Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Kezdeni valamit a cigányokkal

2012.03.21. 19:00 Humperdickk

Mert az nem állapot, hogy itt van egy lassan milliós, folyamatosan szaporodó problémahalmaz, és nem hogy nem aknázzuk ki azokat a lehetőségeket, amik bennük rejlenek, de még ráadásul a pofátlan szaporodásuk szülte problémát sem oldjuk meg.

Mármint úgy értve, hogy nem oldjuk meg, hogy egyelőre még nem véglegesen kellene megoldani, de azért hathatósan. Mert el lehet itt kezdeni szociológuskodni, meg jogvédősködni, de felesleges, hisz láttuk mit ért: az elmúlthúszév liberális, szabadságpárti, a világra nyitott, befogadó, a konszenzusra, a kultúrák közötti értelmes párbeszédre, valamint a felelős szakterületek által elért kutatási eredményekre épülő teszetosza szarsága csődöt mondott. Ki kell mondani egyszer és mindenkorra, hogy a cigánysággal nem lehet együttműködni: nem érdemes köntörfalazni. Bemondták a tévében is.

Mert lássuk be: ez a jöttment, semmirevaló, munkára, tanulásra és kultúrára alkalmatlan nép megérdemli a sorsát. Természetes, hogy ebből nem törhet ki, köteles tehát elfogadni bizonyos alapvető társadalmi együttélési elveket: tudniillik elfogadni a társadalomnak azt a rendkívül fontos együttélési elvét, hogy a cigánnyal ab ovo nem lehet együtt élni. A cigány tudomásul veszi hát a természet és a gondviselés által reá mért sorsot, és semmilyen formában nem jut eszébe, hogy fellázadjon ellene. Csak teszi a dolgát, csendesen, alávetettségének biztos, alázatos tudatában.

Kezdjük rögtön azzal, hogy kiről vegyen példát. Példát a köztiszteletben álló uszkai lelkipásztoraikról vegyen. És kérjen bocsánatot a magyar nemzettől azokért a bűnökért, amit elkövettek a magyar nép ellen. Mint romák. Ez alatt azt kell érteni, hogy azok ellen a bűneikért, amit mint nem romák, hanem mint románok, szorbok vagy bélyeggyűjtők követtek el, természetesen nem kell bocsánatot kérniük: ők cigányok, tehát ha akár egy kiflit is lenyúlnak a hipermarketből (nem beszélve hárommilió ember háromezermilliárdos, törvény által garantált magántulajdonáról!), azt mint romák követik el, tehát ezért nekik szigorúan bocsánatot kell kérniük. A magyar néptől, tudniillik. De ha egymástól lopnak, akkor is a magyar néptől kérjenek bocsánatot, mert nem voltak méltóak a magyar nép bizalmára.

A következő lépés: a munka világa. Roma bejelentett, tisztességgel megfizetett és garantált munkavállalói jogokkal körbebástyázott munkát ebben az országban alapesetben sem kaphat. Innentől kezdve kötelessége tehát megoldani, hogy kitartson a segély elsejéig oly módon, hogy éhen ne haljon a kölykeivel együtt, meg hogy télen tudjon tűzifát venni (áfa nélkül, persze) a helyi tüzépen (segítve ezzel a helyi nemzeti kisvállalkozói kört a felemelkedésben), valamint jusson a gyerekek torna- és strandfelszerelésére, tankönyveire és osztálykirándulásra is. Ám ha mindezt meg is cselekszi, akkor sem jár az ő gyerekének a jó minőségű oktatás, mert az a szép szőke magyar gyereknek jár. Az ugyanis érték, a cigány gyerek meg csak úgy van. Potyog az égből.

(Apropó, gyerek: kettő, maximum. A továbbiakban védekezés. Ha nincs pénz tablettára, kotonra vagy abortuszra, akkor Kalmopyrin: napi kettő, comb közé szorítva erősen. Illetve kiverni a sarokban, miközben az asszony szerelmesen néz.)

Ám ha mégis kap munkát a cigány, köteles megbecsülni magát, és megtenni mindent annak érdekében, hogy viszonylag kevésbé látszódjon a munkahelyén, hogy kicsoda. Menjen péknek, vagy járjon a gyárban mindig csak lapjával, vagy tegyen fejére maszkot, kit érdekel: az ő dolga. A lényeg, hogy véletlenül se emlékeztesse minduntalan kollégáit arra, hogy büdös cigány. Mindennek van határa: legyen már tekintettel, egy gyárban emberek is dolgoznak, akik nem kíváncsiak mások undorító származására.

Nagyjából ennyi lenne. Ha a továbbiakban neki társadalmilag járó szegénységet képes méltósággal, szó nélkül elviselni (bűnözés kizárva!), elképzelhető, hogy meglátogatja majd őt is a méltóságos asszony, és visz neki naposcsibét meg uborkamagot, valamint megtanítja járni is. Hogy kapáljon, túrja a földet, trágyázza az ólat. Jobbat nem érdemel. Maradjon csak ott, szeparáltan, elkülönítve. Később majd okosan körbe is kerítjük a cigánytelepet szögesdróttal, és állítunk a sarkaiba cuki kis tornyocskákat, meg teszünk bele helyes kis nyugdíjas katonagyerekeket, baszomnagy géppuskákkal. De ha jó lesz, kap aknazárat is.

Addig is: szedjen kökényt. Értelme nincs, de addig sincs szem előtt.

17 komment

Címkék: zsuzsa kisebbség cigányság cigánykérdés hegedűs endlösung pesty fekete doboz

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr214330880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.21. 20:56:11

Jópofa ez Hegedűs, na de ha Budai oszkópéter Gyulát kibírjuk, kibírjuk őt is...

maglilith 2012.03.22. 10:09:24

Volt néhány év,amikor a roma asszonyok ingyen kaphattak fogamzásgátlót,én ezért fizettem kőkeményen.A felháborodás ennek ellenére hatalmas volt,merthogy ez is rasszizmus,nem is nagyon igényelték.
Másik észrevételem,hogy bármilyen fotó készül bárhol egy cigánytelepről,ott mindenkinek a kezében cigatta va,kezdve a 12 éves gyerekeken.Erre valahogyan mindig sikerül előteremteni a pénzt.Akkor hát mégsem olyan nagy a baj.

Atiz77 2012.03.22. 10:26:13

Hát el nem tudom dönteni, hogy ez a cikk itt egy iróniai írás, vagy egy ennyire el butult emberi agy szülemény eredménye.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.03.22. 10:52:58

@maglilith: értem. A cigány ne szüljön gyereket és ne dohányozzon. Buszra felszállhat? Vagy csak hátul?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.03.22. 10:53:45

@Atiz77: igen, ez volt a cél. Megértetted a cikk lényegét, gratulálok.

szemtanú 2012.03.22. 11:50:39

@Humperdickk: Gratulálok! Végre, van valaki, aki egyszer, s mindenkorra megoldotta a cigánykérdést.

maglilith 2012.03.22. 13:52:37

Nem.A cigány cigaretta helyett könyvet vegyen a gyerekének,mert csak a tudás az,aminek a segitségével ki tud törni jelenlegi helyzetéből.Cigarettával nem kitörni tud,azért legfeljebb betörni fog majd egy üzletbe.Gyereket pedig vállaljon az,aki felelősséggel el is tudja tartani.Csak ennyi.
Buszra felszállhat,de isten irgalmazzon az ellenőrnek,ha kéri a jegyét.

jobbikfan 2012.03.22. 16:12:22

Azt nem értem hogy miért magyarázkodsz ? Szólíts fel nemzeti összefogásra a cigányok kiirtására ne csak célozgass meg homályos hazugságokat találj ki ráadásul a régi ostoba kliséket nyomod amik egyik feléről bebizonyosodott hogy hazugsag a másik feléről meg eleve tudható hogy hazugság , nevetséges és gyáva dolog ez. Harcolj és ne másokat uszíts !

Mariann19 2012.03.22. 16:32:56

Elfogadom a liberalizmus humán vonulatának téziseit, ezen belül a kisebbségi jogok érvényesíthetőségét is. Azonban a szocialista kormány, ezen belül az SZDSZ kisebbségi politikáját kontraproduktívnak tartottam. Hihetetlen károkat okoztak a cigányokkal való elnéző, megengedő jellegű retorikájuk a társadalomra való ráerőszakolásában. Elfogadhatónak minősítették a devianciákat, melyeket a cigányok követtek el, megbélyegezték vagy rasszistának nevezték mindazokat, akik ezzel nem értettek egyet.Erőszakosan próbálták a vonatkozó kialakult tudatot megmásítani, indokolatlanul vettek védelmükbe olyan jelenségeket, melyek a kialakult társadalmi értékrenddel szemben mentek.A politikai hatalom erejével elkezdték az állampolgárokat "nevelni", mellyel egyre erősebb ellenállást váltottak ki. A cigányság megitélésében ez a lelki, tudati arrogancia nemhogy tompította volna a cigányellenességet, hanem fokozta. Jött a gazdasági válság, az emberek életminősége romlott, az emberi természetből adódóan ilyenkor a bűnbak keresése is előjön, a cigányok létezését, azok eltartását ellenszenv övezte és övezi jelenleg is.Valamennyi kormány tanácsadókkal veszi körül magát. Nem volt közöttük egy sem, aki a tömegpsziché tudományának ismeretében jó irányba terelte volna a kisebbség elfogadását, a jó módszerek kiválasztását?

morgoncka 2012.03.22. 17:54:42

Én azt gondolom,teljesen jogos az,hogy szót emelünk ellenük és itt nem kívánok politizálni,de elég szomorú,hogy Nekünk "parasztoknak" minden megszorítást el kell viselnünk,de azt nem látjuk,hogy ezt a cigány is megszenvedi e.Mi dolgozunk,ők a napot lopják,tőlünk elvesznek kedvezményeket,őket támogatják.Mi nem merünk gyereket vállalni,ők szaporodnak mint a gomba.De meddig?????Miért jobbak ők,mint mi?Megmondom:sokan vannak és a kormány nem mer velük szembeszállni,de amíg mi tartjuk el őket addig ez mehet is!És utána mi lesz?A cigánynál nincs 1 gyerek,csak sok,míg nálunk 1,2 max.3 de nem 5,6,8...Majd ráérő időmben sajnálom Őket,de addig is megyek dolgozni,hogy legyen adó,amit levonhassanak szegényeknek,mert máskülönben nem lesz segély,amit szétosztogassanak Nekik!Szóval kormányunk,csak gratulálni tudok a tökéletlen politikához,amit folytattok!

Mr Neanderthal 2012.03.22. 22:00:35

@Atiz77: sajnos itt egy borzasztó kommunista nyilasporonty írkál nap mint nap, én már többször feljelentettem, de még nem vitték el a piszokját, az internetjét se vették el, pedig azt is akartuk többen is!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.03.22. 22:34:08

@fejo:

Kedves Fejo Úr!

Értesítem, hogy a minap elvettük a kommunista nyilasporosz, vagy minek az internettyét. Ha őn meg akarja tartani a sajátját, továbbra is kérjük, hogy azt akarja többen is!

A továbiakban még sok felemelkedést, jó együttműködést is kívánunk önnek:

Mi (Ubrizsi Kálmán Őrnagy Űr nevében is! Sőt, abban főleg!)

Mr Neanderthal 2012.03.23. 10:04:40

@Humperdickk: és a haza fényre derült!!!
:)))

egyfejű 2012.03.23. 11:00:05

Reménytkeltő javaslat, ha összejön, akkor továbbfejlesztése indokolt. Fenti szellemben el lehetne járni mindenféle magyar- és/vagy nemzetellenes csoporttal - példál LMP-s aláírásgyűjtők, liberálisok, nem FIDESZ komcsik, NER inkompatibilis gondolkodók, homoszexuálisok, szemüvegesek, kövérek, stb. - szemben.
Addig is várom javaslatát, az ilyenek milyen megkülönböztető jelzést rakjanak magukra?

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.23. 18:07:10

@egyfejű: A szemüvegesek például egy szemüveget. :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.25. 14:34:10

@Hiteles007:

Igen, tényleg nehéz elhinni. Annyira nehéz, hogy mondjuk el sem hiszem.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.03.27. 15:45:49

@Humperdickk: ez a fejo is, hova tűnt?! Én nem moderáltam ki, bár ki tudja, nem emlékezhet mindenre az ember. Most elveszett egy poén: biztos vicces volt, amit írtam neki, de most nem már nem tudom, miért! :))
süti beállítások módosítása