Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A teljes, kendőzetlen igazság Gyöngyöspatáról!

2011.04.24. 22:56 Humperdickk

Mindenki minden dőreséget összeírt már erről a gyöngyöspatai helyzetről, még arról is megjelent egy közlemény, hogy nincs is helyzet, illetve hogy mégis van, bemondta a híradó is, hogy semmi baj, épül, szépül az ország, egymillió fogorvos országa leszünk úgyis, sőt, még én is ráfutottam, mint döglött nyúl a rohadt káposztára. (Képzavar, semmi értelme, de a lényeg, hogy sok expresszív kifejezés legyen benne, mint a vér, verejték illetve péniszpumpa, mert arra klikkol a paraszt. Ennek a posztnak például az lesz a címe, hogy „A teljes, kendőzetlen igazság Gyöngyöspatáról!". Kicsit tudok, mi?) Egyszóval: volt itt minden. Csak az igazság nem hangzott el. Az igazság, amit csak itt, csak ma, csak tőlünk tudhat meg a nagyérdemű. (Ez van, megy a hírverseny, nem maradhatok le, bármilyen frejtamásosan is hangzik mindez.)

Kezdjük az elején: odáig rendben van, hogy a cigányokat nem evakuálta a kutya se. Ezt értjük, ezen nem csodálkozunk. Tudjuk ugyanis, hogy a magyarság 85-90 százaléka utálja a cigányokat, ergó nekik jót nem akar, tehát megvédeni sem óhajtja őket. (Ezt én már saját cigánytárgyú posztjaim lájkarányából is le tudom venni, nekem ehhez nem kell a szondaipszosz.) Ez persze nem azt jelenti, hogy a magyar ember egy olyan, hogy legszívesebben cigánygyerekek agyvelejében tapicskolna sáros gumicsizmában! (Jaj, ezek a fasza kis plasztikus képek! Kezdek belejönni ebbe a médiába, mi?) A gyilkoláshoz ugyanis erő és teljes, totális hülyeség kell, és e kettővel egyidejűleg csak kevesen rendelkeznek. (Egyelőre, de ezúton jelezzük: többre volna igény!) De mondjuk honfitársaink jelentős része az út szélén hagyna saját vérében megdögölni bárkit, amennyiben az a bárki egy kicsit is bajuszos cigányembernek néz ki. A magyar ember ilyen: én mondjuk egyszer három és fél órát álltam lerohadt autóval mínusz tíz fokban, éjszaka, egy kéthónapos csecsemővel fagyoskodva. És senki sem állt meg. Pedig nem is vagyok bajszos. (Nem tom, ha kicsit is cigánynak nézek ki, lehet, ki is köptek volna az ablakon?)

Tehát: cigányokat nem evakuálunk. Elegánsabban csináljuk: cigányokat mink üdültetünk. Olyankor különösen üdültetünk, amikor katonásdit játszó pattanásos masztibajnokok gyakorlatoznak a szomszédban! Ezt mondjuk meg is tudom érteni: ha nekem itt mindenféle hülyén kinéző bohócok számháborúznának hangosan kurjongatva naphosszat a szőlősorok végén, csak kikapnám hirtelengyorsan a sifonérből a télire eltett üdülési csekkeket, és felpakolnám a családot, és csak kivennék egy hét velneszt. Gondolom, ezzel a szegény északmagyar cigány is így van. (Mínusz velnesz. Segélyként üdülési csekket nem osztanak, ugyanis.)

Tudjuk továbbá, hogy a magát véderőnek nevező, ám szellemi értelemben veve simán csak egy recskabrigád nem, még egyszer, nem áll kapcsolatban a jobbik nevű másik gülledt szemű fasiszta társasággal. (Nem tom, ezek közösen járnak magukon könnyíteni is? Guszta lehet.) Sőt, nem hogy köze nincs hozzá, egész más a célkitűzés is: ez már abból is látszik, hogy a véderő magának csinál tábort, a jobbik a cigányoknak szeretne. (Fasza kis szövegdrótost, lehetőleg.) Namármost: ha tudjuk azt is, hogy az az amerikai, aki tehát a nem létező fasiszta fenyegetés miatt nem evakuálni, hanem üdülni segíteni hívta a selymeserik nevű fontosember barátját, szóval hogy ez az amerikai elempé-támogató(!!!), minden világossá válik. Márminthogy már megint ez a baloldal támadt rá a nemzetére.

Tegyük tisztába: az elempé kurvára nem baloldalon van. De tőlem akárhol is van, akár politikai ételemben fel is fordulhat, ha akar, nekem sem az elempé sem a baloldal nem barátom, „nem olyan családból származom". Én magam szimplán értelmes embernek szeretem tartani, és ebbe nekem a mittomilyen oldaliság nem fér bele. Az olyan snassz, oldali lenni, mint valami hülye tüdőgyulladásnak! Én csak szeretek gondolkodni, mit szeretek, sportot űzök a gondolkodásból. Mert az olyan szexi, okosnak lenni.

És akkor most, ezen az emelkedett ponton idézem a fontosembert:

„A Magyar Vöröskeresztet kedden kereste meg egy roma családanya, és arra kért minket, hogy a húsvéti szünetben szervezzünk a gyermekeik és az édesanyjuk számára egy tábort. Ezt mi meg is tettük, kérésüknek eleget téve, nagyon sok focilabdát, pöttyös labdát és egyéb sport- és játékeszközt vásároltunk a gyermekek számára.” (Hírtévés hír, csak szólok. De biztos igaz.)

Nos. Ezen a ponton igazán fontos a mértéktartó, higgadt attitűd. Javaslom tehát, hogy ne röhögjünk azonnal! Ízlelgessük elébb, forgassuk meg az elménkben a nagyember szavait! Például a következőképp tegyük ezt: képzeljük el, amint a cigányasszony felhívja a vöröskeresztet. Miszerint őszerinte mekkora mondás lenne, ha néhány száz embert buszokkal elvinne Csillebércre meg Szolnokra a nagyember cége! Csak úgy, üdülni! Ja, meg ha nem túl nagy kérés: pöttyöslabda, is nem-e volna-e? Labdázni, mert milyen jó is az! Önfeledten, míg otthol csattognak a héjaszárnyak!

És nem fogjátok elhinni: mint a mesében! Az egyszeri asszonyember szavára minden lett: busz is lett, labda is lett. Csillebérc nemkülönben lett (de mondjuk az volt is). Immáron tehát teljes a boldogság: labdázó cigánygyerekek kacaja árad a csillebérci lombok alatt! Az ország most már méltón ünnepelheti meg az Új Alkotmány Ünnepét! Mert Húsvét Hétfőre az is lett!

Na, most lehet röhögni.

3 komment

Címkék: kormány cigány alkotmány

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr822853025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.04.25. 00:05:25

Orbán itt az időd, húzz el a fenébe és/vagy p.csába.

pÉTER, sZARGYÁRTÓ pÉTER MEGINT HAZUDTÁL!

nyehehe 2011.04.25. 13:18:46

A vöröskereszt már kihátrált az amcsi barom mögül. Sőt! Azóta már a rejtélyes amcsi "támogató" is erősnek érezte a média tálalását, hisz ő csak figyelemfelhívásból szerette volna szervezni ezt a kis kirándulást, és nem volt szó semmiféle "evakuálásról". A libbencsek egyszer már nagyon megégették magukat (Zámoly, amit az orosz titkosszolgálat tupírozott föl)... de úgy látszik nem volt elég. Örömmel szaladnak bele egy újabb pofonba, mert elvakítja őket a tudat, hogy végre megmutathatják micsoda romaüldözés van itt.. és ilyenek ezek a gaz magyarok... És ezzel bizonyítják saját létjogosultságukat is. (pedig rájuk ugyanúgy nincs szükség, mint a véderőre)

A vöröskereszt pedig tegye össze a kezét, ha ezek után még kap pénzt (1%-os adót.. vagy adomány) a magyaroktól, mert most nagyon beégtek. Érdekes, hogy a magyarok adományain fenntartott szervezet, tojik a helyi magyarság problémáira, és inkább a cigányságot küldik táborozni. Asszem kijárna némi pihenés a helyieknek is, akik együtt még templomba sem mernek elmenni, mert valakinek mindig otthon kell maradni, vigyázni a házra.
Itt egy videó a gyöngyöspataiak szenvedéséről, amire valamiért nem vevő a liberális "értelmiség", és sajnos az új kormány sem:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zc-YJww4huM#at=90

A legújabb veréshez annyit, hogy a cigányok nap mint nap gyalázzák a magyar néniket (meg lehet nézni a videón), mégsincsenek úgy elverve, ahogy ez a szerencsétlen magyar nő, aki a kórházban kötött ki.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.04.26. 12:28:40

Hmm, azt hiszem a legénybúcsúm megszervezését rábízom a Vöröskeresztre. Én és jó pár barátom, akik sajnos vagy munkanélküliek, vagy nagyon keveset keresnek, és szeretnék velük elmenni nyaralnién is. 5 éve nem voltam nyaralni, önkéntes és készenléti véradó vagyok, szerintem megérdemelném...
süti beállítások módosítása