Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Európai emberünk

2014.05.21. 20:26 Humperdickk

Mint az bizonyára sokak számára ismeretes, az Európai Unió megint brutálisan megtámadta ezt a magyarországot, amennyiben legalábbis fondorlattal rávette a tőle teljesen független, bár feltehetően név- vagy egyéb rokon Európai Bíróságot, hogy ugyan, gördítene már néminemű akadályokat annak ellenében, hogy ez a magyarország megsérti az emberi méltóságot.

A helyzet persze még ennél is fondorlatosabb: az Európai Bíróság nem magát a tényleges életfogytiglani börtönbüntetést támadta, sőt, azzal mintegy egyetért, már amennyiben bizonyos országok tényleg ragaszkodnak ahhoz, hogy az alapos bosszúállás megnyugtatja a szotyiköpködő fociparaszt káurópai értelemben vett lelkét. Na bumm, a pálinka sem okoz gondot, nem beszélve az ősi holland, hasissal értelmetlenné tett cukrászremekekről (v. ö.: „hollandikum”), majd pont az fog fájni nekik, ha brutális gyermekgyilkosokat inkább nem szívesen hagynak az utcán szaladgálni a magyarok többé. De nem: a bíróságnak az okozott gondot, hogy ez a tényleges szó tényleg ténylegest jelent (jó, nekik sem teljesen van eszük, de ezt most hagyjuk, értelmi fogyatékost és jogászt nem illik csúfolni), azaz a magyar állam elvileg sem adja meg az esélyét annak, hogy megjavuljon az a pedofil anyagyilkos.

És minket ez felháborít. Olyannyira felháborít, hogy mi ezt személyesen a Jóistentől tudjuk – nem, most nem arra gondolok, aki saját végtelen kegyelméből egyúttal miniszterelnök is, hanem a másikra. Mert hiszen mi tudjuk, benne van a Bibliában, ne ítélj, hogy ne ítéltess, illetve nem is az, hanem a szálkás gerendás cucc, más szemében a szálkát, ja nem, a szemet szemért, na, az lesz az. Mit ne mondjak, jó ez a Biblia, benne van minden, csak keresni kell. Apámnak volt egy ilyen szerszámosdoboza, lófasz is benne volt kétszer, nem tudtam olyat mondani, amit nem húzott elő belőle semmi perc alatt. Ma már csak egy sárganyelű fogó maradt meg belőle; na, jó, megengedem, annyi a Bibliából is.

Itt tartunk tehát: ráadásul az Európai Bíróság mélységes elvetemültségében egyúttal azt a látszatot is keltette, hogy ő az Európai Unió része, megtévesztve ezzel még magát a Miniszterelnököt is, aki pedig teljes joggal hihette, hogy az Európai Bíróság az Európai Unió része, hiszen ugyanúgy kezdődik. Orbán Győzőt sem Rosenthal Ödönnek hívják, hogyan is nézne ki az. Mármint nem az Ödön, természetesen. Akkor meg.

Természetesen, ha éreznénk némi értelmét, ezen a ponton elmagyarázhatnánk minden szembejövő miniszterelnöknek, diktátornak, egyéb idiótának, hogy mi az, hogy európai, és hogy ez még véletlenül sem úgy van, hogy a név kötelez. Hanem például úgy van, hogy az európában egy csokit sem lopunk el, nemhogy stadiont nem építünk véletlenül a hátsókertbe. Mert meg lehet magyarázni az összes komunistának, hogy mért hülye, de ha én szeretnék valami szépet a kutyaól helyére, azt pont leszarná a közgép. Sőt, megengedem, hogy maga I. Alekosz, aki még magával Mark Zuckerberggel is majdnem levelezett egyszer, szintén hiába akarna a közgéptől lélegeztetőgépgyárat Érdalsóra, ahol lakik, hogy lélegezzen az a sok szerencsétlen leendő valóságsószereplő, mert egyedül annyi esze sincs, hogy levegőt vegyen. Anak se adna a szuzukigyár, sem a kokakóla milliárdokat az adófizetők pénzéből.

Nüná, majd a sajátjából: annyi esze azért van a szuzukigyárnak. Több nem biztos, de annyi van. Mert persze, hogy nem önzetlenül ad: hiszen az építőipar vagy az autógyártás államosításáról, nonprofittá tételéről keveset hallunk. Pedig milyen jó lenne, sorszámra kapni a színhibás ignist, mint a régi szép időkben. Vagy az ötödik számú építőipari vállalat, ugye. Nem beszélve az államosított kóláról: nemcsak olcsó, de ugyanúgy legalább szar is.

