Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Igény, az lenne rá

2012.07.06. 07:47 Humperdickk

„Az Egyesült Államokból támogatott antiszemita provokációk megszüntetését kéri a washingtoni kongresszus tagjaitól Orbán Viktor. […] A kormányfő sajtófőnöke kedden tájékoztatott arról, hogy Orbán Viktor elküldte válaszát az Egyesült Államok kongresszusának ötven tagjához.” (gepnarancs.hu)

A fenti hírben nevezett „Orbán Viktornak” a sajtófőnöke nyilván hülye. Ez fontos, értékes ötlet, mert így legalább nem kell azt gondolnunk, hogy maga az „Orbán Viktor” a hülye: egy ország vezetőjének a sajtófőnökének a hülyesége ugyanis eltörpül magának az illető ország vezetőjének a hülyesége mellett. Az olyan hülye felettébb kártékony tud lenni: tönkretehet egy országot mondjuk például azzal, hogy egy nyilvánvalóan eszelős, bomlott elméjű fantasztát bíz meg az ország pénzügyi vezetésével. Az ilyesmi nem jó: gondoljunk tehát egyelőre csak annyit, hogy van itt valami levél, amiről egy bizonyos, meg nem nevezett sajtófőnök odanyilatkozott, miszerint nálunk nincs antiszemitizmus, és bár igény, az lenne rá, Amerikában meg verik a négereket. Quod erat demonstrandum.

Az, hogy Amerikában verik a négereket, tudnivaló tény. Tulajdonképpen a kommunizmus (népköztársaság, mindegy) óta tudjuk ezt, mint ahogy azt is tudtuk, hogy van ez az impirilizmus, ami ellen mi a béke eszközeivel küzdünk, mínusz Afganisztán. Ez jelenleg annyiban változott, hogy nem forradalmi munkásparaszt kormány van, hanem fülkeforradalmi munkásparaszt kormány, valamint hogy nem az impirilisták, hanem a spekulánsok ellen küzdünk, de a többi változatlan.

A spekulánsok egyébként szintén zsidók. Már nem úgy zsidók, hogy svájci frankban számolt hitelt vesznek fel mercédeszre, dzsakudzira vagy százötvenégyzetméteresre, mivel arra spekulálnak, hogy a svájci frank tartja az értékét a szar forinttal szemben, hanem úgy zsidók, hogy amikor meg viszont a svájci frank erősödik, ők eladják a forintot, hogy nagy pénzeket keressenek vele. Rohadékok ők, nem vitás. És ezek a dolgok olyan megfellebbezhetetlen evidenciaként rohadnak minden rendes kommunista fülkemagyarember agyában, akár a jól sikerült tavaly őszi kirándulásra vitt margarinos-parizeres zsömle a hátizsák mélyén: tudniillik lerakódik, mint a guanó. Hisz magyarnak lenni szar: újabban még szarabb, de hát ez is volt a cél, éppen a fülkemagyarok akarták ugyanis, hogy a jelenleg regnáló félfasiszta bagázs nyerjen, ilyenformán tehát még szarabb legyen magyarnak lenni, mert azok nyilvánvalóan hülyeségeket fognak csinálni feszt. Ezt lehetett tudni még abból a választási programból is, ami nem volt nekik.

És sikerült, megnyerték. Most, gondolnánk, nyilván örülnek: hát, lófaszt, mama – öt magyarból négy szerint rossz irányba mennek a dolgok. Külön tréfás, hogy a jelenleg regnáló félfasiszta bagázs támogatóinak majdnem fele szerint is rossz ez az irány – ami persze nem gátolja meg jelenleg regnáló félfasiszta bagázs támogatóit abban, hogy a jelenleg regnáló satöbbit támogassák továbbra is. Ez egy ilyen ország, itt nincsenek értelmes válaszok, tessék kérem továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló.

Mivel azonban a fülkemagyar észlelte, hogy még mindig nem lett hatszor akkora a nyugdíj a feleakkora adóból és nincsen ingyen a nyereményesemes a csillagszületikben sem, elbizonytalanodott kissé. Ő a régi, boldog, békés szocializmusban érezte jól magát, ahol olcsó volt a szar, és még a szájig is ért, hogy le se kelljen hajolni érte, és ha voltak is problémák, Amerikában meg verték a négereket. Ami nem volt úgy egészében igaz, mert például ezzel szemben jogállam is volt, ami egy idő után felismerte, hogy kurvasok pénzt lehet keresni azzal, ha a sérelmet szenvedett munkásparasztok, egyéb négerek beperlik a pökhendi oligarchákat. A fülkemagyarok ezzel szemben eljutottak a jogállamiság egy olyan, kétségkívül magasabb szintjére, amely megvédi a náci szarokat az autójukra rasszista bottal támadó cigányoktól, valamint betiltjuk a Heinekent is, ha úgy hozza a szükség. Majd iszunk Kőbányait, baszni rá.

Zseniális politika. Tegyünk azonban valamit tisztába: az Amerikai Egyesült Államok több mint négyszázezer katonát áldozott azért, hogy maradjon (például) zsidó ember is a földön. Nagyjából annyit, amennyit a hortisták és szálasisták megöltek, épp azért, mert mondjuk zsidó volt. Ellenben náluk nincs betiltva a nácizmus. Sőt: ki van röhögve, ami sokkal rosszabb.

De jó, legyen akkor az állás nyolcszázezer-egy, a javukra. Ez így, ebben a formában jelentős fór a részükről, de ahogy a gundeltakácsok mondanánk: innen szép nyerni. De mondjuk ilyen levelekkel nehéz lesz.

De, gondolom, ez már nem is cél egy ideje.

3 komment

Címkék: orbán usa holokauszt antiszemitizmus zsidók kádárizmus fülkeforradalom matolcsizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr154632424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lászló71 2012.07.06. 13:37:48

Én nem vagyok nagyon jó az évszámokban,de nem 2008-as években törtek azok a borzalmak ,amit elfelejtettél "és Amerika"???Akkor nem jöttek a levelek ,én azokat is elítéltem !!!Mikor vonulhatott Pesten a náci csürhe???Barom arcú biztos vagy benne,hogy a négerek nevetnek ,amikor ők vonulgatnak ,ja meg még vannak csuklyát hordok....Gondolom úgy nevetnek,hogy csak na !!!

nagydee 2012.07.07. 00:04:19

Kedves lászló71!
Van Amerikában egy egyház (több is van, de most egy konkrétról van szó), amit úgy hívnak Westboro Baptist Church. Ez az egyház utálja a buzikat. Ez így önmagában még nem meglepő, de ez az egyház az iraki/afganisztáni háborút sem szereti, ami persze még mindig nem lenne nagyon különleges, de nekik sikerült, azt a termékcsatolást is létrehozniuk, hogy az ott szolgálatot teljesítők, azok mind buzik. Ami azért önmagában már nem semmi következtetés. Persze, mint rendes amerikaiak igyekeznek is hangot adni a véleményüknek és erre a szerintük legmegfelelőbb mód, hogy elmennek elesett katonák temetésére tüntetni. A tüntetés abból áll, hogy transzparenseket lobogtatnak, meg skandálnak, olyan jelszavakat, mint "Áldassék Isten az elesett katonákért", "Isten áldja 911-et" stb.
Van egy másik csoport is Amerikában (több is van, meg valójában ez sem egy, hanem több csoport, de mindegy) a Veterán Motorosok. Ezek leszerelt amerikai katonák, akik némileg Halál Angyala stílusban motorozgatnak Amerikában.
Az alábbi videón azt lehet megtekinteni, mi történik, ha ez a két csoport egy elesett katona temetésén találkozik, az előbbi nyilván tüntető, az utóbbi nyilván ezt megakadályozandó szándékkal.
www.youtube.com/watch?v=k56_o9XRQFQ&feature=player_embedded
megtekintés után el lehet dönteni, melyik nép, a magyar vagy az amerikai értelmesebb...

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2012.07.08. 22:09:58

@nagydee:
Fura nekem az USA tűnik értelmesebbnek.
Sehol egy utcakő, sehol egy molotov koktél sehol egy kifosztott büfé...
süti beállítások módosítása