Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Pokorni, pokorni, pokorni

2011.05.17. 14:57 Humperdickk

Tegnap keseregtem, hogy szegény tótrendszámosokkal most mi lesz, ki lesznek lőve a picsába-e. Pénteken meg az volt a nagy találmány, hogy akkor teljesen nemzetközi jogilag törvénytelenül megvonják a szerzett jogot, és feltöltik a rendőri állományt nyugdíjasokkal. Előtte pár nappal a 2010-ben kirúgott, ötvenöt éves tanároktól vették el a 25-30 munkaévükért járó végkielégítést. Azt megelőzően a szombati szabadnap eltörlésén ment a brénsztorming. Ma meg az lett a mondás, hogy a diplomások fizessék vissza a taníttatásukat, ha külföldre távoznak. Édesfaszom.

Komolyan, ezek minden napra kitalálnak valamit: fizetésemelés orvosoknak, tanároknak, satöbbiknek nincs, hiába volt megígérve már mennyiszer. Ellenben vagy megrohadsz a magyarországban a 90-110 ezer forintos fizetéssel megsegítve, vagy elmész külföldre ötször, hétszer, akárhányszor annyiért, és pár év alatt kicsengeted a tandíjadat. De még jobb, ha meg se mondod, hova mész, hadd nyomozzon a Tekintetes Nemzeti Nyomozó Hivatal. Ha meg okosan kinyomoznak, persze rabláncon toloncolnak haza, nem úszod meg. De mi van, ha nem találnak? Logikus tehát, hogy be lesz vonva a diplomások útlevele. De lépjünk tovább, és haladjunk jelen kormányzat konfliktuskezelési algoritmusa mentén (azaz: ha nem tetszik, hogy ütlek, még nagyobb pofont kapsz): nem kizárt, hogy le lesznek zárva a határok is. Mert nem pöcsölünk mink ám. A kiutazás annyi lesz, hogy évente egyszer valaki kimegy valami dalfesztiválra égni, de az is szigorú kísérettel. Egyébként se ki, se be. Huszonhatméter magas kerítés lesz, magasfeszültség, géppuskás őrök, magasles.

Nem tom: most vagy az van, hogy valamelyik havernek szögesdrótgyártó cége van, vagy ezek saját maguk tökönszúrásán dolgoznak. Mondjuk ebben a tempóban gyorsan fog menni, de ezt tulajdonképpen bánom is én. Ellenben javaslom a neves bálnavadászati szakembernek (video itt), hogy emlékezetes melléfogása óta lesz szíves befogni a pofáját, és nem beleugatni a nálánál okosabb emberek dolgába.

Értelmiséginek, vagy simán csak értelmesnek lenni, akár diploma nélkül is, az nem olyan, hogy megszavaztatom magamnak kétharmaddal, Zoli. Úgyhogy ne feszíts, a végén még ki találsz pukkanni. Az meg kinek lenne jó.

2 komment

Címkék: fidesz tandíj pokorni hülyemagyar diplomások

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr972911172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Algopirin 2011.05.18. 14:19:02

Emlékszel, mikor pár évvel ezelőtt kiderült az apjáról, hogy 3/3 volt? (megjegyzem: nyilván nem tehet róla, részemről a dolog nem lényeges)
Akkor sírva jelentette ki a kamerák előtt, hogy teljesen eltűnik a közéletből/politikából.
(szerintem nem emiatt kellett volna eltűnnie, de ez nem tartozik ide)
Ehhez képest itt van...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.05.18. 22:07:42

@Algopirin: emlékszem, hogyne, de nem véletlen, hogy nem hozakodtam itt elő vele. Ahogy írtad: nem tartozik ide.

És de, eltűnt. A zorbán van helyette. Ő csak kiterjesztése neki. Ennyit sikerült elérnie.
süti beállítások módosítása