Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Úgynevezett Európa

2011.03.05. 23:11 Humperdickk

Az úgynevezett európai unió úgynevezett parlamentjének úgynevezett nem néppárti fele szerint a magyar médiatörvény úgy szar, ahogy van, ergó az úgynevezett európai unió úgynevezett tanácsa lesz szíves egyrészt mélyen elsüllyedni szégyenében nélikrőzustul, irányelvesestül, másrészt most már legyen valami, ellenben még az is lehet, hogy irgumburgum. Ezt ők valamilyen érthetetlen okból „határozattervezetnek" nevezték el. (Nincs mit tenni, a Rácz Alekosz is van már, nem beszélve Sebestyén Benettről, mért pont ők lennének normálisak.)

Namármost: az úgynevezett európai unió úgynevezett parlamentjének úgynevezett néppárti fele erre posztzártámig nem reagált érdemben, de nem kizárt, hogy a vilfredmartens titkárnőjének bejárónőjének kislányának macskájának gyomorrontás miatt vélelmezett panaszos miákolása már erre vezethető vissza, azaz európainéppárti, egyben a felelősségteljes és demokratikus válasz is egyben. (Mindenesetre a cirmos ebédre befalt két teljes, határozottan nem kóser sertésmájkonzervet, ami nem ad okot a derűlátásra.)

Fentiek tekintetében hacsak a néppártiak mindenféle beosztottjainak mindenféle macskái nem lesznek jelen az úgynevezett európai parlamentben a magyar médiatörvényt elítélő fenti határozatról való szavazás dicső óráiban, nem kizárt, hogy a magyar médiatörvény nem hogy európai, ám egyben demokratikus, mi több, néppárti lesz.

Azaz a nép pártján áll: demokratikus, a nép uralmában hívő. Isten ments, hogy ezen a ponton összevesszek a rendkívül felkészült, progresszív, ugyanakkor mégis konzervatív republikánus protestáns, egyben katolikus antiliberális mandineresekkel vagy konzervatóriumosokkal, de ez szerintem rosszabb, mint ugyanabban az ülésteremben két, fejenként három-négy zsidó liberálissal felérő Heller Ágnes. (A végén még pofámba vágják, hogy Karl Smitt: az náluk mindent üt állítólag, a gyémántkorongos flex kutyafasza hozzá képest.)

Namármost: nem akarom én megelőlegezni a bizalmat, de jelek szerint a magyar médiatörvénnyel nem az a baj, hogy sért minden szóba jöhető uniós szabályt és törvényt, hanem hogy ezek a liberális köcsögök nem fogják be a pofájukat. Kis túlzással: annyit haladt Európa 1945 óta, hogy a németek most már nem mernek nácik lenni, a többiek meg tanultak a példájukból. A többi duma, gesztus, alamizsnaosztás nyomorult keleti barátainknak, illetve a töketlenkedés mesterfoka.

Ez nem sok, de még ehhez is 65 év kellett. Újabb 65 éve szerencsére ennek a bagázsnak már nem lesz. De ha lesz is, én már csak egy részét leszek köteles elviselni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr12713891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása