Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A magánhülyékről

2010.11.23. 15:31 Humperdickk

A liberális gondolkodásmód egyik alapvetése, hogy hülyének lenni magánügy. Ezt a kijelentést nyilván önmagában álló, disztinkt propozícióként kell érteni, azaz pl. autóvezetés közben hülyének lenni már származtatott állítás, annak igazsága már a minősített helyzet (autó vezetése) függvénye is.

Hiszem, hogy az emberiség 90%-a szart sem ér, olyan buta, és a maradék 10% kénytelen fogni a buta kezét neki, hogy ne tegyen kárt magában és másokban. (Az arányokon engedek vitatkozni, de az mindenesetre nyilvánvalóság, hogy a többséget a hülyék adják.) Hazánkban ez az arány talán még a kedvezőtlenebb, és hiába minden jószándékom (ami persze nincs), nem tudok lépten-nyomon nem erről meggyőződni (például autovezetés közben).

Ma újabb megerősítést kaptam. Most abba nem mennék bele, hogy "a többség megfontolja az átlépést" (mno) és a "a kormány nem győzte meg a többséget" (index) egyszerre két egymással ellentétes és egyszerre igaz állítás: a médiákok geciségéről Mickey Knox óta úgyis mindent tudunk. De most azért szedjük össze: a Századvég által megkérdezett 800 ember

  • 51%-a megfontolná, hogy átlép-e,
  • 71%-a pedig nem, vagy csak nagyjából tudta, mennyi pénz van az egyenlegén.

Hát, körülbelül ennyi hülye van. Fogalma sincsen a parasztnak, mennyi az annyi, de odaadja mindet a kormánynak, aki beccsszó majd ad neki belőle nyugdíjat mondjuk 30(!!!) év múlva!

És ez a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy meg is magyarázza: "mert a zsidók eltőzsdézik úgyis, az a pénz már meg sincs (akkor hogy adom oda?!), de ami van, pusztul és veszik folyamat jelleggel". Ugyanis így mondta a "szíjgyártó", meg a "lázár". Nem beszélve a selmecigabiról. Igaz, hogy a Nagytekintetű Minisztérium (tudják, az orbánkormányé) másképp értesült. Ott konkrétan leírják, hogy a selmecigabi hazudik. Sebaj. Az se baj, hogy biztos, hogy 30 év múlva a helyette javasolt felosztó-kiróvó rendszer be fog csődölni.

Ebben az ügyben úgyis a Lázár mondta eddig a legjobbat, azt nem lehet überelni: "a szocialisták nem akarják, hogy az emberek maguk dönthessenek a saját pénzükről, ezért ellenzik a magánnyugdíjpénztárak államosítását." (Link itt, kiemelés tőlem.)

2010. október 25-én mondta a Parlamentben, kábé délután félkettőkor. Jegyezzük meg nagyon ezt a dátumot. Ekkor történt ugyanis, hogy az ostobaság a legmagasabb szinten képviseltette magát hazánkban.

És rögtön minősített többségre tett szert.

Szólj hozzá!

Címkék: hülyemagyar magánnyugdíj

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr272468149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása