Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A kiegyensúlyozott tájékoztatás diadala: a Híradó

2011.03.22. 22:29 Humperdickk

(Részlet egy jövőbeli jó parti tévénézőnaplójából)

Bevezetés

A mai szép Magyar Nemzeti Este megtekintettem apukámmal a Magyar Nemzeti Összefogás Televízió esti Híradó műsorát, és nagyon tetszett. Az alábbiakban leírom, hogy miért.

Tárgyalás

A mai Híradóban fontos témákkal ismerkedtünk meg. A legfontosabb, hogy végre új Alkotmánya lesz az Országnak! Ennek kapcsán Kövér László bácsi elmondta, hogy a szocialisták aljasok, Lázár János bácsi szerint meg esküszegők is, és Szili néni is szépen beszélt! Dolgoznak szeretett képviselőink tehát, így nem csoda, hogy Magyarország nem csatlakozik a németekhez és a franciákhoz! Nekünk nem kell az a Brüsszel EU Stabilitási Paktuma, mert van nekünk saját, a Széll Kálmán Terv, ami nem paktum, és abban akkorára csináljuk az adót, amekkorára akarjuk! Úgyhogy az euró sem kell még nekünk jó sokáig, és akkor se biztos! Ezt mondta az Orbán Viktor Miniszterelnök Bácsi, és a Szíjgyártó bácsi is ott volt szerencsére!

A világ gonoszai további nagy bajban! Megbűnhődnek a tolvajok: az elmúlt nyolc év minden bűne által sajnálatos módon kinevezett nemzetvédelmi rektor mellett most már felzsőzsolcai jegyzők is felsorakoztak a rács mögött! Hála Szegedi Mártonnak, a Jobbik miskolci frakcióvezetőjének! De fő a fejük a gonoszoknak Líbiában és Jemenben is! Obersovszky Péter, aki a Papám szerint Hála Istennek, hogy szerencsére átment az Ekhó tévétől a Híradóba, élete kockáztatásával ott van majdnem nem messze a harcoktól! Büszkék vagyunk reá!

Nagy bajban Japán! Legalábbis Nagy Navarro Nemlettemtévéelnökamocskosszocikalatt Balázs Bácsi szerint, de Weinhardt Attila Junior Prima Díjas Bácsi szerint is, akinek a később még előforduló Demján Gazdag Bácsi adta a díjat oda! Nálunk viszont nemhogy nincs baj, de Czerván György Agrárgazdaságért Felelős Államtitkár Vidékfejlesztési Minisztérium Bácsinak hála csökken a csirkefarhát ÁFÁ-ja is! Persze azért nem minden tökéletes: kokárda került a Magyar Embereket elnyomó gonosz ferencjóskára! Szerencsére az Igaz Magyar Áruházlánc, a CBA szóvivője látszott pár percig a képernyőn, reményt adva ezzel a Magyar Embereknek!

A továbbiakban is érdekeshíreket mondott még a víz napjáról a Bakos Piroska Szóvivő Néni és a Fazekas Sándor Miniszter Bácsi, volt a már említett Demján Sándor, aki újabban szerinte aranyat vesz (mi nem veszünk, mert a papa szerint magas a törlesztőrészlet), és végül szó volt még a magyar–lengyel barátságról! És véletlenül sem lengyel–magyar barátságról! Azok az idők ugyanis elmúltak: az ábécé többé nem akadályozhatja meg a Nemzeti Összefogás Rendszerének kibontakozását!

Befejezés

A mai Nemzeti Híradóból nagyon sokat tudtam meg a jók és a gonoszok harcáról, csak kár volt, hogy a vallásról most nem volt annyira szó. Kicsit tehát akkor egyoldalú volt így, de szerencsére, valamint újabban Hála Istennek papa felolvasott este a Bibliából, majd addig kérleltem, míg pár sort olvasott kicsit a 2010. évi CIV. törvényből is, ami a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szól.

Elalvás előtt felidéztem a látottakat és imádkoztam a szegény szocialista és liberális gyerekekért is! Remélem, az ő sorsuk is jobbra fordul hamarosan. Imádkozok érettük!

    Ifj. vitéz Ubrizsi Kálmánka,
      Wass Albert Katolikus Fiúgimnázium,
        I. oszt. tan.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr662763573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szahar! 2011.04.17. 08:14:20

Azért az sem semmi, hogy minden közszolgálati híradóban megjelenik a CBA kommunikációs embere, a háttérben jól látható CBA embléma, beszél bármit és közben naponta többször ingyen reklámot kap Nemzeti Üzletlánc... különadó persze nem sújtja. Nem baj, a magam részéről ezentúl náluk egy gyufát sem veszek.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.04.18. 21:45:24

Én eddig se vettemm. Szar volt, mit szépítsük. Most már fideszes is. :)
süti beállítások módosítása