Visszatérve: az Európában ilyesmi nincs. Illetve, ha van, legalább titokban van tartva: nem a köztévé számol be a diadalünnepről, hogy megint mennyit sikerült lopni Felcsúton. Hanem az ilyesmi fű alatt megy, és, hacsak létérdek nem fűződik hozzá, nem a pártsajtó számol be lelkendezve a magyar és európai kémelhárítás legújabb elejtett nagyvadjáról, bizonyos Kovács Gézáról sem. Mert ciki, hogy személyében lett végre egy igazi hazaárulónk, egyébként. Ha már annyit beszéltünk róla. Igény, az volt reá. De attól még ciki.

Nem, Európában az ilyesmi elképzelhetetlen. Ettől mondjuk teljesen függetlenül volt egy Bíróság, amit az emberi jogok megvédése érdekében hoztak létre, és véletlenül Európában van, de benne van mondjuk Oroszország és Azerbajdzsán is, azaz nem az a kimondott demokráciabuzik gyülekezete, észrevette, hogy ebben az országban egy szabály szar. Hacsak annyi lenne, de mindegy: ennyi történt. A szabály továbbra is szar lesz, legfeljebb kilépünk nemcsak az Európából, de Azerbajdzsánból is, nem beszélve a Szovjetunióról. Ezt tudjuk, ez megy itt ötödik éve.

Viszont, ha nem okoz gondot: ha már az érdekeinket teccik akarni képviselni az Európában, tessék már megtanulni, hogy mi van, meg mi nincs az Európában. Mert így csak a rossz hírünket tetszik kelteni a hülyeségével. Mert elárulni a hazát, az egy dolog: de elárulni, hogy hülyék vagyunk idehaza, na, az nagyon értelmetlen. Kinevetik miatta az embert. Úgy jön elő, mintha mindannyian olyan hülyék lennénk, mint kegyelmed. Az meg olyan ciki. Ne tessék csinálni.

Köszönjük szépen.

6 komment

Címkék: orbán stadion emberi jogok felcsút tényleges életfogytiglan orbán győző európai bíróság kovács béla orosz kém

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr356191096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuAn 2014.05.22. 07:14:20

Béla az a Géza, de az sem lehetetlen, hogy annyira rafkósan írtad azt a részt, amit nem voltam képes megérteni elsőre. Majd figyelek, melyik irányba terelsz. :)

PAPÓ38 2014.05.22. 10:47:27

Mért bennünket ba..tat ez az Európai Bíróság? Miért nem Oroszországot, miért nem bírálja Amerikát? Ja, mert azokat nem meri a politikai-gazdasági súlyuk miatt? Bennünket lehet. Mik vagyunk mi? Európa, sőt a világ ku..ája, akit csak úgy fel lehet húzni, ha éppen arra van kedvük? Na menjenek a büdös betűhuszárok a jó francba és tegyenek először rendet maguk körül.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.05.22. 17:40:25

@JuAn: igaz! De sebaj, nem javítom ki: aki elárulja a hazát, az megérdemli, hogy lebélázzák! :)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2014.05.22. 17:51:54

@PAPÓ38: itt van egy kis összesítés: www.echr.coe.int/Documents/Stats_violation_1959_2013_ENG.pdf

Oroszország a harmadik, Olaszország(!) és Törökország után. Mi vhol a középmezőnyben vagyunk. Ne higgy el mindent a fideszmédiának: a végén még kútba ugrasz, mert az lesz az útmutatás. :)

Untermensch4 2014.05.26. 11:29:15

a börtönnek (leegyszerűsítve) három fő funkciója van: rehabilitáció, elkülönítés, megtorlás.
a "doktriner liberálisok" a rehabilitációban hisznek, akik dolgoztak már így vagy úgy bűnözőkkel azok az elkülönítésben, a zemberek a megtorlásban.
a probléma hangos feszegetésével azt lehet elérni hogy a zemberek rájönnek hogy:
1) ők (megtorlás-pártiak) vannak a legsokabban
2) a minimálbéren és az alatt élőkhöz képest az elkülönített bűnözők aránytalanul nagy szociális biztonságban élnek
az 2.ponthoz kapcsolódóan a szociális biztonság és az életszínvonal fogalmak összekeverése okán (újfent tisztelegnék magyarországon világhírű közoktatásunk és a bulvár előtt) a zemberek igazságérzetükben megsértve érezvén magukat (és az 1.pont okán felbátorodva)vkibe bele akarnak rúgni (nem csak ezért, ez esetleg az utolsó csepp). a főnökbe nem nagyon lehet, politikusokat is őrzik, a bűnölők pont ideális célpont, a főnök szerint is. a politikusok szerint meg főleg, ki ne szeretné hogy mások ölik a konkurenciáját és neki hálásak a lehetőségért... :)
süti beállítások módosítása