Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Strassbourgiak és snassz burgerek

2011.05.11. 15:56 Humperdickk

Az tulajdonképpen teljesen rendben van, hogy Brüsszel nekünk ne szóljon be: Még egy rendes kormányt sem tudnak összehozni mióta, töketlen banda, nekünk meg kétharmadunk van. De ez semmi, ezek még azt sem bírják eldönteni, hogy franciák vagy hollandok legyenek. Ez olyan, mintha mi nem tudnánk, hogy magyarok vagyunk-e, vagy ilyen izék, tótok. (Az autónk a tót, hülyegyerek, maximum. Illetve a rendszáma. Nem mi. És neszójjábe, montammá.)

Visszatérve a belgákra: Brüsszel tehát nem szól be, de mi van Strasbourggal? Képzeljétek, utánanéztem, és meg fogtok lepődni, de ez a Strasbourg, ez nem Brüsszelben van. (Nem volt könnyű persze. Mert milyen egy hülyék azok is, úgy írják a Brüsszelt, hogy Bruxelles. Hogyne, mert flanc az van, senki meg be sem mer szólni nekik, hogy most már legyenek ésszel. Illetve éxelles, hehe.)

Na, azért kérdezem ez a Strasbourgert, vagy mit, mert van ott egy bíróság, ilyen Emberi Jogok Európai Bírósága, vagy mi. Na, ennek az a dolga, hogy ha valaki nem tartja be az Emberi Jogok Európai Egyezményének előírásait, pedig korábban azt mondta, hogy márpedig ő be fogja tartani mindenképp, akkor annak az országnak hónapokkal, vagy akár évekkel később jól beleverik a mocskába az orrát, miközben azt mondják elváltoztatott hangon, hogy fújj, rossz kutya. Vagy valami ilyesmit. A lényeg, hogy megijedjen. Ha meg nem ijed meg, akkor beárulják őtet nagyon az Európa Tanácsnál, akit meg végképp nem érdemes felmérgelni, mert a végén még jól kizárja az illető imposztort önmagából.

Mondjuk ez nem ám az Európai Tanács, akiben van például az a Nellie Kroes, aki majdnem megdorgálta a Vezért a cenzúratörvény miatt, de végül is a Vezér nevetségessé tette az érveit. Nem, ez egy másik tanács: ez egy kicsit lazább csapat, ennek még majdnem Fehéroroszország is tagja lett, és jelenleg is tagja például Ukrajna, meg Azerbajdzsán. Jóhogynem Afganisztán.Tehát mondjuk ebből a tanácsból kizáródni nem egy vaszisztdasz. Mondhatjuk úgy is, hogy az Európa Tanácson kívül is van élet.

Idáig nem is lenne baj. Vannak ugyan ezek az egyezmények, bíróságok, tanácsok, végül is kit zavarnak, hadd legyenek, mi is elvagyunk. Építjük különben is a NER-t, tehát a kilábalás, sőt, a kiszárnyalás a küszöbön áll, nem érünk rá még velük is foglalkozni. Mondom, minden mehetne, ahogyan mennie kell neki, ha nem lennének ezek a baloldaliak. Ezek folyton rátámadnak a Nemzetre: most az a heppjük, hogy a nyugdíjrendszer átalakítása súlyosan sértette az emberi jogokat, mert mivel járulékot fizetnek, ezért továbbra is fennáll a jogviszonyuk az állami nyugdíjalappal, tehát nem igaz, hogy kiszerződtek. Ez tehát sérti a hátrányos megkülönböztetés európai tilalmát, amely megkülönböztetést esetünkben semmilyen nyomós indokkal vagy állami érdekkel nem lehet alátámasztani, hiszen a visszalépés lehetőségét nem diszkriminatív szabályozással is meg lehetett volna teremteni. Ráadásul a nyugdíjjogosultság egyértelműen és nagyon határozottan magántulajdon.

(A Helsinki Bizottság volt az áruló, persze. Csak a mandiner meg ne tudja, azok alapból fújnak a zsidókra.)

Erre most mondhatnánk, hogy lárifári. (De valamiért mégsem mondjuk.) Meg azt is mondhatnánk, hogy az rendben van, hogy nagyjából százezer magánnyugdíj-pénztári tagtól úgy szedünk be társadalombiztosítási járulék címén 24% pénzet, hogy azért cserébe semmit sem adunk. Hiszen ők akarták: akkor most oldják meg a maradék 10% nyugdíjpénztári járulékból a nyugdíjukat, mi meg a többiekét 24 plusz 10 százalékból fogjuk megoldani fényes úri kedvünkben. Ezek szerint tehát azt is mondjuk továbbá, hogy az ő 24%-aik a mostani és a jövőbeli állami nyugdíjak fedezésére megy, amiből tehát ők az államiakkal szemben hasznot nem látnak, ergó esetükben az adó mértéke magasabb. De ezt ők akarták, ugye. Hogy több adót fizesenek. Mert ennyire hülyék.

De nem, mi ilyet nem mondunk. Mi ehelyett együtt kívánunk működni a Nemzettel akkor is, ha a Nemzet vezetője nem kíván együttműködni velünk, és leszarja az emberi jogainkat. Tehát mi hazudunk, megint, majd. És nekünk ez valamiért így jó, tehát Brüsszel, és újabban Strassbourg lesz szíves nem belebeszélni.

És legyen ez intő jel a világ további kulturált, európai fő-, és egyéb városai számára! És nem viccelünk! De tényleg! Nehogy küldjük a zsoltit!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr542895947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása