Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A miniszterelnök, amikor az Európába ment

2013.04.18. 13:24 Humperdickk

Azt persze, hogy tudta, merrefele van: majd pont ezt ne tudta volna, amikor még azt is tudta, amiről nem is tudta, hogy tudja. Ráadásul hat évvel előre tudta. Mint minden rendes jézuskrisztus.

Na de mindegy, ha menni kell, menni kell. Lényeg, fasírtos szendvics jól be legyen készítve, folpakkba belegöngyölve, nehogy ragadjon. Illendően, retekkel, újhagymával, a fokhagymát meg eleve belereszelve, nem csókolózni megyünk. Uborkát asszony ne feledje: alaposan kovászolva szeretem, és mint a gránit, hogy ropogjon, ha roppantjuk, azt a kutya úristenit annak a minek is, mondjad már Pötikém, uborkának, na az lesz az. Mire gondoltál, ne röhögjél, nem zártkörű a huszadik pártévfordulón vagy. Ott elmennek ezek a poénok, de itt még a tranzitnak is füle van.

Sic transit. Mit akarok mondani: rántott hús kell még, meg tepertős pogácsa. És mindent akkurát módon, delmásdobozba gyömöszölve, szaga bontáskor meglegyen. Aztán már, mikor esszük, mindegy neki úgyis. Mellé tavalyi kisüsti, kólásüvegben, ott van, nézzed meg fijam, hogy jól le legyen zárva, ne nikkelszdornál derüljön ki, hogy fogyóban az „ájsztí”. Teccikérteni, magyar ájsztí, hehe. Mert a miniszterelnök fodbalokosan baszik be. Már Bicske előtt.

És mentek. Miniszterelnök félúton maga mellé vette kedvenc pintérét, fotózzon. Onnan utána azzal mentek: kedvenc pintére volt a kisbuszban a csapos, a dobermann, az untermann meg a kameramann. Most hát ennek is egy szeme volt csak, mint a másik idiótájának, aki meg a gazdaságis volt. Úgy is hítta, egyszem pintérem, tiedé bazmeg a belügy, a külügy meg a halügy, vagy amit akartok. Meg ami még összenő a belső ellenséggel, beleértve az egyeztetetés nélkül, balliberális bérlibsajtó által felheccelt hóviharokat is. Az is milyen volt, amikor kimentünk a tajgára, köcsög erdélyi stopposokra lőni. Ültünk a lesen, azok meg skubiztak agyuk nélkül, ahogy meg volt beszélve, úgy-e, jó pintérem. Na jól van, most már ne vigyorogjál annyit. Megfájdul tőletek a fejem.

Hegyes halom, „hegye shalom”, hehe. Hülye ez a zsótibazmeg, sose gyün mán ki ebből a zsidózásbul. Mindegy, taposni bele, el ne késsen, estére strasszburgban a helye, hogy reggelre kelve vághasson neki annak londonországnak, hogy időbe odaérjen, ha nem is várják is. El kell kaparni a vénpicsát, nélkülem egy rendes temetést sem tud leabszolválni ez az ajrópa. Putyin, országos haver, ha ezt látná.

Na, a következő lehajtó már Frankfurt, kérdez engem itt valami kedves német idióta, valami algemejne, mert hogy aggódik, mi legyen, hogy elkészül-e a diktatúra szeptemberre, vagy kötbér lesz a simicskára, hogy rohadna meg. Mármint nem a Lajos, hogyne. De most mit mondjak ennek is, mittom, demokrácia, elkötelezettség, sohanemlátott-felhatalmazás, a hosszú szavakat ezek kurvára szeretik amúgy is. Kőbányai, Sándorom, maradt-e még, mert ezektől a bajor söröktől csak fosok, mint a másnapos gyík.

