Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Pillanatkép egy államférfi mindennapjaiból

2011.06.02. 14:19 Humperdickk

Pötifijam,

kérted, írjak annak a Bloombergnek, vagy mi. Ez lenne.

    Naidefigyejjetek!
    Megmondtam már nem egyszer, hogy nem beleszólni mindenbe. Ezt ugatom már mióta, kérdezzétek a Barózót. (Peti, ennek utánanézni, hogy hogyan írják a hülye nevét, nem bírom megjegyezni. Illetve de, csak folyton keverem a Baresivel, tudod, aki a Milanban tolta, mekkora szélső volt, vazz! Bár nekünk lennének ilyen szélsőink a Vidiben, mi?)
    A lényeg, hogy mondta a Barózó jómúltkor, még tavaly nyáron, hogy most mi legyen, nem érti ezt a világgazdasági válságot, meg igazából a közgazdaságot se. Mondok neki, vannak ezzel így sokan, nem kell beszarni, itt van Vikipapa, segít. Mi kéne. Mondja a Bari, hát az van, hogy pénz sehol, mindenki meg csak engedi szanaszétfele azt a kurva hiányt, nem-e lesz baj ebből? Teljesen kétségbe volt esve, könyörgött, hogy ne arcoskodjunk már, pont mi, akik ilyen fos módon intéztük a dolgokat az elmúlt nyolc évben (he-he), engedjük mán el aztat a hiányt a gecibe, mibe fáj az, de most tényleg. Legyen mondjuk hét vagy nyolc százalék, majd szerez nekünk lét az ájemeftől, ha baj lesz.
    Na, mondok neki, kissé mán felpaprikázva azért, hogy te Bari. Te ne szarozz, ez evidencs, hogy ez nem lesz jó. Hiányt nem hogy el nem engedünk, sőt, megfogunk mi erőssen. Ennek érdekében tehát mink adót lecsökkentünk a gazdagoknak, úgy majd dőlni fog a lé. A szegényeket meg hülyére kell dolgoztatni, meg ami pénzük/nyugdíjuk van, azt elszedni tőlük, cserébe beígérni minden szart, nyugdíjat, hatforintos svejcifrankot, húszmillió melóhelyet, amit akarsz, öt-hat-huszonharminc évre előre, oszt majd lesz valahogy. Először nem értette, de aztán néztem reá kicsit szigorúan, és csak felcsillant a szeme neki. Nem hülye gyerek ám az, csak nehéz a felfogása. Többet kellett volna ütni a hülye fejit kiskorában.
    Na, lényeg a lényeg: most akkor tehát lesztek szívesek leállni a beszólogatással. Nem osztottam lapot, kistáskák, úgyhogy pofa súlyba! Oda ne kelljen küldenem a bohócügyi államtitkáromat!

    Na, Petikém, akkor ez lenne. Ezt akkor soványmalacvágtába átviszed a Smitpajának, de személyesen, vaze, és ne add a kezébe, mert aláírja hülyén! Csak azért kell, mert neki asszem vettünk valami tuti helyesírási ellenőrzőizét a gépére. Na, azon futtassátok le. (Szkenneljétek le vagy tegyétek a képernyőre lefordítva, mittom, én nem értek ezekhez a dolgokhoz.) Ha megvan, lefordíttatni angolra, mint az alkotmányt, hogy meg ne sértődjenek. Aztán mehet, hadd zúgjon! Nem érek rá dumcsizni akárkivel.

    Na, puszantás Petikém.

    V.

    P. S.: Ja, a cipőmet a komód előtt hagytam. De megkérlek, máskor normálisan kenyd el a bokszot, mert a seggedben törlöm meg, ha nem lesz tükrös!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr222951520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius 2011.06.02. 20:24:34

Apró csomó a kákán:

A focitörténet valaha volt legjobb védelmének (Tassotti, Costacurta, Baresi, Maldini) vezére, Franco "Pisis" Baresi középhátvéd volt :-)

A többivel egyetértek.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.06.02. 21:47:58

@Fabius: most védekezhetnék azzal, hogy a vezér még ehhez sem ért, meg hogy a KÖZÉPhátvédről azt hiszi, hogy az szélső(séges), és csak vicceltem, de az a helyzet, hogy összekevertem a 'sweeper'-t a "striker'-rel meg a 'winger'-rel. (Igen, egyszerre kevertem össze. Mer' nekem az is megy. Ha összeolvasod a kettőt, majdnem kijön. Nem beszóni mindig. :-)

De most már csak azért is bennhagyom, mert a fenti gondolatmenet szerint ez így most vicces. Ez az, amikor a vers írja önmagát... (V.ö.: "Gondolta a fene...", A.J.)

Mindenesetre köszönöm a figyelmeztetést!

sületlenke 2011.06.03. 07:26:49

Hm...Látom, hogy ti a fociban is büfék vagytok, én meg eddig is tudtam, hogy ahhoz sem értek.

Nem olyan nagy szégyen azért azt hiszem, volt már ilyen, görcs termetemhez nem állna jó a kalap, meg oszt a tulipánról is várnám még a bizonyítékot, hogy mi adtuk a világnak még a kujtorgások idejéből.

A focinál is megrekedt csökött elmém a legismertebb magyarnál, nemzeti gyásznapnál, Koltayval meg ágyútalppal, bazilikás altemplommal, Lampert Móni öcsibácsizásával, szép magyar Mária-siralommal.

www.mno.hu/portal/386895

Műveltségem eme gyarló hiányosságait azonban azonnal pótolom, amint tanúbizonyság tétetik, hogy nemzetünk ezek szerint egyetlen világtörténelmi jelentőségű hagyatéka a felcsúti patak forrásából buzgott fel még Szent László nevének felvétele előtt, bőrlabdát formázó lócitrom (bocs, helyesbít: narancs) képében.

De készséggel alávetem magam egy parlamenti tényfeltáró bizottság ájemef hitelt érdemlő vizsgálati eredményének, miszerint a nemzetnek mindösszesen egy árva világhírt gyümölcsöző golyót még Atilla nyilazta be valahonnét Levédiából.
süti beállítások módosítása