Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Bénázás Kecelen

2011.06.29. 15:46 Humperdickk

Kedves Bábel Balázs, Tisztelt Érsek Úr, Drága Bazsi!

Na ne szívass, mi van már Kecelen? Olvasom ennél a magyaridiótánál, áll a balhé a hittan miatt? Különben is, mióta írogathatnak Neked ezek liberális aknamunkák? (Még jó, hogy nem a vinszentblog!) Ne tökölj, Érsek Úr! Remélem, nem kell mondanom, mi a teendő: szétcsapsz, gondolom. Menni fog, tudom, nem is emiatt kereslek.

Értem én, hogy a kötelező hittan miatt senkinek nem esik le az aranypirszing a nemiszervéről. Jól mondja az Igazgató Úr: az előző rendszerben a kötelező felvonulások miatt sem növekedett drasztikusan a kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűntettek száma. (Nem pont így mondta, mindegy.) Akkor egy önkényuralmi rendszer volt, most meg majd egy másik önkényuralmi rendszer lesz. Sőt, még az is rendben van, ami eddig történt: hisz nem elég az egyházaknak folyósított állami támogatás, a személyi jövedelemadó 1 százaléka, a perselypénz, az egyházi adó, bizony, az egyházi iskoláknak folyósított többlettámogatást is frankón benyeljük. Foglaljon el csak minden iskolát a Katolikus Anyaszentegyház, ámen: köll a pénz. Szóval jó az irány – de nem szabadna itt megállni, Balázskám. Mert volna itt még pár dolog. Mint például a villamos.

Most ezen a ponton joggal kérded, hát hogy mi van a villamossal. Kérlek szépen, hát az van vele, hogy egyrészt sárga, ami még nem okozna gondot, de tudtommal (és hidd el, megbízhatóak az értesüléseim), az is van a villamossal, hogy megy az a rohadék: és mindenfajta egyházi közreműködés nélkül! Mert addig az rendben van, hogy a szekér is mén, menjen, kit zavar, húzza az a ló vagy öszvér, egyéb Isten barma (például nemsokára a közmunkára kötelezett nyomorult), még jó, hogy megy. Isten áldása van a közben elhullajtott lószaron is! De a villamos?! Az meg mitől megy?! Nem húzza azt a kutyafasza se! Szemlátomást tehát itten valami ördöngösség van! Rosszabb esetben valami liberális ármány.De mindenesetre érdemes volna kivizsgálni!

És a villamos még nem minden! Kérlek szépen, itt lépten-nyomon beleütközik az ember mindenféle kórházakba, strandokba, intim masszázsszalonokba – és ezek mindenféle egyházi közreműködés nélkül működnek! Igenis: püspököt a műtőkbe, ministránsfiút a kuplerájba, sőt: esperest az operába! Hisz Bazsikám, van neked arról tudomásod, mi pénzt szakíthatnánk le minden egyes katolikus műkörömstúdió, katolikus szolárium, katolikus nyilvános vécé állami támogatásával? Apropó: nem gondolod, hogy az is milyen hülyén veszi ki magát, hogy minálunk felszenteletlen vécépírba törli a szaros seggét a buta parasztja?!

Bazsikám, Érsekem, Drága Barátom a messziben: nincs ez így rendjén. Így hát igen gyorsan szedjed összefele magadat. Most amúgy is ilyen idióta fideszkurzus van nálunk, azok meg játékból már egy ideje úgy tesznek, mintha katolikusok lennének. Itt az alkalom: addig üssétek a vasat, amíg meleg.

Az Örök Kárhozattal meg ne foglalkozzatok. Hol van az még. Ha egyáltalán. És különben is, majd lerendezzük azt is.

2 komment

Címkék: egyház hülyemagyar diktatúra katolikus

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr203024865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.06.29. 18:51:29

Yess. Agreed!
Drága Bazsi érsekovics. Figyelj Humpi szavaira, ebből még akár a kártérítésekre is futja. Nem kell úgy járni, mint az USA magasságos római katolikus egyháza.
Előre az - elnézést, bocsáss meg, majd azt mondtam Lenini - úton. Pedig arra tendáltok, kis huncut. :)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.06.29. 19:06:34

Nem bírtam ki, csak odatettem a magam szarát is a szentésges asztalra. Van az is elég büdös, azt a kirelejszomát! :)
süti beállítások módosítása