Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Tudjátok fokozni

2010.11.27. 22:01 Humperdickk

Ja, hogy még adózzak is. Mert hogy így tisztességes, ill. lehetséges a jogászaitok szerint jogilag. Hogyne.

Jogilag jelenleg egyébként az is lehetséges, hogy elveszitek a házam/szőlőm/kocsim, sőt, ez az eszelőstekintetű, félidiótafejű, orbánviktorbuzi matolcsi, vagy akár a puffancs, mitugrász főnöke, személyesen orbánviktor lepjen meg hátulról. (Amennyiben meg lehet oldani, hogy adókötelezettségnek tűnjön fel a kormánytagok által kivitelezett homoerotikus nemi erőszak, de affelől megint nincsenek kétségeim, hogy menne.)

Szal' eszem ágában sincs kételkedni Pártunk és Kormányunk jogszerű és tisztességes szándékairól. (Előtte azért virágot meg bonbont hozhatnátok, Gyuri! Beszéld meg Vikivel, ebből a hirtelen baszottfontossá avanzsált romaprogramból csak fussa reá!) Mindazonáltal innen üzenem, hogy 2010 január hónapjában engem az Országos Nyugdíjfolyósító Intézet területileg illetékes ügyfélszolgálata előtt keressetek, a januári fagyban vacogva, remélem, sorstársaimmal tömött, kígyózó sorban állva. (A forralt bort állom!)

Két dologról fogtok felismerni: egyik kezemben az Átlépő Nyilatkozat lesz, a másikban gyermekeim fényképe. Utóbbiból fogok majd erőt meríteni, megteremtve ezzel a Családi Összefogás Rendszerét.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr562477797

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudjátok fokozni 2010.11.28. 14:45:13

Ja, hogy még adózzak is. Mert hogy így tisztességes, ill. lehetséges a jogászaitok szerint jogilag. Hogyne.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása