Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Kérem, csak nácikat ne!

2011.02.20. 22:17 Humperdickk

A jelenvaló magyar kormányzata a jövőt úgy képzeli el, hogy nincsen semmiféle külföld és nincsenek külföldiek. Ha és amennyiben mégis vannak, azok messze, Kínában élnek, ahol rengeteg, tulajdonképpen a puszta földből minden további odaszarás nélkül pénz nől ki. Eztet a pénzet a kínai emberek abból a kurvamesszi távolkeletből ide kívánják talicskázni a mi számunkra, mivel szent, illetőleg (világnézettől függően) szilárd véleményük, hogy az a pénz, amit idehoznak, legjobban akkor hasznosul, ha a fizetésekhez képest aránytalanul magas nyugdíjakra, ingyenes közlekedésre, illetve a nátháspicsántúli mezőkön fekvő stadionokban korrupt focistákra, de legalábbis gázár-, valamint távhőtámogatásokra költi a magyar kormányzat. Akinek egyébként van még egy rakás hasonló kolosszális ötlete a pénz elszarására, de nem kétséges, hogy a sok pénzzel rendelkező kínai emberek ezt is ugyanúgy támogatni szándékoznak. Ők hülyék, ugyanis, legalábbis a kormányzat szerint.

Ezek azonban a hülyéknek csak egyik táborát adják. Létezik egy másik tábor is, a „nyugati”. Pénzt ez is ugyanúgy ad, mint a fentiekben taglalt, esze tehát ennek sincs, ám ez kvázi cserébe valamiféle perverzióból nem szereti a vasalbertet, mert helyette ilyen senkiházi „kertészimrékért” rajong. (Vasalbertet egyébként a kínaiféle hülye sem szereti, tekintve, hogy fingja sincs a létezéséről, csak az van olyan kedves, hogy a Kertészt sem ismeri. És ez így korrekt. Ha már szarik ránk, szarjon ránk egészen, ahogy a költő majdnem mondja.)

Namost persze nem lenne baj a nyugattal, ha ezzel így megelégedne. De nem, nem elégszik: ez képes, és időről-időre megdicséri azokat a zsidókat, akiket mi ugyan nem zsidózunk le, vagy legalábbis még nem zsidóztunk le, de fenntartjuk a jogát annak, hogy majd lehet, hogy egyszer le fogunk zsidózni, és ezt a fenyegetést damoklész kardjaként helyheztettük buta zsidó fejük fölé. Alaposan fölé, még hozzá. Ha kell, Berlinig elmegyünk, hogy elmondjuk, hogy Tarr Béla valójában Jiszak Tauber, és ehhez képest tökmindegy, hogy mit szedett össze Berlinben. (Trippert kellett volna, hisz látszik a fejin is.)

Mindegy: nem adok egy hetet, és vezető Magyar Nemzeti Magyar Hírlapunkban el lesz magyarázva, miszerint nem véletlen, hogy abban a Berlinben is legutóbb Szabó (Stein) István tudott nyerni, aki az előző rendszer aljas besúgójaként kapott Oscart is, nem beszélve arról a hogyishívják Jancsó (Jichak) Miklósról, aki meg eszdéeszes. Tehát zsidó, nincs ezen mi szépíteni. Lám-lám, az oszkárdíjakat is kik osztják, kiknek. Nem makovecek, káelcsabáknak, mindenesetre.

Ezt a zsidó-dolgot azért erőltetem, mert ezen, magát jobboldalinak tartó, valójában szimplán csak aljas, gonosz és buta bolsevik világban a nyugati és a zsidó egy cég. Sőt: egy Cég. Ezt időnként bevallják, de időnként csak együtt röhögnek pártrendezvényeken azokkal, akik majdnem bevallják. De persze nem azon röhögnek, hanem mittom, „esükbe jutot ety anekdót űber di kohnendgrünen” – copyright by Karinthy (Kohn).

És ez még nem is lenne baj, hisz hadd röhögjön az állatja. Csak hát van itt valami más is: sokan próbálják manapság megfejteni, mi lehet ez a legújabb szabadságharcos lendület, miért nem szereti bölcsvezérünk az ájemefet, miért pattog az EP-ben, minek osztja az észt, időnként ilyen franciáknak is akár complètement esztelenül, és miért hagyja, hogy megnyilatkozásai alapján egy ugyanolyan komplett idiótának tűnő matolcsigyerek bassza el a költségvetést.

Az egyik ok, hogy szerinte ő tudja jobban, és eddig nem jól mentek a dolgok, és ennek folyományaként mindenki más a hülye. Aminek esélye persze elenyésző, de adjuk meg neki: ha tarzanpöcsének képzeli magát, ám legyen, szar dolog a hübrisz, de majd rágyön. Van itt azonban egy másik ok: az, hogy szimplán csak antiszemita. És ebből már következik, hogy mindenki más zsidó akkor is, ha nem az.

És valahogy nekem derogálna, ha egy agyatlan náci lenne az ellenfél. Nem lehet ennyire tré ez a kurva ország. És én sem vagyok eléggé zsidó a feladathoz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr332675739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.02.23. 15:45:03

Teljesen világos.
Meg is főztél.
Emmán ígyen van.
Jobboldal nálunk egyet jelent.
Ezt az egyet.
Az az egy meg egy efféle dolog, amit mindig megdádáznak, ahányszor kidugja a szutykos fejét.
süti beállítások módosítása