Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Az igazi Barroso levelei az igazi Orbánnak

2011.12.22. 09:42 Humperdickk

Az igazi, a vágatlan, az eredeti változat! Ne higgyen a bóvlinak: a bóvlisajtóban megjelent bóvlihamisításokat mink erőteljesen szembe köpjük! Ószeresek, levelekkel házaló ügynökök, second chef assistant területi képviselők és egyéb IMF-szakértők által kínált változatot tessék erélyesen visszautasítani!

Szerkesztőségünk egyszer és mindenkorra megelégelte a sajtóban keringő, válogatott hazugságok rendszerét, és célul tűzte ki, hogy elejéről a végéig közlésre bocsájtja José Manuel Barroso (del Ciudad di Brossel de Fratelli Besame Mucho il Sagrada Familia del Europa stb.) és Magyarország a miniszterelnökének teljes levelezését! Tekintve azonban, hogy a miniszterelnök sajnos nem tudott időt szakítani a válaszadásra, jobb híján mi is csak ennek a portugál, vagy milyen izének a leveleit tudjuk közreadni azzal a módosítással, hogy mivel az illető levelek nincsenek a birtokunkban, jobb megoldás híján kénytelenek voltunk kitalálni és megírni ezeket katalánul, de az ellenség megtévesztése érdekében egyidejűleg lefordítottuk provanszálira és rétorománra is. A provanszáli változatot megetettük egy kecskével, az így nyert kecskebogyót sóban és kakkukfűben porítottuk, rászórtuk a rétoromán verzióra, ezt két és fél órán át pároltuk lassú, faszenes tűzön, majd ezeket magyarra fordítottuk tizenhárom és fél fordító segítségével, akiket a munka befejeztével addig ütögettünk ütemesen ácskalapáccsal, míg levet nem eresztettek. Ezt a levelet lassan, óvatosan cseresznyefa hordóban érleltük huszonkilenc évig, hogy olvasóink számára így biztosíthassuk a tőlünk elvárt, tökéletes minőséget. Így jutottunk tehát az alábbi, mongattilátnalított és girószáítlanná tett, azaz minden szempontból hiteles verziókhoz. Tehát a levelek:  

Drága Viktorom!

 

Üdvözletünket küldjük innen, a Genfi Tó partjáról! A idő szép, a halak ugrálnak az emlékmű körül, valamennyien csodálatosan érezzük magunkat, csak Te hiányzol és kedves Családod! Sokat gondolunk rátok itt, a Bankok Földjén, s szívünk repesve szorít Neked és varázslatos népednek, hogy győztesen kerüljön ki az adósság elleni harcból! Örülünk, hogy Ti nem dőltök be az adósság undorító csapdájának! Előre, fel, andele, andele, és vesszen az IMF!

 

P. S.: Mi tudjuk, hogy Bernben is ti győztetek! Vesszenek a Fritzek!

 

Genf, 2010. június. 15.

Drága Vittorio, Édes Egykomám,

 

Karácsony közeledtével felhívnám a te és becses családod figyelmét a család, a szeretet és az új alkotmány meghitt kályhazsarátnokában felizzó melegének nemzetalkotó szerepére! Örülök, hogy néped, megértve a kor hívó szavát, egy emberként szakít a magánérdek, a magánszféra és a magánnyugdíj hazugságával, hogy ily módon feloldódva a drága közösségben jövőre többet markoljon, de kevesebbet fogjon, valamint ki mint vet, úgy arat! Kívánok Neked és Nemzetednek Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet!

 

P. S.: Neelie kissé neheztel, küld is majd valamit a médiatörvény miatt, de alibi az egész, ne idegeld magad miatta. Tagadjátok le a picsába, abból nem lehet baj!”  

 

Barcelona, 2010. december 15.

Édes, Egyetlen Viktorom!

 

Nemzeti ünneped alkalmából megkésve ugyan, de hadd kívánjak Neked és becses családodnak még sok-sok ilyen független, ellenzékmentes évtizedet! Hallom, épül-szépül a Nemzeti Összefogásotok Új Rendszere, szépen foglaljátok elfele az összes bástyát, megvan az alkotmánybíróság is, congratulazione, Padrino! Itt Stockholmban egyébként már tanítanak Téged – igaz, egyelőre még csak a Nagyon Gusztustalan Férgek Anatómiája órán kerültél szóba, de ezektől a rénszarvaszabáló zsidó skandináv liberális kommunista férgektől mit is várhat az ember?!

 

Stockholm, 2011.július 16.

Kedves, Drága Mókusbogárkák!

 

Innen, a ködös, nyálkás, gusztustalan Albionból üzenem nektek: fel a fejjel! Tündérmackók! Minden hitelminősítő buzi, ezt ne felejtsétek el! Hajrá, Videoton, hajrá MTK, éljen a deujcstomi! Minden baller dögöljön meg!

 

P. S: Írok majd egy „személyes hangvételű” levelet kábé két héttel ezelőtt, és csak szólok, hogy azt bátran telibe lehet szarni! Tudjátok, hogy van, engem is basztat a vezetőség, muszáj teljesíteni. Pusszantás, boldogkarácsony, meg ami jön, ja, és pálinkát küldjetek!” 

 

London, 2011. december 20.

Mint a fenti levelezés is híven tükrözi, a sajtóban „napvilágot látott” hazugságokkal ellentétben az igazság az, hogy az Európai Bizottság elnöke és a magyar miniszterelnök meghitt, szeretetteljes viszont ápol egymással, pontosabban szólva bérbloggereink szerint semmi kétség nem férhet hozzá, hogy képesek ezt a látszatot kelteni hamis levelek megírásával. Azt hisszük, a fentiek alapján egyértelmű, hogy a Nemzeti Ügyek Kormánya ismét maradéktalanul teljesítette vállalását, s ez nem véletlenük szúrja a szemét bizonyos köröknek. Magyarország azonban nem enged ezen, tudjuk milyen körök zsarolásának, és tovább fog haladni a megkezdett úton!

1 komment · 1 trackback

Címkék: orbán levelezés barroso államcsőd

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr573485309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 15:55:09

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.12.22. 10:50:14

Pablo - discúlpeme Ricardo - tu es genial. Otra vez.
süti beállítások módosítása