Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság!

2011.01.04. 10:28 Humperdickk

Illetve lófaszt tisztelt, de vannak ezek a konvenciók. Teccik tudni, ezek olyanok, mint hogy nem káromkodunk gyerekek előtt – igaz maguk szerint még angolul, sőt, amerikai niggaangolul se, de ez meg a maguk kurva nagy tévedése, jelen írásban ezzel nem foglalkoznék. A lényeg most egy másik konvenció, a helyesírás. Ezúton jelezném, hogy van ez a smitpali, aki most már sportot űz abból, hogy megbecsteleníti a magyar nyelvet azáltal, hogy kettészarja, hogyan kell helyesen leírni annak szavait, kifejezéseit. Ez már önmagában is felháborító, mivel ő egy ilyen fontos közjogi méltóság jelmezében bohóckodik jelenleg (a másik többszörösen lelki sérült, a zorbánviktor jóvoltából, mi több, Különös Kegyelméből, mindegy), így joggal várnám el tőle a profizmust: ez nem egy nagy vaszisztdasz, ezt ilyen izének, korrektornak hívják, és havi 250 (ezer!) nettóért kapni ilyet a piacon.

Nade a Himnuszt sem tudja leírni? Engem mondjuk úgy általában mélyen nem érdekel a Himnusz a mindennapi tevékenységek (dógozás, evésivásszarás, satöbbi) közben: szép vers, fontos vers, lehet suliban elemezni. Ez persze nem gátol meg abban, hogy magyarságom mindenestül átérezve énekeljem könnyezve Szilveszterkor, meg ha Egérke megint „feláll a dobogó legfelső fokára” (ezeket a modoros faszságokat egyébként javaslom rendeletben tiltatni a továbbiakban), de azért az, hogy a Nemzeti Ügyek Kormányának Egyetlen Lehetséges Elnökjelöltje, akinek a magyar nyelv ápolása oly kurva fontos, pont a Himuszt bassza el?! Srácok, akik ültök ott a hivatalban, azért ez necces, nemdebár?

De e felett még szemet hunynék. De az, hogy ennek a smitpalinak az egyik kedves csicskása, bizonyos Köztársasági Elnöki Hivatal Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője, bizonyos kisnorbert (nemtom, azt lehet már tudni, ez kinek a kije? vagy csak simán ilyen hülye? vagymivan?) oda mer nyilatkozni, miszerint „direkt volt, hogy lássuk, figyeltek-e kistáskák”, hát az már tényleg nemtom. Mondjuk ha én megbecsteleníteném szittya jókedvemben a zorbán gyermekeit, egyiket a másik után, ezután védekezhetek azzal, hogy a pedofília veszélyeire hívom csak fel a figyelmet? Ugye, nem? Mondják, hogy nem! (Csak azért kérdem, mert kurvára nem gerjedek a fejletlen gyermektestekre, ’szal ez a részemről komoly áldozatot követelt volna.)

Én megértem, hogy nemzetünk sírját az ertéelklub ássa legelébb, bizonyos véres tereptárgyak bemutatásával (bár szóltak előtte, csak nem eléggé), azért e felett sem kéne szemet hunyni. Úgy-e?

Összefoglalva: a Magyar Köztársaság Köztársasági Elnöki Hivatalának honlapja folytatólagosan, súlyosan sérti a közerkölcs részének számító Magyar Helyesírás Magyar Tudományos Akadémia által rögzített szabályait. Ezzel drámai módon befolyásolja a gyermekkorú, írással éppen csak ismerkedő, ezért súlyosan veszélyeztetett 10 év alatti korosztály erkölcsi nevelését. (Miket tudok, mi? A feljelentgető viceházmesterek nemzete vagyunk, vaze!) Javaslom ezért a szerző (a Köztársasági Elnök) és a felelős szerkesztő, Szabó Edina (Társadalmi és Kommunikációs Hivatal) példás megbüntetését. (Egy hét szobafogság és legalább egy hónapig az édességet is el lehet felejteni!) Kérem továbbá, hogy kötelezzék a Magyar Köztársaság Köztársasági Elnöki Hivatalának honlapjának szerkesztőit, hogy ezentúl minden oldalon jól láthatóan helyezzék el a „Csak nagyon buta emberek számára, akik még a helyesírást sem ismerik” feliratot, ill. a „8 év alattiaknak csak a Tanító Néni felügyelete mellett ajánlott” karikát.

A felelős intézkedést előre is megköszönve:

Humperdickk,

Ubrizsi Kálmán blogger, nem létező személy avatarja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr102559364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása