Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Eleget teszek tartalomszolgáltatói kötelességemnek

2010.11.29. 13:08 Humperdickk

Szeretnék jó előre megfelelni a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat irányelveinek, mielőtt a nyugdíjam után a fizetésem is elveszik mert ez szívem utolsó hő vágya, alásszolgája, nyalom a szívét az Uraknak! Fogadják hát szeretettel az alábbi kis csokrot, ennek a nyomorult országnak Drága, Szeretett Hazám egy napjának kurva kurta keresztmetszetét:

  • Egyszerre három csapást mért a magánnyugdíjpénztári rendszerre a Matolcsy György által péntek éjszaka beterjesztett törvényjavaslat – mondja Bába Julianna, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke: link+video. (Maradok.blog.hu)
  • Páratlan hatalom: narancssárga szájkosár kerülhet a médiára: link. (Hírszerző)
  • Ködbe vesző eurobevezetés: el akarja engedni az inflációt a kormány: link. (index.hu)
  • Kiszűrnék az álegyházakat: a szakminisztérium szerint sok szervezet visszaél a támogatásokkal: link. (magyarnemzet.hu)
  • Alföldi leváltását sürgeti a Jobbik: link. (magyarhirlap.hu)
  • Egy ütésálló ember visszatér - Polt Péter újra a színen: link. (nol.hu)
  • Orbánnak ezúttal felelnie kell: link. (nepszava.hu)
  • Nagy viharokat kavart, de sikeresen felszámolták a cigánytelepeket Franciaországban: link+video. (kuruc.info)

És egy jó hír a végére (kis színes, hehe):

  • Az USA magyar ügyeit is felfedi a Wikileaks: link. (origo.hu)

Remélem, Szalai Annamária tevékenysége onnan is látszik, mert vétek lenne a CIA-nak elszalasztania a Hölgyet. Tudna ő nekik újat mutatni... (És ráadásul gyorsabban, mielőtt azok el tudnának fordulni!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr432481022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása