Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Innentől éles

2010.12.07. 20:59 Humperdickk

Történelmi pillanat következik. Gulyásdemokrácia, 2010. december 7. TacticalCommander kommentje:

TacticalCommander 2010.12.07. 17:16:07 @Wywern: a hozzászólásoddal magadat minősíted, ahogy a blogod is. Ha így folytatod, a sértő stílusa alapján be foglak panaszolni a médiatanácsnál: a pénzbünmtetés befizetése után garantálom, hogy visszaveszel a stílusodból.

A melóhelyemen pedig igen, mindenki nyílt: tudjuk, hogy az ország jobbá tételéért dolgozunk és hogy ez áldozatokkal jár. Ha egyszer elolvasnád és megértenéd Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, akkor tudnád, hogy miről beszélek.

Wywern blogja.

No comment.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr352500577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása