Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Védjük meg a közszolgálatiságot!

2011.02.18. 08:30 Humperdickk

Ezennel kívánom bejelenteni, hogy 2011. február 18-i hatállyal, de visszamenőleg 18-20 perccel, vagy mittom, kábé fél órával, vagy ahogy épp összejön, szeretnék lemondani az ultimaratio.blog.hu és a kikellennekjonni.blog.hu internetes naplók, azaz blogok szerkesztéséről. Lemondásom indokaként D. Tóth Kriszta és Süveges Gergő méltatlan kinevezésének, majd lemondásának körülményeit kívánom megnevezni, mely felháborító események ellen először is tiltakozásom szeretném kifejezni, másodszor nevetségesnek tartom, hogy miért pont most jut eszükbe, végül, de nem utolsó sorban mert most már akkor mi lesz?

Egyidejűleg bejelentem, hogy saját lemondásomat fájó szívvel elfogadtam, és ezentúl a kiváló, stílusában és alkoholfogyasztásában csak elődjéhez méltó és mérhető Ubrizsi II. Kálmánt, a mindannyiunk számára kedves Humperdickk kettőt bízom meg a fent említett blogok szerkesztésével. Remélem, döntésem hozzájárul a magyar blogoszféra színvonalának emelkedéséhez, vagy legalábbis nem gyorsítja annak nyilvánvaló és tragikusan közeli összeomlását. Egyúttal kételyeimet, egyben reményemet fejezem ki azzal szemben, valamint iránt, miszerint a magyar közszolgálatiság intézménye erősbödik-, avagy gyengül-e a kiváló, ám valójában mindig beváló televíziós személyiségek, a mitisakarokmondani, ittvananyelvemen Öveges Gergely és Z. Soós Zsófi továbbszolgálása híján. Itt jegyzem meg, hogy utóbbi távozása napnál világosabban bizonyítja a nemzetközi homoerotikus lobbi, valamint kedves feleségem agresszív fenyegetőkampányának nyilvánvaló hatását, és ezáltal súlyosan rombolja a magyar férfitársadalom nők iránt érzett egészséges, azaz lekicsinylő és szexista hozzáállását!

Száz szónak is egy a vége: Üveges Gerzsont intendánsnak! A hogyavérbebahívjákot, a D. Soós Katát, bárminek! Éljen a szabad magyar média! Éljen a közszolgálatiság!

Juteszembe, maradt még valaki a boltban?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr982669713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása