Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Alternatív Alkotmányom

2011.03.11. 09:25 Humperdickk

.

Preambulum

Én, Ubrizsi Kálmán, ismertebb nevén Humperdickk, szabad, anonim blogger, egyben alkoholista paraszt, ezennel kinyilvánítom, miszerint az úgynevezett „magyarország” úgynevezett „alaptörvényét” el nem ismerem, előírásait magamra nézve kötelezőnek el nem fogadom.

Vallom, hogy az úgynevezett „magyarország” jelenlegi vezetése szerintem súlyosan megbolondult, mivel:

  • semmibe veszi a demokráciát,
  • aláássa a bíróságok tekintélyét, beleértve az Alkotmánybíróságot,
  • diktatúrát eredményező rendszer kiépítését célzó intézkedéseket hoz,
  • tönketeszi a magyar gazdaságot, különös tekintettel az államháztartásra,
  • semmibe veszi a magántulajdont,
  • határozataival, törvényeivel és egyéb intézkedéseivel rossz színben tüntet minden magyart a világ előtt,
  • agresszívan ragaszkodik minden tévedéséhez és nem tűri az ellenvéleményt,
  • nem normális dolgokat művel úgy egyáltalán.

Vallom, hogy a tervezett alkotmány súlyosan sérti a valláshoz, gondolathoz, lelkiismeretemhez való személyiségi jogaimat.

Vallom, hogy amennyiben a jelenlegi vezetés nem tágít, és ragaszkodik hozzá, hogy én akaratom ellenére olyasmiket valljak, miszerint az akárkivel való együttélésem alapja a hit, én nem ismerem el ennek a vezetésnek és alkotmányának a fennhatóságát, vállalva az ezzel járó minden jogi következményt.

Vallom továbbá, hogy a jelenlegi vezetés által kidolgozott és megszavazni kívánt alkotmány nem tükrözi nem hogy a magyar, de a magyar többség kívánságát sem, ennek megfelelően diktátum, ráadásul a nemzetre, a polgárra oktrojált, hazug és gonosz hülyeségek jól-rosszul összefűzött konglomerátuma, következésképpen érvényessége nem általános.

Főszöveg

Főgondolat

Mivel tüdő, szív, máj, valamint ezeket károsító dohányárú és alkohol, illetőleg alkotmány nélkül ember nem élhet, az alábbiakban megalkotom saját alkotmányom, valamit iszok egyet.

Első Gondolat: az Alkotmány hatálya

  1. A Saját Alkotmányom kiterjed 90 kilogramm, 1.85 méter emberre. Ezt Ubrizsi Kálmánnak (UK) hívják.
  2. UK szabad, független bunkó.
  3. UK létformája: homo sapiens sapiens avatarja, ezen belül zsidócigány, libsikommunista, valamint köcsög.
  4. UK hatalmának forrása önnön szabadsága.
  5. UK hatalmát a felesége, Ubrizsi Kálmánné révén gyakorolja.

Második Gondolat

  1. Vallom, miszerint a józan ész és a szeretet parancsa önmagában elegendő.
  2. Vallom, hogy akik a józan ész és a szeretet parancsát nem követik, szerintem lehet, hogy hülyék.
  3. Ezen hülyékkel, függetlenül attól, hogy tényleg hülyék-e, nekem továbbá közös dolgom nincsen.

Harmadik Gondolat

  1. Semmilyen más törvényre lévén semmi értelme, addig semmi szükség, amíg lehetséges, hogy a jelenlegi vezetéshez hasonló vezetők irányítsanak majdnem tízmillió embert.
  2. Amint teljes bizonyossággal és tudományos megalapozottsággal ki lehet zárni, hogy többé nem fordulhat elő a fenti vezetés, el lehet gondolkodni a folytatásról.

Deklarációm az új alaptörvény hatályba lépésekor lép hatályba, amit a józan belátás néhány száz év múlva esedékes törvényre emelésekor, de valójában saját halálom bekövetkeztekor veszít el. Az addig bekövetkező, eltelni fogó időt ezennel előremenőlegesen kiveszem a magyar történelem folyamából, mert nem fog számítani, nincs jelentősége, hasonlóan a részegen elkövetett magyarnóta-gajdoláshoz.

Záradék:

Őszintén sajnálom, hogy hazámat részegen gajdoló idiótákhoz hasonló emberek vezetik. Remélem, ez sem tart majd örökké, és egyben köszönöm azt a húsz évet, amit szerencsém volt viszonylagos szabadságban eltölteni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr132730113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis ember 2011.03.12. 11:22:51

Jó.
Már én is gondolkodtam rajta, ha már úgyis kiírtam magam a társadalomból a MANYUP ügyben, akkor mostantól fogva nekem ne számolják fel a 25%-os ÁFA-t sehol.
Ahogy Deák Bill Gyula mondta: Nem kérek és nem ígérek.
süti beállítások módosítása