Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Nyílt levél Selmeczi Gabriellának és Matolcsy Györgynek

2010.12.02. 09:06 Humperdickk

Kedves Nyugdíjvédelmi Miniszterelnöki Megbízott Asszony és Kedves Nemzetgazdasági Miniszter úr, Drága Gabi és Gyuri!

Először is: engedjétek meg a tegeződést, már csak régi ismeretségünk okán is! Én ugyanis már lassan évtizedek óta ismerlek Titeket, mióta is kénytelen vagyok nézni buta arcotokat a tévében - bár megengedem, a kamera nagy varázsló, én például felpüffedt alkoholista vizihullának nézek ki a családi fotókon, holott még élek. (Esetemben a többi stimmel.)

Először is: Gabi! Ha megengedsz egy jó tanácsot, illetve rögtön kettőt: kevesebb smink, több hidratáló! Hidd el, az alapozó sem fed el mindent, ellenben a rostokban és vitaminokban, nyomelekben gazdag étrend kiegészítve a modern kozmetikai csodaszerekkel tényleg mindenre képes! A vakolat elfed ugyan - de látszik is. A szépség viszont belülről fakad: tégy érte!

És még mindig Hozzád, drága Gabi: ne vegyél be mindent, amit a szádba adnak! Olvass néha: én most szereltem fel gyönyörű kislányom ágya fölé egy kis olvasólámpát. Esti mese után azóta "olvas" - igaz, csak a képeket nézegeti, de ő még csak 4 éves! Ne vele, "a Mindenséggel mérd magad!" Ismerd meg a betűket: hidd el, új világ tárul fel Előtted!

(Csak azért mondom ezt, mert az az 500 mrd hiányról benyögött butuskaságod nagyon ütött. Most rajtad nevet a fél világ. Megérte, Kedves? Szedd össze Magad!)

És most Te, távoli jó barátom, Gyuri! Ne törődj vele, hogy 12 évesnél nem nézel ki többnek, már ami értelmi szintedet illeti! (Rajtad legalább nem látszik az a permanens másnaposság, mint a Vikin, hihihi..). Az meg különösen ne szegje kedvedet, hogy nem értesz a gazdasághoz: hidd el, ha minden jól megy, 20-25 év, és el fogsz tudni olvasni, mi több, meg fogsz érteni egy komplett költségvetést, segítség nélkül! (Addig azért ne felejts el kilépni a magánnyugdíjpénztáradból vissza nem lépni a magánnyugdíjpénztári tőzsdére! Ez fontos, különben véletlen előfordul, hogy lesz is valami nyugdíjad öreg napjaidra...!

Végezetül, Srácok, Gabi, Gyuri! Az élet kegyetlen, tudom. Nehéz lehet úgy leélni az életünket, hogy a történelem ítélőszéke a magyar história legnagyobb szervilis idiótái közé sorol majd Benneteket! Nem lehet mindenkiből egy Kéthly Anna, egy Kossuth - a statisztikai adatok alapján hülyéknek is lennie kell. És ha ti nem is érzitek Magatokat annak, vagy esetleg nem is vagytok azok (ki tudja? a lottó ötöst is folyton megnyeri valaki!), legkésőbb az elmúlásotokkal elmúlik majd az is! Mi megvárjuk, ráérünk!

További politikusi felemelkedésetekhez további sok sikert kívánva, ezzel szemben azért a szebb, boldogabb magyar jövőben is egy kicsikét bízva, az ellentmondásokkal fikarcnyit sem törődve:

Ubrizsi Kálmán (Humperdickk),

    blogger, kitalált személy, létező személy avatarja, Értelmes Ember

4 komment

Címkék: orbán nyugdíj hülyemagyar költségvetés selmeczi matolcsy magánnyugdíj

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr52487711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.12.02. 13:41:13

engettessékmeg egy hosszútávú pénzügyibefektetési jótanács: varrjátok a párnátokba!
Kevesebb az esélye, hogy a nyugdíjig hátralévő negyven év alatt valaki betör és ellopja a megtakarításodat, minthogy a kormány a Mindenkori Legfrissebb Alkotmányos Jogaival élve jogosan ellopja azt.
üdv
Laci Today
(ps ugyanitt érdeklődöm a Bölcs Kétharmadtól: ERRE szavaztatok?)

májkrém dzsekszon 2011.02.17. 08:15:18

Matolcsy megérdemli amit kap, de hogy lehet egy női hölgynek ilyen durván nekimenni?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.02.17. 15:32:02

@májkrém dzsekszon: ő kezdte a nekemjövést: el akarta lopni a pénzemet. De miért, meg mi volt durva? Hogy csúnya az arcbőre?

Egyébként meg adja magát a poén: aki kurvának megy, ne csodálkozzon, ha basszák.
süti beállítások módosítása