Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Ne bízzatok ti a nácikban!

2012.07.22. 22:58 Humperdickk

Tudom, elegetek van. Jobb kicsit kiengedni, jól berúgni, nem gondolni, nem figyelni, aztán kijön, ahogy kijön, egy az egyben, sugárban a boroskóla, a pincepörkölt, székelyhimnusz. De higgyétek el, nem éri meg. És nem csak a rohadt másnap miatt nem. Mert persze a pincegrádicson saját hányadékunkban, összefosva ébredni is szar: de nácinak lenni még szarabb.

Nem, nem dolfira és népnemzeti együttesére gondolok. Ők szimplán csak kiirtották a fél világot (egy részét jól felfogott érdekből, más részét élvezetből), és mindezzel a rengeteg szörnyűséggel mindösszesen csak annyit tudtak elérni, hogy van már szavunk a gonoszra. Azóta sokan (én is, most is) nácinak hívják a világ degenerált részét: hát nagyjából mindössze ennyit sikerült elérniük ezeknek annyi év rablógyilkossággal és módszeres népirtással. Igen, mert ennyire buták voltak.

Mert nem is az a baj, hogy a náci öl: abban viszonylag könnyen meggátolható. Nagyobb baj, hogy a náci nem gondolkodik. Sőt, maga a fogalommal leírt cselekvés idegen tőle, tekintve, hogy a gondolkodás megismerést, a megismerés elfogadást, az elfogadás pedig a másság tudomásul vételét jelenti. A gondolkodó embert tehát épp ezért nem érdekli a melegméltóság: ha zavarja, nem megy arra, egyébként meg utána olvasott a kérdésnek, és így tisztában van az igazsággal.

Itt álljunk meg egy pillanatra: ez, azaz az igazság a világnak azt a részét jelenti, ami a mindenhonnan összehordott és azután a folyton változó, de reményeink szerint rendszerezett tudásunk szerint a legkevésbé tűnik agyament hülyeségnek. Onnantól kezdve ugyanis, hogy valamikor felfújódott egy nagy, büdös semmi és egyszer majd széjjelrohad egy nagy, büdös semmibe, és ehhez képest egy árva Jóisten sem jelentkezik szolgálatra, hogy megoldja ezt az anomáliát, semmi sem tűnik teljesen hülyeségnek. Beérjük tehát azzal, amink van. Nem tudjuk például bizonyítani, hogy a buzit csak jól meg kell verni, hogy elmúljon neki a buzisága. Ráadásul felettébb nagyon kiderült, hogy a buziság természetes, esetleg genetikailag kódolt dolog: buzi a kecske, a tücsök, de még a szürkemarha is olykor-olykor. Ezzel szemben viszont annak valószínűsége, hogy a cigány genetikailag lopik, a nullával egyenlő. Megvizsgálták tudósok, és kiderült, hogy ez nem így van. És persze nyilván van annak valamiféle valószínűsége, hogy minden tudós buzi és cigány, indokolt esetben zsidó is, de ezt már olyan alacsony szigmával adnák a CERN-ben, hogy újabb részecskegyorsítót kellene építeni pusztán a jelenség valószínűségének legalább a huszonnyolcadik negatív hatványtól történő felírására. Ennél még az is valószínűbb, hogy ufók irányítják a Földet és Elvis nem halt meg, csak hazament.

Gondolkodunk tehát, ők meg nem. De nem is ez a legnagyobb baj a nácival. Ezen viszonylag könnyen felül lehetne emelkedni: nem adunk neki enni, csak cigánypecsenyét kóser ludaskásával, aztán vagy éhen hal, vagy megérti, miért hülye. A gond az, hogy a nácik is esznek ludaskását, cigánypecsenyét, és egy percig sem gondolják, hogy a saját elveiket akár egy percre is komolyan kell venniük. Ők nem ámisok: azok tényleg azt hiszik, hogy megállt az idő ezenyolcszázakárhányban, és inkább megrohadnak mind egy szálig, de nem hallgatják meg a vedörfórkasztot. A náci nem ilyen, a náciság nem életmód, csak pótcselekvés: nácivá csak a világ legalja megy, ami már tényleg semmi másra nem jó – vagy, ha jó is lenne, többre hivatottnak érzi magát annál. Tele van minden jobbikalapszervezet meg nem értett tudósokkal, focistákkal, faszobrászokkal. Csupa-csupa tehetségtelen, vagy nem elég tehetséges alakkal, aki szerint alkalmatlanságának nem ő maga az oka, hanem valaki más. Mondjuk a cigányok. Vagy az aszály. És legalábbis egy világösszeesküvés áll amögött, hogy megint hátrább tette a júpíszí a diszkovericsenelt a kábeltévén.

És emberünk persze megkeresi a többi kábeltársat, hogy végre elpanaszolja bánatát. Eddig nem is lenne gond, elvolnának ők akármeddig (nem beszélve a júpíszíről): de nem, nem marad ilyen idilli, ilyen háborítatlan a gyűlölet köre: mindig jön ugyanis egy kerekképű faszkalap, aki megszervezi, náci alapszervezetbe tömöríti a sok idiótát, és azt mondja nekik, hogy ők a kiválasztottak, a választott nép, akik felemelik Jeruzsál…, oppardon, Kárpátia népét. És hogy minden a cigányok, meg a júpíszí miatt van. Az aszály is. És őneki, az organizátornak már nincsenek elvei sem: neki elképzelései vannak. Ő már, időnként, előre tervez is: mandátumokat akar maximalizálni. Parlamentbe, önkormányzatba, önképzőkörbe. Mindegy. Hatalmat akar.

jobbik.jpg

És ő már teletalppal tapos a meggyalázott, meggyilkolt lány emlékébe is, ha azt felhasználhatja önző, ostoba céljaira. Őt már nem érdekli, hogy a gyászoló anya direkt kérte azt a hülye fejét, hogy ne tegye. Mégis meg fogja tenni: becsap valamennyiőtöket. Ne higgyetek hát neki: átgázolna ez bárkin. Igen, azon a lányon is. Mert neki nem az igazság kell: neki a labda kell, hogy játszhasson vele. Emberfejekkel lapdázik az égre. Állítsátok meg. Magatokban is, legelőször.

Higgyétek el, a többi már gyerekjáték lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr964671840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2012.07.23. 13:55:40

Korábbi posztnál olvashattunk szalonrasszista és zsebnáci hozzászólásokat. Mert, hogy külön faj, meg csak annak legyen joga, aki teljesíti a kötelességét.
Nézzük a faj leggyakoribb meghatározását: élőlények olyan csoportja, melynek egyedei képesek szaporodni egymással, és termékeny utódokat létrehozni. Hát, még a tigrancs sem ez, pláne flamingóval súlyosbítva.
Kötelesség teljesítéshez annyit fűznék hozzá csatlakozva Humpihoz: köteles vagy tanulni és gondolkodni! Amíg azt nem teszed, addig nuku semmilyen jog, kivétel a Homo sapiens sapiens alfaj tagságáról történő lemondás.
süti beállítások módosítása