Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A cigány genocídium kívánatos voltáról - Frissítve!

2013.01.07. 16:13 Humperdickk

A mögöttünk álló hétvége nem épp eseménytelenül telt: kapott másfél milliárdot a vezetőbácsi kedvenc románmagyarja, adóelkerülési megfontolásból Oroszországba költözött Gérard Depardieu, valamint kiderült, hogy a magyarhírlap nevű természeti képződmény vezető kolumnistája most már nem a zsidókat utálja, hanem a cigányokat.

Vagyis lehet, hogy nem csak a zsidókat utálja. Nála nem lehet tudni: őneki gyakorlatilag lételeme az ilyesféle hülyeség, és ez gyakorlatilag a tehetségtelenségéből, illetve pontosabban a nem elég tehetségességéből következik. Mert, ugye, hogy is megy ez: elkezd az ember írással foglalkozni, mittom, csinál egy véleményblogot, és rendre azt tapasztalja, hogy nem csak a tótavé, de még a vinszentblog akármelyik névtelen bloggere is jobban ír nála. Vagy verseket ír, hobbiból, erre meg jön egy ember egy olyan hülye névvel, hogy Erdős Virág (hogyne, majd Cserepes Gesztenyefa), és beleírja az ember gyomrába tutit. Oda tudniillik, ahol az ember az elfogyasztott vegyespálinkák mellett a lelkének a leglényegét őrzi – és ezt onnan lehet tudni, hogy elszorul az nagyon, ha valami nagyon szépet olvas a gazdája.

Mindezt feldolgozni kétféleképpen lehet. Az egyikhez nagyon sok alkohol kell, és hosszú távon májkárosodást, elmegyengeséget, teljes leépülést okoz, ami még nem lenne baj, de rövid távon az asszony is veszekszik miatta. Marad tehát a másik lehetőség: az ember ebbe beletörődik, és megelégszik a másodvonallal – esetleg vesz egy dekopírfűrészt, és elmegy műbútorasztalosnak. Még az is meglehet, hogy ezzel megreformálja a műbútorasztalosság lényegét: vannak még csodák, szegény Oláh Gergő is hogy megnyerte a tehetségkutatót.

Namármost ezek a lehetőségek jönnek szóba, már amennyiben értelmes az ember. Rövid pillanatra azonban mégis tekintsük át, akkor mi van, ha az ember teljesen, totálisan értelmetlen, ellenben agresszív kis mocsokállat: nos, ebben az esetben meglehet, bűnözésbe fog, és az önkifejezést késelésbe torkollva tartja csak elképzelhetőnek. Vagy ír egy cikket a kedvenc szennylapjába, amelyben kifejt dolgokat, amely dolgok szerint hol a fiatalok, hol a zsidók, hol a cigányok dögöljenek meg. Vagy legalábbis jelentős részük dögöljön meg. (Bétékába ütközőt nem linkelünk: aki akarja, nézzen utána, mely cikkek vannak is itten citálva.)

Tehát: ha okos, kedves kis cigánygyerek az ember, de lófaszt talál, nemhogy munkát (mivelhogy cigány), a megoldás az, ha elmegy a tehetségkutatóba, ahol is kiderül, hogy egy zseni, és megszavazza az ertéelnépe ixfaktornak. A cigányság számára ily módon nyitva az út: évente három tehetségkutatót is rendez nekik a többségi társadalom puszta szívjóságból, tessék azokon elindulni, nem nyavalyogni, hogy kevés a lehetőség, meg elnyomás van. Különben is, a legendás cigány muzikalitás, hogyapicsábane, húzzad, cigány, csakazértis, és így tovább. Eddig rendben.

Na de akkor mi van, ha tehetséges, sőt, liberális újságíró az ember, de kiderül, hogy vannak nála tehetségesebbek is azon a placcon, továbbá zsurnalisztáknak nem hirdetnek tehetségkutatót se? Igen, kitalálták: az ember megkeseredett, alkoholista nácigeci lesz, aki időnként beleélvezi az újságjába, hogy ma éppen ki rohadjon meg. És amíg valaki meg nem szánja ezt a barmot, és nem hirdet neki egy tehetségkutatót, vagy nemzeti újságíróstratégiai intézetet, ahol elhomokozhat magában, vagy nem költözik el ő is valami szívének kedves diktatúrába, előbb-utóbb az lesz, hogy innentől Erdős Virág ne írjon több verset a cigányok elnyomásáról, mert jól pofán lesz vágva.

És végül is énnekem mindegy, de jelezném, hogy ha nekem pártom lenne, abban ilyen tehetségtelen pszichopaták nem lennének benne. Mert hiába, ha egyszer az orbánnépe a bajerzsótit szavazta meg fixfaktornak: az ilyen emberi hulladékkal az van, hogy előbb utóbb rárohad arra, amire ráfröccsent.

És, hát hogy is mondjam, élnek ebben az országban költők is bűntelen. Azokra meg az ilyen ne fröcsögjön.


FRISSÍTÉS:

Nevezett szerencsétlen írt még egy cikket, amiben hevesen magyarázza a magyarázhatatlant. Ez még nem lenne baj, de az a verssor, amit idéz ("Növeli, ki elfödi a bajt"), nem Babitstól származik. Úgyhogy ehhez képest lesznek szíves kedves mélymagyar náci barátaink költők verseit a szájukra venni.

Ja, nincs mit. Örülök, hogy segíthettem.

20 komment

Címkék: magyarhírlap rasszista nácik depardieu cigányüldözés zsóti erdősvirág

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr225003312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyarnaba 2013.01.07. 19:36:47

"A cigányság számára ily módon nyitva az út: évente három tehetségkutatót is rendez nekik a többségi társadalom puszta szívjóságból, tessék azokon elindulni, nem nyavalyogni"

Itt valami félrement. A késelős srácok nem azért akartak vérengzeni egy kicsit, mert idén nem fértek be a tehetségkutatókba. Marion Kozmát sem a szűkös keretszámok miatt ölték meg.

A gyilkosság(i kísérlet) nem a kitörés eszköze és az áldozatok nevében is kéretik nem annak tekinteni.

szist 2013.01.07. 20:17:15

dagadthumper...
csalódtam benned ez eddigi legszarabb blogod !
sajnálatos, csak nem szityózol? Te is?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.07. 21:20:16

@Magyarnaba: értem. Tehát a bájerféle népirtás a szociális probléma megoldásának eszköze? Vagy mit nem értek?

Az a baj, hogy te nem érted: az Oláh Gergő egy tisztességes, szakmával rendelkező, nyomorult kis cigányként rohadt volna meg valamilyen közmunkás árokparton, ha nem tudna énekelni. De az sem kizárt, hogy néhány év elteltével bekasztlizták volna valami szarért. Viszont minden cigány nem lehet Pege Aladár. Muszáj időnként elfogadni azt is, aki simán csak ember. És szeretni, amíg nem vadul meg teljesen. És ez az, ami a jelek szerint nehézséget jelent a magát keresztény(!) jobboldalinak tekintő náciknak.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.07. 21:21:50

@szist: én mindig is ittam, vagy mi a kérdés? Olvasd el az előző posztot, direkt neked írtam!

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.08. 00:17:28

Ki ne rúgják ezt a barmot a Fideszből.
A szánalmasan leépülő alkoholista Bayer Zsolt adja a háborúskodásba, gyűlölködésbe, kisebbrendűségi frusztrációkba, identitászavarba, gyökértelenségbe egyre jobban becsavarodó Fidesz kvintesszenciáját.

Madarat tolláról, embert társaságáról, közösségéről, a párttársairól!
Aki ezzel az emberi ronccsal egy pártban van, egy elvet vall, egy közösséget vállal vele, az önmagát minősíti.
Az minden, csak nem keresztény, nem konzervatív, nem civilizált ember.
Széles átmosott közpénzekből fizeti, BKVból, őt is minősíti, meg a szerkesztőségét, szennylapíró társait.

Ez az emberi roncs jellemzi a legjobban ezt a társaságot: nagypofájúak, tehetségtelenek, nagyképűek, álszentek, hazugok, züllöttek és csak a harácsolás, a folytonos gyűlölet élteti őket.
Bayerhoz hasonló alakok voltak Ceausescu, Sztálin, Hitler és az összes elvetemült diktátor bértollnokai, kápói, kommiszárjai, ÁVHsai.
Nem kell 10 év, ez a szánalmas, narcisztikus fasz szétissza a máját, beleőrül a gyűlöletbe és a kutya nem fog rá emlékezni.
Sőt, 5 év se kell, hisz most jött ki a Kútvölgyiből.
Addig se kell vele foglalkozni, lubickoljon csak a fekáliájában, okádékában, amibe egyre jobban belesüllyed.
A legjobban önmagát gyűlöli, hogy ide jutott, a fröcsögései tulajdonképpen önmagáról szólnak. A belső énjét írja meg, akit gyűlöl. Ezt vetíti ki mindig más és más csoportra épp mivel bízzák meg a gazdái.

NIPREDIL 2013.01.08. 08:06:09

@Anyád, a szúnyogok!!!: Asszem, összefoglaltad a lényeget.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.08. 11:40:02

@laci0011 (előbb eltűnt a válaszom, megpróbálom felidézni): szard lefele, nem érdekes. A törvénybe ütközőt nekem gyomlálni kell. Még akkor is, ha titkon egyetértek vele. Persze csak szigorúan elméleti síkon! ;)

szist 2013.01.08. 13:30:46

@Humperdickk: nemnagyon érdekel!
a lényeget megírtam

szist 2013.01.08. 13:31:51

@Humperdickk: a kérdés pedig :
miért írsz egyre szarabb blogot?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.08. 15:06:15

@szist: ez nem kérdés, ez állítás. Szerinted szar. Ez gáz, de szerencsére a megoldás közel: ha ez téged zavar, nem jössz ide többet. (Hidd el, én is szívesen elmennék, de nem tehetem, nekem írnom kell ezt a szart.)

zgabi 2013.01.08. 15:51:40

Nem igazán értem, mi a baj Bayer Zsolt cikkével. Ha ugyanis egy alkoholista, pszichopata írt ökörségeket, mi a fenének kell túlspirázni a dolgot. De mi van akkor, ha nagyjából a valóságot írta le? Egyébként normális dolog, hogy a börtönökben ülők több mint fele cigány? Ezt a legutóbb a TV2 Napló című műsora is bizonyította. Miközben még a legvadabb jobbikos elképzelések szerint sincsenek többen 1 milliónál.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.08. 16:47:39

@zgabi:

Hogy te nem érted, ezen normális ember nem is csodálkozik.
Nem érted te a szlenget se,amit használsz.
Spilázni faszikám, az a spirázni:o)))

Vagy te így gondoltál az asztal közepére szarni?
Gyengus, mint a bértollnok Bayer figyelemelterelő uszításai.

Mit gondolsz miért akkor és akkorát szarik az étterem közepére, amikor teszi?
Csak eltereli a figyelmet arról, hogy a Főszakács nem tud főzni és ellopja a konyhapénzt.
(lásd Orbán méretes, pofáraesését a Taknyolmánybírósággal)

Ugyanezt csinálja a Jobbik is, a neoliberálisok kedvenc ugatós, mindent összeszaró kiskutyája vagy a kuruc, akik egy büdös szót nem ugattak ez ellen.
hvg.hu/gazdasag/20130102_70_millioert_johetnek_hozzank_a_kinaiak

Bayer és a Jobbikos, kurucos haverjai még náciknak is szarok, egyszeri, pénzért bármire kapható bérkulik, Kegyelmesék ribanccsicskásai.

Ezért alkoholista ez a fasz, mert egy bércsicska aki ezt pontosan tudja magáról.
Legjobban önmagát gyűlöli, azért amivé a pénzéhsége miatt lett.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.08. 20:51:49

@zgabi: ha egy pszichopata megbecsült, sőt szeretett tagja a kormánypártnak, az baj. Nem igaz, hogy ezt nem érted.

Továbbá: ha én bezárnék minden cigányt a börtönbe, csak azért, mert cigány, akkor joggal hivatkozhatnék rá, hogy minden cigány bűnöző, hisz, lám, mind börtönben ül. Másképp: ha a cigányt antiszociális viselkedéséért simán csak megbünteted, és börtönbe zárod, akkor azon túl, hogy előbb-utóbb minden cigány börtönbe kerül, a gyerekeik meg árvaházba (hisz senki sem fogad be cigánygyereket, mert felnő, és ellopja a stelázsit), akkor majd azon kívül, hogy felhúztál egy rakat börtönt, mit értél el? Nem lenne egyszerűbb toleranciára törekedni, MINDEN ÁRON?

Mert a következő, utolsó lehetőség (hogy ne mondjam, megoldás) a népirtás.

Próbálj meg választani. Ha ez segít: a kiirtott cigány nyomorultak helyébe nem cigány nyomorultak fognak lépni egy olyan társadalomban, ami csak az erőből ért. És azok már nem hordoznak egyértelmű rasszjegyeket se. Meglehet tehát, hogy te leszel a következő kiirtandó fajta.

Így megy ez náciországban.

Crip Lee 2013.01.09. 21:04:51

@Humperdickk: "Nem lenne egyszerűbb toleranciára törekedni, MINDEN ÁRON?"

De. Azonban mindkét félnek kellene. A cigánysággal az a baj, hogy vezetői lejáratódtak (teszem hozzá mieink is), sajnos alulképzettek (ez hozza a többi problémát), illetve valamiért nem látok náluk belső ösztönző erőt a kitörésre (tisztelet a kivételnek)és sztem ez a legsúlyosabb. Ez lehet, hogy a többségi társ. nem ad elég lehetőséget vagy ők nem élnek (jól) vele. Nem tudom de talán orbánisztán kinevezett legfőbb hegedűszsuzsája biztos, ezért markolja fel a havi kisnyugdíját, hogy ő eztet tuggya.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.01.10. 15:36:23

bayerzsótinak számszakilag akár még igaza is lehetne, de aki nem hajlandó a jelenség gyökeréig leásni, az pont úgy jár el, mint az átlag amerikai jómunkásember, aki az amerikai maffia történetéből azt a következtetést vonja le, hogy az olaszok, Vivalditól Leonardo da Vincin keresztül Pavarottiig genetikailag bűnözők.

(Szerintem jó poszt volt. :D)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.10. 16:18:29

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na jó, szerintem is. Cde a következőnek hogy fogsz örülni! A főügyészség meg pláne hogy fog!
süti beállítások módosítása