Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Formailag tökéletes poszt

2013.02.09. 20:46 Humperdickk

Kálmán agya megint eldurrant egy kicsinyt. Alant olvasható, mennyire.

Na idefigyejjé, te lázárjani. Hogy borétanám reád a rémfát, te öcsémuccse.

Elkapkodtad te most itten a sulykot, de baszom messzire, te kölyök. Mert mi van. Beszéljük mink a Robi sógorral, hogy mi lesz már, kint vannak a hajlékonyak a placcon, elcsúsznak végül, kinek öröm az. Én persze csak röhögök a sok hülye tarlósivadékon, de Robisógor, bár szögedi, mégsem. Ő mostan ugyanis konkréten alezredes, vagy vezérőrnagy, vagy mijakurvannya a jardnál. Nyolckerben ráadásul, tehát az átlagosnál többször látott már drogoscigányt hajléktalan belét kitaposni. Mondhatjuk hogy tájékozott a kérdésben, és szerinte a koszosgeci (jó, nem cigány, de akkor is), meg a tetves nyomorult menjen haza hajléktalankodni, ha annyira akar. De ne feszítse a húrt, közterületen.

Mondom neki, hogy már pedig feszítse, ha jót akar a demokráciának. Ezen Robi sógor magát fölheccölte, de most nem ezön akarok elmélködni, hanem, hogy mi lött. Az lött, hogy ëgyrészt mögtanultam délalföldiül hat és fél óra, kisebb-nagyobb vereködésökkel mögszakított ordítás alkalmával, másrészt kisült, hogy van szarva az egész, mert bemondta a lázárjani, hogy benne lösz az alkotmányba, hogy ott rohadjon mög mindönki, ahol akar, mindëgy, de konkrétön a blahalujzán ne akarjon. Mert agyonba lösz büntetve, hogy arról koldul. És még örüljék, hogy a beleibe hurkát nem tölt az Összefogás, mög a bencsikelvtárs, személyösen.

Na mostan, te lázárjani. Igaz, hogy lehet, hogy csak az a negyven liter tavalyi szilvám mondatja velem, amit oda kellett adni a sógor Robinak, a fogadás végött, de neked most már tényleg a kurva anyádat. Most akkor már az lesz, hogy ha én nem öntöm ki az első litert a rézalja miatt, akkor te beteszed a kerényikódexbe, hogy az én kurva anyámat?! Vagy hogy nekem rézgáliccal kelljen rámenni virágzáskor az almára, különben ki leszek szerkesztve a magyarközlönybe?! Vagy tényleg az lesz, hogy ha formailag megfelelően belezem ki ezt a Robisógort a kurva pálinkája miatt, amit tőlem nyert el, miattad mondjuk, de mindegy, akkor azt is lehet? Mert rendben, rohadjon meg az a mocsok (már csak a pálinkám miatt is), de ezt így hogy? És mindezt csak azért, hogy ha te be akarod tenni az alkotmányodba, hogy mehetsz te kétszáznegyvennel az algyői Tisza-hídon, akkor te betehessed?

És ha megszavazza ezt a tekintélyes pokolbéla, vagy másmilyen idióta béla, akkor innentől már nem ugathat bele abba se senki, hogy beleteszitek az alkotmányba akárki faszát? Mert hogy miszerint az nagyobb, mint a gyurcsányié? (Vagy tetszőleges bárkimásé.) Mert hogy ez nektek fontosabb, valamiért?

De, ha így van, eszerint akkor benne is lesz. Hisz ha formailag nagyobb, akkor az nagyobb. Megszavazzátok, ugyanis, hogy formailag nagyobb. Nemsoká tehát bele lehet tenni az alkotmányba akármit, és egy lófaszt köll ide colstok, tolómérő se. Az alkotmányosság megállapításához meg pláne lófasz köll ide. Legfeljebb unortodox módon festeti le a kerényi, amit vizionált belőle. Mármint a lófaszból. Vagy személyesen áll modellt őneki. Lófaszméretben mért fontossága teljes tudatában.

És hát, mi tagadás, nekem teljes megértő jóindulatom a blahalujzán kucorgó nyomorultaké, meg a kilátástalanul tiltakozó diákoké, de amit ők most kaptak, az még a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy innentől már bárki más is kaphat, és bármit is kaphat. Azaz: beteszitek az alkotmányba a bárkinek a bármilyen faszát, szemléltetésül.

Vagy elrettentetésül. A lényeg, hogy tuggya a helyit.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr665071683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.02.09. 22:39:42

Ez nem jött össze. Azt az ötletet már elkoptatták, hogy tapló stílusban írt levelet postolnak. Nehezen is lehet követni.

az is uncsi, ha végigzongorázod a híreket, de olyan óriási nagy mondandód nincs, mint a triviális. És ezt még az argóval sem adod el.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.09. 23:20:28

Baromi jó :O)))

A fostalicska Tákolmány annyit is ér, amennyi apró betűs upgrade van benne.

Még jó hogy Orbán elvtárs kőbe vésettnek nevezte.
Elég szépen telehugyozzák, teleszarják, teleokádják Fideszék azt a kőtáblát, annyit is ér!

Ha szarnak rá az alkotói, akkor szarunk rá vagy bele mi is, egy fostalicska nem Alaptörvény, a fostalicska az fostalicska!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.02.10. 09:22:37

@rabelais: nem tudom, feltűnt-e, de itt különféle stílusokban megírt agymenések vannak. És igen, van, amikor argóban vannak. Vagy szögediesen, vagy akárhogy. Aki meg ezt olvassa, és mondjuk még szereti is, nem a mondandó miatt szereti. Mondandó ügyében fordulj József Attilához vagy Thomas Mannhoz, de szívesen ajánlom Tolsztojt is, vagy akármely más kommunistát. (Vagy kolumnistát, mittom mán. A bájerzsolt, mint mondanivaló. Hogyne.)

A lényeg: te szerintem itten valamiféle vezércikk-félét szeretnél olvasni. Ha így van, vedd meg hetente a magyarnarancsot, én is élvezettel olvasom a szerk.-et az első oldalon. Ez nem az a műfaj. És ez például akkor is faszán elműködne, ha a kutya sem olvasná: azaz nincs mit "eladni". Persze, szerencsére sokan olvassák, amiért nem is tudok eléggé megtisztelve lenni, de mivel nem ebből élek, egyelőre legfeljebb abban segít, hogy legyen kedvem még írni. Mert egyébként már kurvára nincsen. Fáj ugyanis, amit magam körül látok. És nem csak akkor, ha nevetek.

Tehát: ha nem tetszik, nem olvasod. Sajnálnám, ha így lenne, de attól még én ugyanúgy örülnék neki, hogy kitaláltam a "kerényikódex" szóösszetételt. Mert szerintem fasza. És mivel a google nem hoz le rá találatot, joggal gondoom, hogy ez az én szellemi termékem. Ezt tettem hozzá az internethez, ez az, ami nincs "elkoptatva". A többit majd megírja a törökgáborelemez vagy a véleményvezér.

Na, azok aztán tényleg uncsik.

Salinas River 2013.02.10. 10:24:43

@rabelais: Mátyás, Mátyás, áldjon meg a piroslapok, látod, látod, mégiscsak elérted, hogy különleges kutatás nélkül is felismerhető vagy:)))! Hiába van indexen fő bázisod az indexen, te az lettél nekünk, mint só a levesnek, hiányoznál, ha nem lennél.

Azt azért mondjuk nem fogom, hogy méltatlan alulértékeltséged tudatában miért éppen olyan írásokra jársz rá fikázni, amelyek szerzőit ugyanúgy mellőzi az index, de legalább írni tudnak. Mindegy is, nem kell nekem mindent érteni. Elég, ha te tudod, és neked kielégülést okoz.

Humper meg túléli valahogy.

Salinas River 2013.02.10. 10:47:20

@Humperdickk: annyiban egészíteném ki Matykónak írt kommentedet, hogy József Attilának egyszerre volt mondanivalója meg egyéni stílusa is, csakúgy, mint Matyink itteni nickje eredetijének:D.
A másik két idézetted tényleg inkább mondanivalós:)))

Most döbbenek rá, hogy netán célzatosan választotta ezt a nicket, ó, hát ez tényleg aranyos! Ehhez már szmájli sem jár.

toportyánzsóti 2013.02.10. 11:02:02

@Salinas River: Ki kellett jönnie szegényből,van az úgy.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.02.10. 12:46:53

@Salinas River: na, möglöttél, nagynehezön. Aszittem, mán sehunse vagy.

Hiányoztál, az a helyzet. És nem azért, mert többségében dicsérőleg vagy itt! :)

Mindegy, Isten tartsa meg jószokásod!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.02.10. 15:12:32

@Humperdickk: mondandó nélküli argót a sarki kocsmában is hallhatok, azért felesleges blogolni

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.02.10. 17:28:09

@rabelais: odaírtam vagy nyóc bekezdést, erre ezt kapom. Nektek is minek dolgozik az ember.

Salinas River 2013.02.10. 18:52:17

@Humperdickk: Na, a sehunse, ahova képzelted, hogy vagyok, az eléggé beletrafált.

Valahol arrafelé voltam, és még korántsem biztos, hogy nem ott vagyok még mindig, vagy legalábbis a szélén. Nem is tudok még normálisan szembe, - vagy legalább mellénézni, meglehetősen abszurd, ha arrafelé van az ember. Téged azért olvastalak, ha nem is szóltam hozzá. És lehet, hogy egyszer megírom. Esetleg a Gépnarancsra, ott elférne.

Te meg írj, ahogy szoktál, és ne ülj fel semmiféle provokációnak. Te tudsz írni, más meg nem így, csak szimplán írástudó és ez frusztráló lehet.

Ennyi és nem több, nem kevesebb.

Szeretettel

A folyó, tudod kié:)))

dr.Hüppögő Balneológus 2013.02.13. 08:01:54

Nekem csak annyi a kifogásom, hogy ritkán írsz.
A narancskomcsi agitátoroknak ez persze jó, kevesebbszer égetik magukat, már ez is valami, de nekik muszáj, odacsap a párt ökle, ha kihagynak index ide vagy oda.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.02.13. 14:39:20

@dr.Hüppögő Balneológus: jó hír: lesz ma poszt. Rossz: nem lesz sűrűbben. Ahhoz nem vagyok elég jó, hogy gyakrabban legyek jó. (Szerénység, szerénység, szerénység!!!) Vagy túl igényes vagyok, nem tudom.

Hidd el, én sajnálom a legjobban. Tök jó időnként tök jókat írni. :)
süti beállítások módosítása