Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Szabaccságotok tere

2014.03.30. 18:32 Humperdickk

Igen, így, ebben a formában. Hisz nektek úgyis mindegy, mert nem ez a lényeg, hanem a nyelvstratégia. A háborús nyelvezet. A lényegre törekvés. Meg a rugalmas elszakadás a valóságtól.

És különben is, meddig tart betenni az alaptörvénybe azt a kurva szabaccságot. Hisz részben már úgyis benne van. Az van ugyanis benne, hogy ami nincs benne, azt majd belerakjuk, hogy benne legyen. Amit hát most unortodoksz magyar leleménynek véltek, nem más, mint a kövér, csúnya hülyegyerek megoldása a telepi játszón: ja, ha így nem én nyerek, akkor más volt a szabály. Ha tehát véletlen két csével írta a párttanácsfőtitkár a szabadságot, hát az onnantól kezdve úgy volt írva, ezeréve. Plusz turul, natűrlih.

De nem, hisz nem írta annak senki se. Ez csak egy hasonlat, metafora, amit persze ti nem értetek meg, mert nem tudtok, mert nem is akartok, mert soha nem is akartatok olvasni. (Eddig a pontig például el se jutottatok az olvasásban, fogadjunk. Na ugye.) És hát éppen ezért ti az egészből csak annyit értetek meg, hogy megint van új „blog” a kikellennekjönnin, tehát elírta magát a bérblogger, még hozzá a szanyikapitány megbízására, továbbá ingyen kiosztott párizsis zsömléért. Mert ennyit tudtok, ezeket a zsömlés poénokat nyomni. Nos, amikor én a cégnél bedobom az aprót a kávégépbe, még az is cizelláltabb működésre képes, tekintve, hogy például olyan komolyságot is tud, hogy mondjuk plusz öt forintért több cukrot ad, mínusz öt forintért meg van, hogy nem ad poharat.

Az már persze az én dolgom, teszek-e alá saját köcsögöt, vagy hagyom kifolyni a forró levet a náthás picsába.

Nos, a jelek szerint ti hagyjátok. Öt forinttal legyen olcsóbb, az a lényeg. Ha elfolyik, szétrohad, elszaródik, tönkrébe megy: az se baj. Van az a pénz, amiért fel lehet újítani a szart is. Hisz nincs az a szarmező, amit ne lehetne leaszfaltozni, leáfacsalni, letérkövezni, okosba. És lehetőleg kétszer annyiért, ingyen. Illetve adóból, ami ugyanaz. Magyar oligarchába magyar adót. Hisz jó emberünk nekünk a lajcsi, a lóri, a csányisanya, de még a lázárjani is: milyen szépen írtja a fácánt az is, újabban, államérdekből továbbá. Hogyne. Csak kikupálódott szerencsére: szépen zsidózik, nagy nyilvánosság előtt is. Van ugyan némi pedigré a makulája körül, vagy mije van a mije körül: de a lényeg, hogy van neki a mije körül a mi. Ellenben a, na tudjuk.

És hogy kedves kommunista, népben, nemzetben gondolkodó zsarnokpalánta ő is. Közülünk való. Régen elvtársnak mondtuk az ilyet, de hát változnak az idők. Meg az elvtársak is.

Igen, ilyen a ti világotok. A kádárkorból megörököltétek az apustól a házat, villát, nyaralót, az almádiban a stégbérletet, hát most már mi lenne, ha olcsóbb lenne fenn is tartani a jót. Hisz hű szolgái voltak a ti őseitek a legeslegősibb seggnek is, hetedíziglen méghozzá. Most pont ez a segg fog majd pont nem szeretni benneteket. Kényeztessétek.

Mi meg, kedves kis proletárgecik, elleszünk még egy darabig. Megkeressük nektek holnap is a rávalót. Bajotok ne essen. És ha jól figyelem a mediántárkit, most vagy hetvenszázalékban ti, szociálfasiszták nyertek megint, vagy kaptok a nyakatokba harminc, negyven százalék nácit is. Magyarország jobban árjásít.

És ez, bármiképp nézem, ez már így is marad, amíg én élek. Az a proletár meg, akinek nem tetszik a rendszer, hamar felfedezi magában a radikális vonásokat. Hisz tovább kell rúgni, amit belénk rúgtak. Belül ne maradjon, ami belül volt mindig is.

Meg különben is: ki akarna demokrata lenni a süllyedő hajón? Amikor olcsóbb lesz a gáz, pirosabb a paradicsom, kevésbé zsúfolt a mentőcsónak? Mármint abban az esetben, ha végre nem lesz annyi a cigány?

Mit gondoltok: amikor majd rátok kerül a sor, mennyivel lesz olcsóbb a tarkólövés?

15 komment

Címkék: szabadság gáz náci cigány jobbik kommunista fasiszta lázár elvtárs vona békemenet rezsicsökkentés

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr855885973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Tamasi 2014.03.31. 04:39:10

Mutyiviki egyik oroszországi útja során ellátogatott a Micsurin intézetbe és az ott látottak alapján keresztezte a turult a pávával.

szarfaszú kommentelő 2014.03.31. 10:06:24

....dick !
Igaz is lehetne amit írsz és vízionálsz!
csakhogy, a szombati naggyülésen kb. 460.000 ember volt jelen és keményen kiálltak a fidesz mellett!
A vasárnapi ösze-széttartáson meg kb. 50.000 nyugger lobogtatta a rongyot!!!
Nem csoda,hogy gyurcsány csak pocskondiázott és üvöltözött kínjában!!!

szarfaszú kommentelő 2014.03.31. 10:20:30

h..dick... azt írod .
Mi meg kedves kis proletárgecik....
megkeressük nektek holnap is a rávalót..Bajotok ne essék!

Tudod ezzel csak az a baj, hogy proletár Te akkor voltál - mikor a normafa palánta!!!

Bogas 2014.03.31. 17:37:15

@szarfaszú kommentelő: Timike kétségbeesett rikácsolása megvolt?

Szegény hülye Fodor meg olyan színtelen-szagtalanul beszélt, hogy szánalom volt nézni...

puszt 2014.03.31. 19:19:17

@szarfaszú kommentelő: Ha megértenéd, pont erről írt! Tudod, nem magát aposztrófálta így, hanem -többek között- a "szarfaszúakat" Tudod nyugdíjért,"ócsóságért", eladni az országot...Na az a hazaárulás, és Orbant helyén tartva pontosan ezt teszitek!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.03.31. 19:33:53

@szarfaszú kommentelő: én most értem haza a gyárból. Neked mi dolgod volt ma?

szarfaszú kommentelő 2014.03.31. 19:35:24

@puszt: egy hét múlva ugass - gyurcsótányok gyöngye

szarfaszú kommentelő 2014.03.31. 19:37:22

@Humperdickk: ugye te kis proletárgeci! Puszt tagadja ezt, lebuktál "gyárimunkás"!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.03.31. 19:56:51

@Humperdickk:

A leckéjét kellett volna írnia, de helyette a blog.hu-n trollkodott. Amúgy ez tök vicces, hogy ha születik valahol egy poszt, vagy egy nyílt levél, miszerint ezek birkák, rossebhétszentség, hogy öt másodpercen belül odagyűlik valamelyik, és elkezd bégetni.

Amúgy én pl az ilyen szarfaszú kommentelőket simán kibasznám, nem mintha bármi bajom lenne a szólásszabadsággal (vannak a barátaim közt szólásszabadságok), csak olyan jó érzés lehet egy ilyet kibaszni. :)

Grat, hogy lett valami meló, mégis más, hogy végre dolgozhatsz rájuk, nem? :)

Egyébként ennek a vircsaftnak akkor lesz vége, amikor az összes proli rájön (és ennek azért már látom jeleit), hogy ha végképp nincs előtte más alternatíva, mint hamburgereket szerelni össze, azt éppen Berlinben vagy New York-ban is megteheti, némileg rendezettebb viszonyok között.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.03.31. 20:03:07

@szarfaszú kommentelő:

A Sting kapcsolat-koncerten meg 500 ezren voltak: akkor legyen Sting a miniszterelnök!

Mondjuk az elmebeteg vezérednél egy törésteszt-bábúval is jobban járnánk.

szarfaszú kommentelő 2014.03.31. 21:39:24

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: gyogyókám, mond az imádott ballibes bandádhoz képest Sting mennyiben lenne itthon nyerő? Ezen kellett volna elgondolkodnod...nem basztatni a kommentelőket ... balfék !

Untermensch4 2014.04.01. 08:43:49

@szarfaszú kommentelő: "a szombati naggyülésen kb. 460.000 ember volt jelen"
egyszer régen voltam egy tüntetésen aztán megnéztem a tévében látszom-e.(?) az akkori mind a háromban is néztem és a résztvevők számát 5 és 50ezer közötti számokban adták meg. nem kötőjellel, a három kanális közül az egyik 10x annyira mondta a résztvevőket a másikhoz képest.
megadnád a proletár definícióját? szeretném tudni hányadán állok proletárkodás-ügyben

tomcsák 2014.04.01. 11:53:03

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Csak azt nem tudom még, hogy melyik birka melyik kolomp hangjára jön bégetni.
Ennek a szarfejűnek mi lehet a hívószava? lázárjani? zsarnok?

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.04.01. 17:31:27

@szarfaszú kommentelő:

Aki három felkiáltójelet tesz egy mondat végére, ne legyen ennyire érzékeny, p♥cs... :)

@tomcsák: "Keményen kiálltak a fidesz mellett!" írja emberünk...

Tényleg jó sok fasz volt ott. :)
süti beállítások módosítása