Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Kezdeni valamit a hülyékkel

2012.01.16. 12:10 Humperdickk

Olvasom, indul a hülyék menete Budapestre, megünnepelni az önrendelkezést, valamint vesszentrianon. Meg mindaz, ami még szembe jön ott fönt, a Szent Orbán téren.

Mondjuk az nem pont arra van, de ki tudja, egy kisebb egység még elfordulhat arra is, hogy merőben unortodox módon egyenesen onnan, és mondhatni rajtaütésszerűen koszorúzza meg a hősökteret. Ezektől ugyanis minden kitelik: ezek ilyen demokraták, sőt erkölcsös polgári demokraták, mégtovábbsőt: ők nemzetileg független polgári demokraták – ami értelmes emberi nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy ideírjuk a vesszentrianon mellé, hogy demokrácia, hátha nem veszik észre külföldön, hogy szarunk az egészre, és adnak nekünk pénztet.

Dehogynem veszik észre. De mindegy is: hülyénk attól még vonul, élén a szóba jöhető minden pártállású és világnézetű segget megfelelő időben megfelelően gyengéd kezelésben részesítő buta posztkomcsi idiótával képesített jobboldali konzervatív főszerkesztővel. Hogy megmutassa az Európai Uniónak, amit az nem lát, tudniillik az erkölcs, a nemzet és a függetlenség, de mégleginkább demokrácia békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élésének Szent Páli magasságát ostromló hitvallását.

Hogy ebbe a hitvallásba a hogyan fér bele a harc a sajtószabadság ellen, a parlamenti ellenzéknek éppen a parlamenti vitán keresztül történő felszámolása, vagy akár a hajléktanok kriminalizálása: csekélység az. Hát úgy, ahogy a többi: nyilván sehogy se . És nyilván ez őket nem érdekli: az idiótát ugyanis semmi sem érdekli. Az idióta hinni akar, és a hitben a fizika direkt zavarja őtet. Ő nem hökken rajt’, hogy megölték ugyan, de feltámadott, meg felszállt, és hova máshova, hát a Mennyekbe. Persze, hogyapicsábane, de tudod mit, szarni bele, igyunk még egyet, Bélám – mondaná a gondolkodni szerető ember, de el is intézné nagyjából ennyivel. De az idióta nem, hogy azt ne mondjam, neki fel sem tűnik ez a pár apró fizikai ellentmondás, hogy azt ne mondjam, az Istennek se.

De ami volt, elmúlt: a ma hívőjének döntő százaléka már modern, értelmes, világra nyitott, kedves ember, aki persze a nem hívőhöz hasonlóan szintén nem ért mindent, de a Higgs-bozon sincs még meg, úgyhogy várjuk ki a végét, gondolja, és addig is iszik egyet a tejben főzött kecskegidaragura. De bármennyire is okosodott az átlaghívő, ettől még a hülyék száma nem csökkent: magától értetődően nyílnia kellett tehát egy olyan topiknak ezen a kurva nagy csetoldalon, ahol ezek az idióták is megtalálják a helyüket. Ahol megbeszélhetik, hogy hol válik el a szar a májtól, hogy mi az érték, és mi a globáltőke ármánya, hogy mit kell szedni nemzetidegen influenzára és mit egészséges, pirospozsgás magyar náthára, hogy hogyan hat a csontkovács lóbalzsama, hogy mire jó a csicseriborsó és biocsicsóka, és hogy hogyan kell nemzeti lecsót csinálni ázsiai őseink sok ezer éves receptje alapján. (Akik persze még Kolumbusz előtt fedezték fel a paprikát meg a paradicsomot, egy szál pesti trolival, valamint cekkerrel, a Lehel téri piacon. Hol máshol.)

Ezen kedves, bár a lelkük mélyén folyamatosan homlokukon kidagadt érrel ordibáló idiótáknak fontos ugyanis, hogy ne legyenek egyedül. Ezért vannak ők ott, egymásnak. Meg hogy legyen pár fogódzó, ha kimennek a körútra, mert ott nincsen se korlát, se védőháló, és a végén még nekik megy az igazság és összepiszkítja a hitüket. De szerencsére vannak nekik szamárvezetőik, a hagyomány meg a hit. Hogy le ne menjenek a térképről a piacra menet. És ezen a sötétségen nem hat át semmi: a Tejútrendszer ezeknek smafu, de a teljes sokezeréves szopás sem érdekli őket, amit egyes filozófusmúmiák tudomány-, jog- meg filozófiatörténetnek hívnak. Ők ugyanis olyan okos emberek, hogy egész egyszerűen kijelenthetik, hogy mások az idióták, és azok is csak lopták az eszet, tehát ha nincs doktorid, bátran lopj magadnak.

(A rendkívül hülye köztársasági elnöki hivatalbeli hülyéknek üzenjük innen vidékről, hogy effektíve mindegy, hogy a Palibá egy bolgártól lopott, vagy közösen loptak egy harmadiktól. Ha nem hiszik, kérdezzék meg nálunk a Rácsa Tibit: véletlen sem cigány, ennek ellenére betörésért ül jelenleg is. Ellenben ha azt mondta volna, hogy a Bolgár Jani is benne volt a buliban, már nem élne. Csak a rend kedvéért.)

De hát hagyjuk is: ez az utóbbi kettő hülye magyarország öt közjogi méltósága közül rögtön kettőt ki is pipál. Ez elég szar arány, ami azt illeti, főleg, hogy a maradék háromból kettőről egyelőre annyit tudunk, hogy az egyik valakinek a felesége, a másik meg szégyelli magát, mert elárulja a saját cége. Ha hozzávesszük, hogy az ötödik a jelenleg a felettébb bekerített bozótharcos, hát, elég szarul áll ez a magyar méltóság: itt az ideje tehát, hogy tényleg megrendezzétek a hülye méltóság menetét. Hisz nektek is jár a nyilvánosság.

Én addig megnézem párszor ezt a videót, hogy lássak fehérek közt egy Európait. Kár, hogy itthon ennek már nincs esélye.

Csoda, ha szégyellem magam, amiért magyar vagyok?

Szólj hozzá!

Címkék: orbán hülyemagyar bencsik schmittpál békemenet

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr383554508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása