Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Miért maradok magánnyugdíj-pénztári tag?

2010.12.15. 20:01 Humperdickk

Öt hónapja nem dohányzom.

Nyilván ez senkit sem kell, hogy érdekeljen. Nem is érdekel senkit. (Nem gondolom, hogy ez gond, csak ténymegállapítok.) Lassan viszont kitisztul a tüdőm. Mondok, het is hoog tijd, elmegyek akkor most én egy fasza kis tüdőszűrésre. 14 éves korom óta nem voltam, az meg mégiscsak 22 éve volt. Rég volt - akkor még a kis orbánviki is milyen egy édes kis demokrata gyerek volt! Mondtam, hogy egy suliba jártunk, Alcsútdobozon?

Na mindegy, hisz változnak az idők. Tehát , tüdőszűrés. Hívnak, bemegyek, "megröngeneznek". (Nemtom, meddig kell még odaírni azt a szar kis töbetűt. Nem érdekes). Másnap mehetek az eredményért. Ja, majd elfeledtem: 840 forint volt a mulatság, azon meg már három sört is kapok a sarki kocsmában (Koccintó, mi más). Kaptam is, nyilván, meg is ittam, nyilván, de most nem ez a lényeg: az egészség kurvára eladó. Mint tudjuk.

Menjek másnap az eredményért. Addig nemtom, megnézetik a tyúkbeles sámánnal, kituggya. Régóta tudom, hogy ezek a mai modern orvosok kábémax árnyalatnyira vannak az anszient, hülyesapkás jósoktól, csak nagyobb a pofájuk. Nem most tudtam meg ezt sem, nem érdekes. Ugorgyunk.

Mentem tehát másnap. Szinte hosszú percek is alig telnek el, mígsenem kikeresi aztán nagynehezen a néni a leletet. Közben súlyos keresztkérdésekkel bombáz, miszerint hol, mikor születtem. (Azt, hogy minek, szerencsére elmulasztja kérdeni. Szarban is lennék.) Közli aztán kurvakedvesen, hogyakkormost akkor holnap reggel azonnal kéne akkor beszélni a doktorúrral, mert "nem jók az eredmények".

Sok mindenre gondolok, mindegy. Hívom a feleségem, sopánkodunk egy jót. Nem kell aggódni, lehet, hogy csak egy sok évvel ezelőtti gázolásos baleset nyomai, mit lehet tudni. Bármi is lehet.

Egyvalami viszont nem hagy nyugodni: még jó, hogy pont most, amikor döntenem kell a magánnyugdíjamról. Hát majd örökli az a két gyerek. Persze, kibaszott profán ilyenkor erre gondolni, hogyne. Csak az a baj, hogy ezzel a nagyon szimbolikus lófasszal, amivel jobbosék etetnek, sosem tudtam megbékélni. Nem tudják ugyanis megenni a kölykeim.

Mindegy most ez. Lehet, már csak egy utolsó sorba kell beállnom ahhoz, hogy beteljesítsem mindazt, amiért éltem: a gyerekeimért. Lehet, hogy vaklárma az egész, és feleslegesen állok be abba az utolsó sorba is. De ha nem állok be, sosem tudom meg. És még így is necces.

Na, ezt cenzúrázza majd ki a szalaiannamari.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr522518239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nehézipari Népbiztosság 2010.12.17. 00:11:16

velem kb. hasonló történt. csak abban én voltam a gyerek. hajrá!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.17. 08:45:20

@Nehézipari Népbiztosság: részvétem!

Ja: vaklárma volt, illetve túlbuzgó a doktornéni. Szal' egy darabig még maradok!

sületlenke 2010.12.17. 17:41:30

@Humperdickk: mi az hogy már akinek?! Hé, a családod, az ismerőseid, meg azok is, akik az értelmes kommentjeid alapján keveredtek a blogodra, mint én is például - lévén Varánuszos őskövület -, és visszanézek két napja többször is, hogy mit tudok meg.

Na, szóval sokaknak jó hír. És meg sem említettem az irodalmi blogodat, nagyon jókat írsz, na, olvastam jó pár versedet,úgyhogy lécci, nincs okod erre a hangulatra...rajzolnék neked egy szivecskét, de meghaladja sötétségemet...

Nehézipari Népbiztosság 2010.12.18. 02:35:32

@Humperdickk: köszönöm, és örülök.
ja, és az extraadókkal most pont az megy, amit mondtam neked a senkinemtudsemmites posztnál, nemtom feltűnt-e...:)

Nehézipari Népbiztosság 2010.12.18. 02:37:20

@Humperdickk: köszönöm, és örülök.
ja, és az extraadókkal most pont az megy, amit mondtam neked a senkinemtudsemmites posztnál, nemtom feltűnt-e...:)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.18. 17:56:58

@sületlenke: köszi a bíztatást! Máris jobb kedvem lett!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.18. 17:59:50

@Nehézipari Népbiztosság: ja, eszembe jutott, amit írtál, és jót röhögtem! Töketlen banda... :)

Kanstruktív 2011.01.28. 22:39:06

Jót írtál, vazze! Tetszik!
süti beállítások módosítása