Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Első bejegyzés

2010.11.05. 22:25 Humperdickk

Először is elnézést kell kérnem, amiért elindítottam ezt a blogot. Ezrediknek, minek. Úgyse olvassa senki!
Hogy mégis, miért kezdtem? Talán mert annyit kommenteltem különböző változatosan idióta okokból mások blogjába, hogy kezdett ciki lenni. Hiszen ha van mondanivalóm, miért másokat zaklatok vele, kéretlenül, ha meg nincs, miért ugatok bele, bárkibe. Persze, nyilván, ezentúl is bele fogok, de: innentől lesz egy hely, ahol konkrétan engem lehet elküldeni az anyámba, a saját blogomon. Ez egy jelentős különbség; egyébként, ha már szóba hoztam: demokráciának hívják. És nekem ez fontos.
Szal: nem lesz moderáció. Nem lesz szűrés. Ellenben minden barmot kérdezés nélkül fogok elküldeni a faszra, ha úgy tartja kedvem. Tehetem: az én blogom.
Nekem nincsenek barátaim. Nincsenek elveim. Nincs vesztenivalóm. De győzhető vagyok.
Lehet próbálkozni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr462426814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZimBabe 2010.12.17. 18:12:18

.hát, nem mondom, hogy mint a mannát - de azért be-benézek még, valószínű. Elég metálba' tolod, nem is (hehe) "értek mindíg egyet" - de szimpatikus és olvasható vagy, a szarságokból meg jobbulást, és köszi az írásokat! Up!
süti beállítások módosítása