Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Bréking: újabb zsidók bukkantak fel!

2011.01.25. 20:50 Humperdickk

.

Nem adok két napot, és Jürgen Heidegger és Julian Nida-Rümelin zsidók lesznek. (Előbbi hendikeppel indul, bevallottan marxista.) Ezzel feliratkoznak Heller Ágnes, Radnóti Sándor és Vajda Mihály zsidók mellé, akiknek '"munkássága" egyenes folytatója Lukács és Bibó zsidókéinak.

További zsidók (a teljesség igénye nélkül): Daniel Cohn-Bendit, Neelie Kroes, a teljes Európai Bizottság, az Európai Tanács, az összes valamirevaló nyugati sajtótermék, valamint az aszály, az influenza és a szúnyogok, illetve az a skodás köcsög, aki cammog előttem negyvenöttel DIREKT, nehogy elérjem a zöldet a Zsolnainál.

Oly egyszerű bajerzsoltnak lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr962613463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása