Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Religious materials enclosed

2012.05.24. 21:49 Humperdickk

A fenti szöveggel látják el az Egyesült Államokban az egyházak a küldeményeiket. Hogy mielőtt kibontjuk, tudjuk, mire számítsunk. Hogy ne érjen meglepetés.

Magyarország eljátszotta a nemzetközi piaci bizalmat. Rossz a híre. Pontosabban az a híre, hogy nem kiszámítható. Főleg gazdaságpolitikai értelemben nem az. Túl sok maguknál a politikai szöveg és ehhez képest túl kevés a növekedést megalapozni hivatott reform. […] A nyersanyagboom vége által előidézett, szerintem globális befektetési stratégiaváltásból Magyarország nem fog tudni profitálni. Lemaradt róla, ellentétben Csehországgal és Szlovákiával például.”

Ezek a kemény szavak Ruchir Sharma, a Morgan Stanley fő stratégájától származnak. Az interjú, amiben mondta őket, elég hosszú, így különleges képességek, úgymint olvasni tudás szükségeltetik hozzá, így inkább lefordítom: a világ változik, és aki nem érti meg, lemarad. De nem, hogy lemarad, egyenesen elenyész, elhull, elvetél. Maroknyi magyar, porlik, mint a szikla.

 

Apropó, porlik: újabban most mégsem az a baj, hogy rohad széjjelfele a matolcsizmus. Kiderült ugyanis tulajdonképpen, hogy fogy a magyar. És Önök nem fogják elhinni: jelenleg éppen az abortusztablettától fogy. Illetve attól még nem, lévén be van tiltva, de mindegy, akkor az abortusztól fogy. És erről nem más, mint a kereszténydemokratapárt (a fideszben a vallási funkciót ellátó és magát valamilyen érthetetlen okból pártnak tekintő vadászegylet) tudósít bennünket. Férfiúi, azaz szülni vagy épp abortálni képtelen öntudatának minden büszkeségével méghozzá. Mert hiszen tudjuk, az abortuszról csak az érintett felek, tehát a magzat és a szülő nő teljes kizárásával lehet érdemi döntést hozni, már amennyiben kellően keresztények vagyunk, azaz felérjük nemhogy egy semjénzsolt, de egy nagykálmán szellemi-erkölcsi mélységét. (Igen, felérjük, és igen a mélységet. Ne tessék csodálkozni: forradalmi időket élünk, visszamenőleg tiltjuk be nem tiltjuk be a klubrádiót, most pont a mélység felérése fog gondot okozni.)

 religious2.jpg

Nevezett nagykálmán egyébként országgyűlési képviselő, talpig kereszténydemokrata. Nagykálmánunk ebbéli minősége persze még önmagában nem indokolná, hogy hülye is legyen (és nyilván nem is az), ennek ellenére nagyon úgy csinál, mintha az lenne. Hogy ez neki miért fontos, mellékes – talán félreértette a lelki szegények boldogságáról szóló kitételt a bibliának hívott életmódmagazinjukat olvasgatván, ki tudja. A lényeg, hogy szerinte (úgy is, mint orvos, mármint hogy szerinte ő egy orvos, mindegy, szóval ő úgy véli, hogy) alaposan be kellene tiltani az abortusz minden formáját, és akkor majd leszen gyermekáldás oly kívánatos mértékben, hogy nem csak cigány-, de egyéb, össztársadalmi, így kereszténydemokrata értelemben is hasznosabb (nemcigány) gyerekek fognak potyogni az égből zsákszám. Ami majd jó lesz, mert még több adókedvezményt, családi pótlékot lehet kiosztani, valamint újra lesz zsenge szűz ministránsfiú kötésig.

 

Hogy mondanivalóját alátámassza, emberünk nem volt rest a statisztika ördögi tudományához fordulni. Az őt szelíden nagyon hülyének nézni azért már tényleg nem akaró fideszközeli közszolgálati mikrofonállvány érdeklődő kérdésére ugyanis nem átallotta megválaszolni a következőket:

Nálunk liberálisabb és szabadabb országokban mondjuk 100 élve született gyerekre jut 8-15 abortusz. Nálunk, ahol sokszor azt mondják, hogy a nők nem elég szabadok, nálunk 43-50 abortusz jut 100 élve született gyerekre.” (Videón itt, 22:10-től.)

Namármost, valamint egyrészt: mi ez a lazaság?! Hogy nálunk szabadabb országokban? Mármint Mária országánál szabadabban? Hát létezhetik olyan? És ki engedélyezte?! És főleg: a liberális és a szabad egy mondatban, mit keres? Mi több, a jelek szerint szinonimikus értelemben mit keres? Nem lesz ebből baja, drága Képviselő úr?

 

Namármost kettő, illetőleg másrészt: a nálunk szabadabb országokban (igen, van olyan; sőt, lassan már csak olyan van) nem azért alacsony az abortuszok száma, mert be van tiltva. Sőt, bármilyen megdöbbentő, ez nem is lenne logikus, tudniillik a kulcsszó a szabadabb – tehát szabadabb kapartatni is. Más az oka annak – de ne tessék tovább fejet törni, eláruljuk a megoldást: azért van ott kevesebb küret, mert az emberek nincsenek mesterséges hülyeségben tartva, és el van nekik magyarázva rendesen a magaalászarós bölcsikortól kezdve, hogy hova kell húzni a mit, meg hogy hova kell dugni az akármit. És a nőknek sem kell tizenévre önkéntes házi őrizetbe vonulniuk, ha szülni akarnak, hanem visszamehetnek dolgozni. Mondjuk félállásba, és van bölcsi is doszt elég. Továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy az embereknek ezeken a helyeken van pénzük harmadik, negyedik, tizenhuszadik gyerekre is mindenféle futbalokos egykulcsos adórendszer nélkül is. És mégtovábbá, valamint ennek ellenére: ingyen van az elbasztamtabletta is – vagy ha nem is van ingyen, de relatíve kurva olcsón hozzá lehet jutni. És igen, akár a benzinkúton is.

 

Hadd ne soroljam: a lényeg, hogy a nálunk liberálisabb és szabadabb országokban fel van már találva a sikeres népesedéspolitika, nekünk azt nem kell már kiunortodokszoskodni, kezitcsókolom. És ez a jó a globalizmusban: kitalál valaki egy módszert a liberális és szabad Svédországban, hogy például mondjuk mitől lenne kevesebb küret, és ha az megértésre talál Kappadókiában, akkor bevezetik. És ettől ott is kevesebb lesz. Természetesen ha inkább nem talál megértésre, mert mondjuk a kappadókiaiak jobban preferálják az unortodox szabadságharcos módszereket (ami rögtön a nem megértés után nemleszünkgyarmattal folytatódik és spontán békemenetekben kulminál), akkor ahhoz nekik joguk van ugyan, de attól viszont cserébe nem is lesz kevesebb a küret sem. Illetve papíron talán kevesebb lesz, de ezzel szemben a boncasztalon is többet kerül megállapításra a szakszerűtlenül elvégzett művi terhességmegszakítás következtében beállt exitus.

 

Nagyjából ennyit szerettem volna mondani. Ja, hogy az írás elején megkezdett gondolat se maradjon megszakítottan: ha valamit meg félbe kellene hagyni azonnali hatállyal ebben az országban, annak semmi köze a várandóssághoz. Annak valami egész máshoz van köze. Ahhoz van köze, hogy nem, a matolcsizmus nem életképes, mi több, alapjaiban elvetélt ötlet, tessék megszakítani. Felesleges tovább hinni benne, így tehát már beszélni sem tudó ásatag politikusok és egyéb senkiháziak ne pofázzanak bele akkor sem, ha szilárdan hisznek az ellenkezőjében. Vagy, ha már muszáj belepofázniuk, legalább jelezzék, hogy most hülyeség fog következni. Mondjuk akasszanak egy táblát a nyakukba, miszerint religious matterials enclosed. Úgy tisztességes.

7 komment

Címkék: vallás abortusz barakk matolcsy elvetélt kádéenpé

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr964544558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2012.05.25. 10:24:22

Keresztény mázzal leöntött eröszaktevés,csak ennyire képesek ahelyett hogy a saját szemetüket tennék rendbe!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.05.25. 14:45:40

"Nálunk szabadabb országokban"

Hát, először is köszönöm az élményt! :D

Másrészt, ugye, hogy tudják ezek, hogy mit csinálnak, csak tettetik a hülyét! :(((

Secnir 2012.05.25. 15:07:50

"ha valamit meg félbe kellene hagyni azonnali hatállyal ebben az országban, annak semmi köze a várandóssághoz."

konkrétan: ha valakit most ketté (félbe) kellene szakítani, az nem az várandósság volna :D

simple observer 1.0 2012.05.25. 15:50:53

Mashol ertesultem a remek talalatrol.

Gratula!

PS: persze alaposan megbunhodtel erte azzal, hogy vegignezted a musort...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.05.25. 20:32:30

@simple observer 1.0: nézte a fene. Szünet volt a kertévén a doktorhauzban, vagy egyenesen véget is ért, mit tudom már. Átkapcsoltam, ne a reklámot kelljen. Hát így. :))

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.05.26. 11:32:56

@Humperdickk:

Nem értem, ez a mondat még hogyhogy nem futott be nagyobb karriert. Akkora irgalmatlan FAKE, annyira benne van az egész szánalmas rendszer...

egyfejű 2012.05.28. 10:16:29

Ilyen az, amikor a progresszivitást felváltja az agresszivitás, a konzervativizmust a bukolikus nosztalgia, az érvelést a kinyilatkoztatás, a meggyőzést a prédikáció.
Komolyan mondom, az országhatárnál ki kellene írni: ki itt belépsz, hülyékkel leszel bekerítve!
süti beállítások módosítása