Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Lépjünk ki a világból is!

2011.11.03. 18:57 Humperdickk

Tisztelt Alkotmánybírósági Elnök Úr, Kedves Pacolai bácsi, Drága Petya!

Attól a hogyishívják köztársasági izétől, mit akarok mondani, a Smitpajától tudom a címed. Te idefigyu mán: Donáti utca 35–45? Bazmeg, laktok ti is vagy hat címen, srác! Mi van, tietek a fél utca, mi? Tudtok élni, nem igaz? ;)

Na, szal’ a smittpaja. Én mondjuk nem kergettem együtt azzal az idiótával a tust a páston, de az a lényeg, hogy ismerek olyat, aki meg igen. Na mindegy: figyi, megy majd az egyéni képviselői is, ahogy szoktuk mi azt a Tónival, most nem is az. Ez érted, most csak amolyan megelőlegező informalizálódás. Ha értitek, mit akarok a sorok között. (Mármint azon kívül, hogy az Ég áldása essen a Nevére Őneki. Mert azt mindig akarom. Sorok nélkül is.)

A lényeg: kérdeznék valamit, ha nem gáz. Jött az ötlet, hogy hallottam, mit agyalt megint ez a kamikáze próbanáci, ez a jobbikéknak ez a vezérhülyéje. (Mondtam már, hogy megy a vona, megy a vona ausvicba? Pedig szerintem naggyon jóóó!) Na, ez kitalálta, hogy mi lenne, ha a birka nép mondaná meg, mi lenne, ha kilépnénk az euból, ilyen nemzettestületileg. Mint a görögök a kecskeszarból, nyilván. Ez persze ahogyan van, úgy egy hülyeség, mert akkor kábé kibaszhatjuk az ablakon az egész újszécsényitervet ónezsanér, akkor meg mire fel menne kopjafát avatni a Pali, vagy hogy pitlákba hívják azt a kretént. De tökmindegy egyébként, hogy hogyan fogják hívni a palit, aki majd akkor lesz a pali, amikor majd avatni kell a sok lófaszt – mármint akit majd akkor kinevezünk Főpalinak, ha érted, mire gondok. (Érted te, tudom én, csak szívatlak.) A lényeg, hogy felmerült itten képviselőtestületileg, hogy mire föl gondolják ezek ott az euban, hogy kell a szaros pénzük ezeknek, ha cserébe azt hiszik, hogy beleugatnak minden szarba. Meg a faszom. Majd tudjuk mi azt jobban. Illetve, majd tudja azt a Gyuri jobban. Miután egyeztetett Ővele.

Na, szóval ehhez képest jött az ötlet! (Én találtam ki egyébként, de ha kérdik, mondd nyugodtan, hogy a Tónié meg a Janié. Mit lehet tudni.) Na a lényeg, hogy van ez a szavazás a kilépésről. Ez önmagában már egy jó éca, akarom mondani, futbalokosan van ez kitalálva, de gondolom, Neki sem tetszene, ha ilyen szűkkeblűen, ilyen merjünk kicsik lenni módon oldanánk meg, mint ez a büdösnáci. Merjünk tehát nagyon hülyék lenni! Mert, mondd meg nekem igaz lelkedre, mi lenne akkor, ha most nem is az euróból meg a svejcifrankból, de rögtön az egész világból lépnénk ki? All inclusive, all together now, und so weiter, akarom mondani, keine laca und faca?

Most nem tom, összedűlne az a kurva inkanaptár, vagymijafasz? Na, ugye, hogy nem. Nem lenne semmi, leszámítva, hogy azok a tudjuk kik (zsidók) buknák az extraprofit felének a kétharmadának a negyedét. Vagy még annyit se, mittom, de majd megnézem a Hátországszínházban. Az meg amúgy is az ő bajuk, de majd kisegíti őket az anyjuk. Vagy az anyjuk picsája – de hát Peti, te se ma kezdted a szart sem csinálással kombinált, devizában értelmezett eladósodást! Az a kurva 35–45 sem magától baszódott oda a Donáti utcába, szóval tudod, miről beszélek. Egy éve is lehetett tudni, hogy ki fogunk lépni: nem kellett volna a Barózónak arcoskodni, meg az ájemefnek osztani az eszet a della mellé. Mint ha én beszólnék, mi legyen holnap a menü a Kistüzérben. Lófaszt: bepróbálkoztak, kaptak pár tockost, ennyi volt. Én sem értek a főzéshez, ugye, ők se a Debrecenhez.

Na, nem magyarázom, neked meg pláne nem, érted te azt magadtól is, cimbi. A lényeg: kihozta a Gyuri, meg a Tervhivatal, hogy olcsóbban kijönnénk, ha nem lenne világ körülöttünk. Mert most megint azt vakogják ezek a metéltfarkúak, hogy bent vagyunk a legrosszabb tízben, meg mi jöttünk ki legszarabbul a válságból, meg mindjárt le leszünk minősítve, úgyhogy menekülnek a zsidók a gecibe. Baszakodnak csak, mert meg vannak sértődve. Ki nem szarik reájuk, most mondjad meg, egymás között. Épp ezért kéne elgondolkodni: ha ezek nem lennének, vazz’, milyen mutatóink lennének, faszi! Ki se férne a diavetítőre! Akkora lenne, hízhatna a Gyuri buci feje kétakkorára! A hitelt meg beleröhögnénk az arcukba a köcsögöknek!

Ide akarnak ezek begyűrűzni, betelepíteni, befektetni, meg kizsákmányolni a dolgozó népet?! Tényleg?! Mi viszont nem hagyjuk! Nem kell a pénzük, se a demokráciájuk, de még az időjárásuk sem! Nem kell nekünk a nyugati szél, meg sarki eredetű légtömegek, papa! Kikérnénk magunknak az időjárást is! Nem kell az idegen eredet, hisz van nekünk jóféle, hazai zimankónk, tanyasi zúzmaránk, falusi, mélyalmos forgószelünk! És különben is: magyar embernek magyar lófaszt a seggébe!

Na, ez lenne, vázlatosan, persze. Ehhez kéne egy kicsit egyeztetni alkotmányilag. Mármint hogy mikor mondjátok ki, hogy miért nem tárgyaljátok, úgy értve, hogy ebben az évtizedben miért nem. Hogy legyen időnk kitalálni, hogy miért nem tárgyalhatjátok, tudod, a következőben se. Ja, és köszelőre.

Mit akarok kérdezni, ja, család, remélem, jól van. Meg mielőtt elfelejtem: a Zsolti üzeni, jövő héten a tervbe vett szalonkázás felejtős, lebetegedtek az olaszok. Mumpsz, vagymijafasz. De jövő héten nyestre és rétisasra megyünk, úgyhogy hozzátok a sörétest. Ja, mert lehet, Endre bácsi tud szerezni pandát is Kínából.

Baráti öleléssel:

Kálmi (Géza nevében is!)

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik recesszió vona kilépés egészehülyemagyar váldás

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr463351236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása