Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Nők napjára, szeretettel

2011.03.08. 10:59 Humperdickk

Vannak ezek a nők, fontos pozíciókban: Neelie Kroes és Vivane Reding uniós biztosok, valamint a feleségem. Valamennyien határozott, kemény asszonyok, akik helytállnak a férfiak világában is. Az alábbaikban róluk lesz szó.

Neelie Kroes, aki mint mondtuk, ilyen digitális biztos az euban, a következőket bírta nyilatkozni elfogadott médiatörvény-módosítás ügyben:

  1. Örül nagyon.
  2. Gratulál a kormánynak, hogy sikerült elfogadni a törvénymódosítást, amiben megállapodtak(!).
  3. Majd a jövő fogja megmutatni, milyen „szellemben” fogják végrehajtani a törvényt.
  4. De majd rajtunk lesz addig is az egyik szeme folyton.
  5. Csodálkozik rajta, hogy nem volt vita előtte a magyar országgyűlésben.

Fogaljuk tehát össze: elfogadott a magyar parlament egy olyan törvénymódosítást vita, azaz véleményütköztetés nélkül, ami sok egyéb mellett a vitáról, azaz a vélemények ütköztetéséről szól. Ez persze nem jelent gondot, hiszen az eu, személyesen Nellike majd jól odafigyel, hogy a kormány betartja-e a törvényt. Egyébként azt a törvényt, ami eléggé egyértelmű módon korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát továbbra is.

Ezt egyébként Nellike sem tagadja, csak hát nem hatásköre neki tudnia. Itt lép be a másik nő, a Viviane Reding, mert hogy neki lenne hatásköre tudnia. De a jelek szerint ő sem ér rá tudni, mert komolyan megdorgálták a francia romák ügyében, és szeretne még biztos lenni máskor is, mert aggódik, hogy nem lesz, aki locsolja az irodájában a fikuszt.

Mindent értek. Én tehát holnap veszek egy puskát, ami esetemben teljesen szabálytalan, törvénytelen és borzasztó veszélyes is, mert fakezű hülye vagyok. Ez azonban nem jelent problémát, hiszen majd a jövő fogja megmutatni, mire és hogyan akarom használni, azaz várjuk ki a végét. Addig is nagyon megfigyel engem a feleségem, aki történetesen szintén nő, mint a mondott biztosok, szóval ez is stimmel. A továbbiakban tehát ha lelövöm őt és a gyerekeket, majd ő alaposan felemeli a szavát. Utóbbi esetben még az is lehet, hogy szankciókat alkalmaz velem szemben, mondjuk aznap már nem kapok vacsorát. Mivel főzni egyedül nem tudok, ehetek hideget.

Durva dolgok ezek. Mindezektől fügetlenül: Boldog Nőnapot mindenkinek! A nőknek meg pláne!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr182721190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása