embereknek. Nekem nem imponál. Mindig valami alapítványt, szervezetet pumpolt, elvarázsolt bölcsész-kommunikációs fruskaként misztikus szöveget tol arról, hogy Afganisztánban mit csinált. Semmit gyakorlatilag. Ahogy a többi nemzetközi szervezetes is csak ott van, őrzik őket a katonák, néha fotózkodnak helyi gyerekekkel, mert az milyen jól mutat majd a CV-jükben.
Hát ő így nagyjából ennyi.
Azt mindenesetre bebizonyították már, hogy nem lehet más a politika. Nem is győzték mentegetni a pénztárnokukat, majd fel is állították a székéből. Mondjuk ezt a többi párt nem csinálta volna meg, hagyták volna a helyén, de az LMP még azt hitte, hogy ezzel megmenthető a hírük.
A másik felük meg már össze is borult Gyurcsánnyal, akivel nem, nem soha... persze, persze.
A politika nem lehet más, jobb lenne ezt belátni. A farkast sose fogják rászoktatni a fűlegelésre, a politikust sem fogják megszelídíteni és becsületessé tenni soha.

Bogas 2014.01.18. 14:54:25

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Hát, az afgán kormány tevékenysége tényleg nem egy sikertörténet :)

Bogas 2014.01.18. 14:59:22

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: "az ENSZ afganisztáni missziójával dolgoztam együtt az új afgán kormány kapacitásfejlesztésén"

Ez vajon mi a fészkes fenét takar? Windowst telepített, vagy mi?

D’Eichmann 2014.01.18. 15:19:38

Én nem az országgyűlésbe, hanem rehabra küldeném.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.01.18. 16:03:02

@HgGina: édes, drága szivem: a dűbeleket akkor használják, amikor a csavarban nincs elég bizodalom. Amikor nagyon kell, hogy tartson, és nem akarnak fúrni, mert az roncsolja az anyagot. Éppen emiatt beütőszegnek is hívják. A linket, amit adtam, megnézted? Miért nem? Építettél már házat? Már úgy értem, nem csak elméletileg?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.01.18. 16:08:28

@HgGina: én mondjuk betonba is használtam, fakorlát rögzítéséhez, de: "(a)z üreges fémdübel relatív szilárd üreges építőanyagokban nagy terhelésekhez alkalmas. A falak anyaga lehet gipszkarton, fa- és faforgácslemez, üreges tégla vagy béléstest. A kiterpesztő támasztókarokkal extrém nagy terhelhetőségek érhetők el. A dübel terpesztése után tetszőleges hosszúságú metrikus csavar választható. A metrikus csavaros kivitel mellett tetszőleges kampókkal is szállítható."

(fischerdubel.hu/hm-s-ureges-femdubel-fischer.html)

Hagyjatok már békén a hülyeségetekkel.

¿Qué tapas hay? 2014.01.18. 21:33:04

Hát, ha lehet, inkább ne. Egy látványosnak tűnő karrier, kockázatok nélkül, vagy még inkább számonkérhető kockázatos döntések meghozásának kényszere nélkül. Ilyen miniszterelnököt már próbáltunk, nem az igazi.

Valami dörzsölt opportunista kéne, igazi gazdasági vezetői tapasztalattal, aki egyszer a változatosság kedvéért az ország érdekében lehetne opportunista.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.01.19. 14:37:30

@Humperdickk:

Egy ilyen azzal kezdené: nem lesz ingyen pénz, egyébként meg tanulj meg angolul meg net-ül de kurva gyorsan, + legalább elől csináltasd meg a fogad. És nem ártana a munkahelyen józan lenni.

Garantált a választáson a 0,75%.
süti beállítások módosítása