Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Cigányhúsvét

2011.04.23. 08:19 Humperdickk

Tekintve, hogy Gyöngyöspatáról cigányokat menekít a Vöröskereszt a jobbikos hazafiak elől, ismét a világsajtó fókuszába került az ország. Ez, gondolom, a baloldaliak ármánya, akik ismét rátámadtak a hazájukra. Azért gondolom ezt, mert egy bizonyos pintérsándor szerint a cigányok húsvéti kirándulásra mentek.

Azért is mosolyogtak olyan nagyon: majd kibújtak a bőrükből. A várható kalandokra gondoltak, ami majd éri őket az úton, a gyönyörű tájakra, amelyek mellett luxusbuszaik hangtalan elsuhannak, meg majd arra, ahova mennek: a négycsillagos szálloda minden luxusára, a a feszített víztükrű uszodára, szaunás-infrakabinos-sószobás-masszásos velneszrészlegre. Hisz addig se kell dolgozniuk, ellenben két kézzel szórhatják a segélyt, amit ugyan nem érdemelnek meg, dehát, dehát. Meg az uzsorapénzt. Ahelyett, hogy zenélnének, mint régen, mikor pohos urak és nyalka huszárok nyomták izzadt homlokukra a pengőt. De szép idők is voltak!

Akkor még rend volt: a vidéket csendőrök járták, és lecsaptak mindenre, ami mozgott, már ha nem úgy mozgott, mint ahogy ők gondolták, hogy mozognia kéne. Csendőrségre igény persze most is volna, de egyelőre még nem időszerű, EU-elnökség, ugye. Addig kormányrendelet van (42. szám): százezer pengő, alkotmányos alaptörvénybe foglalt magyar forint a díja annak, ha valaki megkérdőjelezi a rendőrség potenciáját.

Ha szerintem itt hetek óta töketlenkedik a rendőrség, tehát megkérdőjelezem a rendőrség potenciáját, akkor hol kell fizetni? Hisz láthatóan nem megy itt a rendteremtés, nem is csoda, ha cigánybűnözők kirándulgatnak mindenfele az országban! Rend kellene ide: nem buszokkal, vonatokkal kellene szállítani ezeket a munkakerülőket! És a hatékonyságot is szem előtt tartva, rögtön marhavagonokban...

Hagyjuk: viccnek is rossz. Illetve annak különösen rossz, tekintve, hogy vannak, akik ezt vicc nélkül gondolják. 2011-ben, 65 évvel a náci uralom bukása után, magyarországon. (Nem, nem a nagybetűs Magyar Köztársaságban!)

Ma eredetileg a számhordozással súlyosbított mobilszolgáltató-váltási kálváriámról akartam írni. Hogy hogyan packázik velem egy hete, gonoszságból, butaságból, mittommiből mindkét(!) cég. Hogy az egyik nem akar elengedni, a másik nem akar átvenni, mert biztos megegyeztek valamiben. Lógok tehát két pont között, szaladgálok irodából irodába, egyezkedek síkhülye műkörmös-műszempillás-színeskontaklencsés hülyepicsákkal, akik basszák végezni, ami a dolguk. Mert ennyire hülyék. Vagy lusták. Vagy mert ennyire gonoszak. Vagy csak simán impotensek. Mint ez a pintérsanya. Pedig én nem is vagyok cigány.

Azt hiszem, lassan ideje lesz inkább hazát váltanom.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr542849029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ינסיידער 2011.04.23. 11:15:49

"Tekintve, hogy Gyöngyöspatáról cigányokat menekít a Vöröskereszt a jobbikos hazafiak elől, ismét a világsajtó fókuszába került az ország. Ez, gondolom, a baloldaliak ármánya, akik ismét rátámadtak a hazájukra"

www.voroskereszt.hu/2011.-%C3%A9vi-h%C3%ADrek/sajtokoezlemeny.html

"A modern értelemben vett propaganda az 1930-as években születt, megteremtője Joseph Goebbels.
Az általa kitalált rendszer oly tökéletesen működött és működik mind a mai napig, hogy például a sztálini majd a valamivel enyhébb szocialista propaganda, csakúgy mint az amerikai, vagy bármely más, szinte minimális változtatásokkal vette át, és alkalmazta, alkalmazza napjainkban is."

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.04.24. 19:48:13

@ינסיידער: gondolom, akkor itt a siffer a gobbelsz, az amerikai meg a propagátor. innentől értelemszerű, hogy a vona a tomaszmann, és az antifasiszta liga, gárda meg az angolkisassznyok lesznek.

értem én, csak nehezen követem a vonalat. légy türelemmel.

Baleklakó 2011.04.29. 14:57:00

A modern értelemben vett propaganda helyett a videó nem hazudik:

player.vimeo.com/video/23012013

player.vimeo.com/video/23039175

"Hagyjuk: viccnek is rossz. Illetve annak különösen rossz, tekintve, hogy vannak, akik ezt vicc nélkül gondolják."

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.05.02. 21:37:42

@Baleklakó: nem adod fel. A göbbelszes nickedet már azért ne itt süsd el! Hülyén venné ki magát.
süti beállítások módosítása