Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Véleményem a keleti nyitásról

2014.02.18. 19:11 Humperdickk

A kikellennekjonni blog végre, sokak kívánságát teljesítve kinyilvánította véleményet a keleti nyitásról.

Sokan tudják már, hogy valaki (talán a Emberi Erőforrások Minisztériuma, esetleg a Minden Eddigi Emberi Erőforrások Nemzeti Misztériuma, esetleg a Poltikai Értelemben Véve Értelmi Fogyatékosok Már Megint A Tököm Tudja Milyen Kugliegylete, esetleg valaki egészen más) helyesbítést kért a Magyar Hírlaptól, hogy kiderüljön, Radnóti Miklósné nem a saját halottjuk (forrás: cink.hu):

emmi.jpg

Ezek szerint Radnóti Miklósnét az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem tekinti saját halottjának. Nincs is semmi baj, sok más embert nem tekint az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának, minket se. Sőt, például magát Radnóti Miklóst se. Ha jól tudjuk.

A kikellennekonni blog gárdája ezt a döntést, egyszersmind a keleti nyitás jegyében, mi több, azt annak hatalomtechnológiai, demokráciafelfogási és atomenergetikai értelmében egyaránt boldogan üdvözölve (a fényes jövőnek mintegy kipirult arccal, boldogan elébe szaladva), az alábbi linkkel szeretne üdvözölni (ráklikkelés után a hangot tessék a feljövő oldalon, jobb oldalt, a szélén bekapcsolni, a felhőtlen élvezet érdekében, köszelőre):

LINK

Meg szeretnénk jegyezni, hogy Japánban még mindig demokrácia van. Egyben köszönjük a figyelmet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr465821298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.02.23. 19:41:37

Jancsó temetésén ugyanez a tárca, úgy is, mint saját halott, egy darab Halász államtitkárral, valamint egy darab Szőcs volt államtitkárral képviseltette magát.

Szerencsére Kapa, Pepe, Lovasi Bandi, valamint úgy sacc/kb a teljes magyar filmszakma ott volt (természetesen Palácsikné Andy Gépont Wajnát leszámítva).

Hiába, sok a program, a gond: A miniszterelnök helikopterezik és őzet néz, Pintér hazudik, Áder aláír, Kövér és a kultúra egymást kizáró fogalmak, Lázár tán épp agarász.
süti beállítások módosítása