Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Nyílt levél Semjén Zsoltnak (Vendégposzt)

2011.10.20. 21:41 Humperdickk

Tisztelt Semjén Zsolt!

Mi, akik büszkén, és kicsit sem pironkodva ÁlSemjénZsoltnak valljuk magunkat, arra kérjük Önt, vonja vissza feljelentését, melyet bizonyos társaink ellen tett. Tartunk ugyanis attól, hogy ezzel nem csak minket, de saját magát is lejáratja azáltal, hogy azt a hamis benyomást kelti Önmagáról, miszerint nem teljesen kizárható, hogy Ön nem érti a viccet. Az pedig borzasztó lenne.

Mert higgye el: üldözött ÁlSemjénZstolnak lenni sem könnyű. Mert azon túl, hogy folyamatos céltáblái vagyunk az igazi és egyetlen SemjénZsolt politikai és egyéb értelemben vett kommunista támadóinak és bírálóinak, sajnos, onnan is folyamatosan kapjuk pofonokat, ahonnan nem vártuk. Így a SemjénZsoltság egyetlen autentikus képviselőjétől, Öntől is.

Ne értsen félre: minden, az internet talmi csillogása miatt megkeseredett emberrel együtt mi is érezzük, mi több, átérezzük, mennyire kellemetlen lehet az Ön számára, hogy valaki gúnyt űz az Ön keresztségben megdicsőült nevéből. Más szóval: mi sem gondoljuk, hogy az Ön – az interneten egyébként szabadon elérhető és szabadon felhasználható! – nevével és fényképével vissza lehet élni oly módon, hogy azzal indokolatlanul fájdalmat okozzunk Önnek, az Ön családjának, és az Ön világképének – ami meglehet, esetleg meglepően távol áll a mienktől, de mégis, mint kedves, egzotikus jelenséget emberségünkből fakadóan akkor is tisztelni vagyunk kötelesek. Ezért kérjük, hogy, már amennyiben az Ön Szentírása ennek ellentmondó instrukciót nem tartalmaz, ne indítson hajtóvadászatot utánunk!

Hisszük ugyanis, hogy adópénzeket ennél fontosabb, irgalmasabb, megbocsátóbb, keresztényibb módon is el lehet költeni. Hisszük, hogy ennek jelenségnek, a paródia évszázadok óta ismert jelenségének a 21. századi emberhez méltó, de mégsem hatalmi, mindazonáltal az Úr parancsolataihoz mérhető, megengedő kezelése mindannyiunk, keresztények és egyéb vallásúak hasznára válhatna. Hisszük továbbá, hogy az Ön ellen irányult paródia semmi rosszat nem tett az Ön hírnevének! Az Ön hírneve szerintünk egyedül az Ön pártjától és az Ön pártjának kormányzati szerepvállalásától függ – mert ennek, bizony, híre megy, és a hír immáron megállíthatatlanul, a „fénysebességnél is gyorsabban” terjed. Ha pártja, koalíciója esetleg zuhanó népszerűségét azzal szeretné magyarázni, hogy az emberek „neteznek”, kérem ne tegye: az Ön fellépése ugyanis inkább használt ezen internetes (ellen)mozgalom népszerűségének, semmint ártott volna! Hiszen végül mégiscsak „sikerült” címlapra kerülnünk a feljelentés, a kihallgatások következtében!

És bár a médiajelenlét mindennél többet ér ebben a beteg világban, azért egy miniszterelnök-helyettestől még mi, ÁlSemjének sem azt várjuk, hogy ily módon hajhássza az olcsó népszerűséget. Ezen, kérem, gondolkodjon el!

Végezetül azt kérjük, hogy az Ön pártjának nevében szereplő fontosabbik középső szóra koncentráljon inkább! A helyzet ugyanis az, hogy az Ön által tanúsított magatartás, azaz a hatalmi eszközök egy ilyen jelentéktelen ügyben ilyen vehemensen történő „aktiválása” számunkra, ÁlSemjénZsoltok számára egy egész más hatalmi berendezkedés, és ezen keresztül egy egész más emberi világ szomorú képét villantja fel. Egy olyanét, jegyezzük meg, amelynek legyőzése érdekében az Ön Megváltója az életét sem sajnálta feláldozni!

Végső soron az Ön józan, keresztény belátásában bízva, tisztelettel:

az ÁlSemjénZsoltok nemhivatalos szövetsége

1 komment

Címkék: internet hülyemagyar semjén szólásszabadság perelamagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr553318651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.10.22. 10:47:00

Semjén úr legújabb ámokfutásáról a régi klasszikus '86-os Rádiókabaré: "Mije fáj a betegnek" előadása jut eszembe.
Aki nem ismerné:
www.youtube.com/watch?v=znrp_9n4s6A
süti beállítások módosítása