Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Kiszerződtem az állami nyugdíjrendszerből!

2010.12.23. 21:22 Humperdickk

Életem legjobb órabérét realizáltam ma: mintegy 25 milliót.

Történt ugyanis, hogy nem egész 6 perc alatt megmentettem mintegy két és fél milliós magánnyugdíj-megtakarításomat. Üröm az örömben, hogy ezzel egy füst alatt kiiratkoztam a rendes magyar emberek közösségéből: nem tudom, lesz-e itt gazdasági felemelkedés, de hogy ebben az én kétésfélmillióm nem vesz részt, az tuti. (Hétfőn jövök a részletekkel, szkennelt nyiltkozattal, addig ilyen karácsony lesz, vagy mi, meg a kisebbik gyerek is beteg, szal' nem érek rá.)

Ellenben. Annak a pénznek több mint fele hosszú lejáratú magyar állampapírban van. Azaz jelenleg 1,5 millió körüli összeggel adós nekem a magyar állam.

Tehát: leszel szíves, orbán pubi, odafigyelni a lóvémra: az nem a tied, ütök kezedre! 29 év múlva visszakérem, és letöröm a derekad, ha nem lesz meg.

Adósom vagy ugyanis, kistáska.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr212535545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilikov (törölt) 2010.12.25. 16:34:32

Milyen érzés a közösségből kiírt embernek lenni? Remélem azért még együttműködsz a NER-rel maszekba, még ha ki is iratkoztál a társadalomból. Nem lett volna jobb hagyni, hogy Viktor megmentse a megtakarításodat? Vagy ki kellett ennek jönni?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.25. 19:56:19

@Tilikov: tudod, az a közösségtől függ. Konkrétan nem szívesen lennék az Anonim Rühesek Klubjának tagja, de a gondolkodásra képtelen vezérmániás idióták sem érdekelnek. Kiszámoltam, nekem ez jött ki. Neked? :)
süti beállítások módosítása