De felbaszott ez a hülye náci is. Elkötelezettség, hogyne, elég lenne ide a kötél is, de mindnek. Komolyan mondom. Szórakoznak itt, de ki lesz baszva a hóra az összes köcsög német gyerektévés, csak legyen már hozzánk csatolva a mariahilferstrassze. Beletesznek engem, ENGEM a purdéhíradóba. Meg jönnek a demokráciával, mert fáj nekik az egykulcsos, hatputtonyos, tokajon érlelt, faszamagyar unortodoxia, de várjál csak, majd ha hazaérünk, sanyibazmeg, emlékeztess, megint minek nevezzem ki a Gyurkát, hátha azt már nem bassza el teljesen. Még hogy nincs szolidaritás, meg integráció, ezt a selejtes génhulladékot is hogy beleintegrálta a nemzetiösszefogásba. Csak úgy nyekkent a dzsídípí. Még szerencse, hogy a néppártban még így szeretnek. Bishundertundcvancig, rohadjon meg az összes német. Meg portugál.

Ekkora kitérőt tenni, mehettünk volna simán strasszburgnak, mint a navra, mi? Navra ágyúi, höhö. Köcsög nácik, lerombolták nekünk a hidakat, most meg fáj nekik az a kis uniós támogatás. Fizessenek meg trianonért! Ja az egy másik világháború, keverem folyton. Na jól van, ne röhögjél, gyulám, vagy hogy a picsába hívnak, ja hogy bandi, neked is milyen egy hülye neved van, hamburger bandi, ja, hogy girosz, hogyne, jó hogy nem falafel. Falafel Jenő, annyi eszed van. Mindegy, hunyok egyet, Karlsruhénál majd keltsetek fel, bele ne aludjak a Franciaországba. Ledőlök addig egy kicsit erre a kerek izére, itt előttem, hasogat a fejem nagyon.

Nézd már, megyünk lefele az útról, meg hogy jönnek azok a fák is, ez már biztos az Ardennek, a halál ötven órája, mekkora film volt az is, baszki. Kipicsázták a sok köcsög nácit, alaposan.

Azt a mindenit, hogy jön be ez az erdő a kocsiba, a kutyaúristenit, a makbet beájulna. Makk betli. Kormányt azért tartsa valaki, hogy legalább úgy tűnjön, még haladunk. Köszelőre.

16 komment

Címkék: orbán európa navracsics pintér redding barroso giró-szász

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr885233152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.19. 07:32:48

Ez most megint értelmetlen bunkóstílus-maszturbáció lett. Mondandód nem nagyon van. Néhány Galla Miklóst alulról súroló, szintén felesleges poénnal megtűzdelve.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.04.19. 13:08:48

@rabelais: te figyelj bazmeg, én komolyan nem tudom, mit akarsz itt. Ha azt, hogy felbaszol agyilag, szóval ha ez a cél, akkor értem, sikerült, megoldottad, felbaszódtam, tehát továbbiakban mészpicsába. Ha viszont azt akarod elérni, hogy kitiltsalak, nincs esélyed. Ha meg az, hogy ne írjak többet, kurva közel állok hozzá: megvan a missiön, elérted, level köcsögbunkó 99 achieved, leléphetsz, vegyél magadnak új pléjsztésönt. Én viszont kurvára nem olvaslak téged ezután se, 'szal mi lenne, ha ez kölcsönös lenne? Köszelőre.
(Igen, nem bírom a kritikát. A hülyéket meg pláne. De nehogy magadra vedd, istenments.) (Egyiket se.)

Salinas River 2013.04.19. 18:37:24

Humpi, basszus, langsam, tyíse, meg ez-az-amaz. Fogatlan (sic) műkritikusként jár ide, mert ő csak félközépszarul, maximum átlagosan ír, te meg mellre szívod, holott műalkotásként értékeli az írásaidat, ez egyértelmű.

És miatta hagynád abba, ugyan már, ne göcögtess, most is csak miattad léptem be, legyen ennyi, és nem részletezem, hogy miközben....
És nem, nem vagyok elfogult, na de egy ilyen miatt?!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.04.19. 20:57:31

@Salinas River: kösz. Töprengek, mi legyen. És legyen elég most ennyi: bulvárlófaszt most ebből meg pláne nem akarok. (Erkápáti átszgeődik építkezési hulladéknak a tévékettőbe. Na, ezt azért kerüljük el.)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 07:41:07

@Humperdickk: Az valami eszedbe se jut a hülye fejednek, hogy valaki azért kritizál, hogy jobban írj. Mindannyiunk közös hasznára.

Ez a te hülye, paranoiás, provinciális, önbizalomhiányos, beteg fejedben fel se merül. Te csak felbaszás-kitiltás-elmészapicsába választékban tudsz gondolkodni.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 07:44:07

@Humperdickk: "Igen, nem bírom a kritikát." ezért nem fejlődsz. maradsz az, aki kamasz korodra lettél.

egyfejű 2013.04.20. 16:21:24

@rabelais: szépöcsém, te iszonyatos szereptévesztésben vagy. Mert, ugyehogyugye, ez egy véleményközlő blog. Mindkettőt nagyon fontos lenne megértened, de egyenes ágon mondom el.
Ez nem irodalmi blog, ezért nem kritizálhatod a stílust.
Ez nem irodalmi újság, ahol te vagy a főszerkesztő, így nem utasíthatod Humpit semmilyen irodalmi szempontból.
Röviden összefoglalom: nekem is tele a lelkem a pökhendi, lekezelő, tenyérbemászó, ide nem illő, értelmetlen, zagyva, elborult értelmiségi alapú (lásd még lila művészet) megnyilatkozásaiddal.
Amikor nem tudsz értelmesen a TÉMÁHOZ hozzászólni ülj rá a billentyűdre, és ne írj ide baromságokat.

P.s.: Humpi, magam részéről egy szavazat arra, hogy kibaszd ezt az illetőt a következő behányásánál.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 18:56:49

@egyfejű:

"Ez nem irodalmi blog, ezért nem kritizálhatod a stílust."

ez melyik szent könyvbe vagyon írva. bazdmeg mi a faszért ne kritizálhatnék egy véleménymondó blogot?! bazdmeg, egy megmondó blog nem lehet jó, az csak szar lehet?!

"Ez nem irodalmi újság, ahol te vagy a főszerkesztő, így nem utasíthatod Humpit semmilyen irodalmi szempontból."

és nem is utasítottam.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 18:58:52

@egyfejű: van egyébként egy eléggé elterjedt felfogás, hogy a kommentezés pont arra van, hogy az olvasó kifejtse tetszését nem tetszését.

ebből a koncepcióból te, féleszű, csak a felét fogtad fel, a benyalás koncepcióját.

egyébként a dolog nagyon egyszerű: Humpi kibaszhat, nem fogom megosztani a blogját. minusz pár száz olvasó.

nagyon kevés seggnyaló olvasója lesz. ha ezt akarja...

egyfejű 2013.04.20. 19:04:06

@rabelais: mi van töki, vérnyomásgondokat okoz a kritika?
Baszod alássan, egy véleményblogban a véleménnyel kell vitatkozni.
Ja, melyik nagykönyv szerint? Etikett. A szerint nem illik félrevinni egy beszélgetést.
További kellemes agybajt kívánok.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.04.20. 21:11:33

@egyfejű: na, csak sikerült felbaszni a kollégát, kösz. Egyébként eléggé le volt írva, hogy "[h]a viszont azt akarod elérni, hogy kitiltsalak, nincs esélyed", amiből csak azt nem sikerült megértenie, hogy nem lesz kitiltva, ami jelzi, mivel állunk (állok) itt szemben.
Gyanítom, ez még a fenti (szögletes) zárójelet sem érti. Szóval, esszüje: bohócnak jó lesz. Ha titeket zavar, szavazzátok meg, de javaslom, hagyjuk meg, kórtünetnek. (Igen, hosszú ó.)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 22:08:33

@egyfejű:

"A szerint nem illik félrevinni egy beszélgetést."

semmiféle beszélgetést nem vittem félre

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 22:09:34

@egyfejű:

"Ja, melyik nagykönyv szerint? Etikett"

leszarom a TE etikettedet. felragaszthatod a seggedre

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.04.20. 22:14:07

@Humperdickk: jól van Humpikám, ha ennyire azon dolgozol, hogy minél kevesebben olvassanak, akkor én nem fogok neked segíteni akarni. se kritikával, se megosztással. ciao

dr.Hüppögő Balneológus 2013.04.26. 05:46:02

Nagyon megsértetted a narancselvtársat, már itt hagyna téged, de a Párt nem engedi!
: )
Az írás persze megint qrvajó.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.04.26. 08:45:31

@dr.Hüppögő Balneológus: nem tud elszakadni tőlünk. Szerintem a vécén titokban továbbra is olvassa a blogot. :)
süti beállítások módosítása