Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Orbán és a hazugság

2011.09.06. 14:10 Humperdickk

Fidesz mindig is keresztény, hazafias, családközpontú párt volt és lesz. Ja, és persze hazug is. Ezt persze nem én mondom, hogy hazug, pláne, hogy hazafias, meg keresztény! Hisz hogy jövök én ahhoz, pláne lenyomozható magyar ip-cím mögül hogy jövök. Nem, ilyet én nem mondok: ilyet a Wikileaks nevű amerikai szórakoztatóipar mond. Legalábbis a miniszterelnök személyes tápláléknyílása szerint mondja ezt az amerikai szórakoztatóipar.

Az, hogy milyen lehet valaki más tápláléknyílásának lenni, azt én természetesen nem tudom. Gondolom, enni, inni, mi több, turhát nagy garral orrból leszívni és szanaszét szerteköpködni a másik lény helyett azért nem kell. (Legalábbis hagyományos, materiális értelemben nem kell, mert nyilvánvaló, hogy egyéb értelemben azért elő-előfordul minden tisztességes miniszterelnöki kormányszóvivő életében az ilyesmi.) De nem is fontos ez most: a különböző primitivitási fokon vegetáló véglények táplálkozási szokásaival foglalkozzanak a biológusok, ha van hozzá gyomruk – számomra már a különböző fajtájú bélférgek puszta létéről való tudás önmagában nyomasztó, úgyhogy kormányszóvivői szintre már nem is merészkedek.

Ellenben hogy ez a Wikileaks, meg az amerikai szórakoztatóipar. Most nem is az, hogy ausztrál (legalábbis a főnöke az): Ausztrália ugyan véletlenül pont nem Amerikában van, ami pech, de kit érdekel– kurva nagy kontinens az, éppenséggel elfért volna rajta, oldják meg. Mert azért lássuk be, egy miniszterelnöki helyettes szájszerv sem tudhat mindent – bármilyen ügyesek is egyébként azok az ajkak. Azt meg úgyis tudjuk, hogy végső soron minden Amerikában van, ha meg nem, hát oda akar eljutni: határeset ez, fogadjuk el a Wikileakset amerikainak. (És, hogy hadd örüljön ez a kis hülye, legyen még szórakoztatóipar is, hogyne. De most már nyugodjál le, Petifijam, a felnőtteknek dolga van, játssz tovább a kígyóuborkáddal.)

Tehát: a Wikileaks szerint ennek a magyarországnak a miniszterelnöke, amikor még nem volt miniszterelnök (de mondjuk ez a magyarország sem volt, mert Magyar Köztársaság volt, mindegy), azt mondta, hogy a pártja mindig is keresztény, hazafias, családközpontú párt volt és lesz, tehát hagyjuk figyelmen kívül, amit a vezetője mond, mert csak azért teszi, hogy megválasszák. Egyszerűbben: ők keresztény, hazafias és családközpontú hazugságokkal kívánják megnyerni a választásokat. Ellentétben, gondolom, a gaz gyurcsányival, aki kozmopolita, hazaáruló és családellenes hazugságokkal akar győzni, mit tudhatjuk mi. A lényeg tehát az, hogy mit hazudjunk, és nem az, hogy hazudunk-e egyáltalán. Hazudunk, persze, ez a továbbiakban nem kérdés. Az meg, hogy eddig azt hittük, hogy eleve hazudni sem szabad, tévedés volt: csak azért volt, mert azt hazudta a nemhazudóember az amerikai szórakoztatóiparnak, hogy ő sosem hazudik. Most majd nyilván meg fog változni a véleményünk a hazugság természetéről, hiszen most a nemhazudóember nem mond semmit, de ellenben a tápláléknyílása sem foglalkozik az amerikai szórakoztatóiparral.

Tekintve továbbá, hogy minden elérhető médiafelület boldogan csatlakozott a Közös Nagy Csöcshöz, a Csöcs meg nem csöpögtet lószart se, kész csoda, hogy egyáltalán bemondta az origo, amit a Wikileakstől hallott. És kvázi a kossuthrádió helyett, ráadásul. És ezt annak a fényében tartom jelentős fejleménynek, hogy például az index már le se szarta ezt a történetet. De ők, gondolom, nem értek rá, hiszen épp szervezték az Uj Péter búcsúbuliját. A továbbiakban tehát már csak két dolgunk van: valahogy betiltani az origót, illetve államosítani a Wikileakset.

Ha nem csalódom, még az idén meglesz.

5 komment

Címkék: orbán hazugság szijjártó ujpéter wikileaks

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr633206554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.09.06. 18:17:26

Nézem a mai híreket, az "igazmondás" folytatódik. A ne a zemberek fizessék meg a nem megszorítás következményeit jegyében növelik a gázolaj jövedéki adóját. Löttek az inflációs célnak is.
A jobb kézzel együtt nagyon sokba van/lesz ez a fanatikus ragaszkodás az egykulcsos, egyenlő adózáshoz (figyelem, az egykulcsos adó nem arányos adó!).

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.09.06. 20:02:38

@egyfejű: azt figyelted, hogy a lenyúlt manyupos részvények nyereségéből lesz finanzírozva a hiány egy része? Bazmeg, ezek eltőzsdézik a hiányunkat is! :))

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.09.06. 21:28:20

Kimoderáltam véletlenül (szemét yahoo):

"Van ebben az Ország egy pár ember akik aból élnek,hogy miota ismerem öket léptennyomon megkeseritik az életemet.Nem akarom most felsorolni az egész fidesz vezérkart /A NAGY vezérrel azélen.Egy nagyrakás fekália az egész banda.Mos is segitettek,rajtam godolom még sok honfitársamon./Nem emlitek mást,most az eggyik nagy alakitásuk,GÁOLAJ jövedéki ado emelése.Nem is emlitektöbbet mert,HÁNYINGEREM VAN. JA ahazudozásban és a rend csinálásban toppon vannak."
Szerző: Sándor Kiss

Kedves Sanyi, kérlek, keress meg, és hozz fegyvert is, és öljük meg együtt a yahoo-t!

Nagyon ne haragudj, kérlek!

egyfejű 2011.09.08. 07:28:11

@Humperdickk: jogos, ez is szép baleset. :) Ezt a 10 milliárdos osztalékot vajh kiflicsücsök megbízott asszony hogyan magyarázná?
De ez a gázolaj jövedéki adó körüli tekerés mondent felülmúl. Én még émlekszém, amikor más áron kapták a mezőgazdasági termelők. Boldog-boldogtalan hordóból vásárolt tőlük, benzinkúthoz alig járt úrvezető gázolajért. A Matolcsyné férje ezt sem tudja, ha valaminek két ára van, akkor azzal csak a feketézést indítják be?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.09.08. 09:30:02

@egyfejű: ja, az a tízmilliárdcsi nekem is feltűnt, de soványnak éreztem egy poszthoz. Ellenben most mindjárt kiderül, hogyan lettem cigány. A reklám után! :)
süti beállítások módosítása