Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Drága Nellike!

2011.01.24. 22:13 Humperdickk

.

Írod (állítólag):

However, the Commission services have doubts about its compliance with the principle of proportionality and the fundamental right of freedom of expression and information enshrined in Article 11 of the EU Charter of Fundamental Rights. (Forrás itt. )
Mindazonáltal a Bizottságnak kétségei vannak, hogy ez összhangban van-e az arányosság elvével és az Európai Unió Alapjogi Chartájának a véleménynyilvánítás és az tájékoztatás szabadságáról szóló 11. cikkével. (Saját ferdítés - a szerk.)

Ennyit sikerült kiizzadni. Ja, nem, mert ezt sikerült megismételni egy másik helyen. Ezt meg a Nemzet Legellenszenvesebb Együttnavracsicsának és Segédcsapatának eltitkolni. (Majd akkor biztos nem lesz igaz. Lehet, hogy ennyire hüyék ezek?) Ha a nincs minden idők legszebben hallgató rádiósa, sose tudjuk meg a szörnyű igazságot. Miszerint ennek a barom Kálmánnak már megint mennyire igaza volt.

Nellike, nyalom a szívedet: ez így kurvára kevés. Betű nincsen például a komplett Harmadik Fejezetről, a nullum crimen, nulla poena sine lege certa elvéről, a médiahatóság ad hoc frekvenciaosztogató pallosjogáról. (Az első éjszaka jogát csak azért nem vetették be, mert kizárt, hogy bárkinek is felálljon annamarira. Bizonyítani is tudom. Illetve ő tudja. Amennyi esze van, bulvárlapban számol be a nyomoráról.) És sorolhatnám napestig, ha nem unnám már mocskosmód, mi mindenről nincsen benne még utalás se.

Azt is tudom, miért nincs: nem ütközik az AVMSD (Asszem Valaki Megint Sokat Daiquirizett) fantázianevű népmesétekbe. Amit hosszas nyűglődés után megalkottatok, hogy ki lehessen nyomtatni tizenhuszonmilló példányban. Hadd pusztuljanak a fák, fogyjon az édesvíz. Be mondjuk nem muszáj tartani. A lényeg, békességlegyen.

Jajgyerekek (plusz Nellikedrága), gyengék vagytok, mint a másnapos kónbenditfing. Megesz ez a zorbán titeket reggelire, kupica házival megkezdve, friss vereshagymát mellé kanyarítva, végén haragosfehér nagyfröccsel leöblítve. Szinte hallom jóleső böfögését.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr592611167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nehézipari Népbiztosság 2011.01.24. 23:08:21

Én élnék a gyanúval, hogy ez valójában egy diplomatikus kiskapu, ti-is-tudjátok-mi-is-tudjuk alapon. Azaz belekötnek pár apróságba, a Kormány meg a technikai módosítások ürügyével kiszedi a necces dolgokat.
Legalábbis a Bizottság szerintem azt hiszi, ez lesz, csak nem számol azzal, hogy ezek kurva hülyék, és büszkén mutogatják, hogy nincs gáz, csak ezt basztuk el, nincs itt semmi látnivaló.
Merem remélni, hogy amikor erre rádöbbennek, jön a teljes, tételes hibajegyzék. Habár, a Bizottság is kurva hülye, szóval neked is lehet ám igazad.

Fabius 2011.01.25. 03:50:33

Szerintem én ezzel most nem teljesen értek egyet. :-) Kroes levele diplomáciába csomagolt állas, az Unió sokkal komolyabban veszi a Charta 11. pontját, mint gondoljuk. Erre utal az ügymenet felgyorsulása is. Balázs Péter szerint az ilyen levélkézés átfutási ideje 60 nap. Ehhez képest kapkodósra vették a dolgot. Arról nem beszélve, hogy jelezték azt is: ez csak a kezdet, jönnek még kérdések.
süti beállítások módosítása