Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Százezer

2011.02.01. 20:13 Humperdickk

.

Kedves Gabika!

Örömmel üzenem: óriási a siker! Sosem látott, 96,8% esély volt annak, hogy egy cseppnyi eszed van. És végre, elsöprően teljesen, visszamenőleg örökre nyilvánvalóvá vált, hogy nem, nincs! Egy csepp se!

Hihetetlen! Alig 3% esélye volt, hogy kiharcold, hogy néhány év elteltével mindenki úgy emlékezzen rád, mint arra, aki képes volt elhódítani a leghülyébb versenyző címét ebben a rendkívül erős mezőnyben. És neked sikerült, és nem csak azért, mert elhitted, hogy szemernyi értelme van annak, amit csináltok - hanem mert te voltál az, aki a legmesszebb mertél elmenni a totális lealjasulás szervilitással kikövezett útján!

Innen gratulálunk, szívünk minden melegével! Egyébként nyalsgem.

Ölel:

ubrizsi

U.i.: Ja, a két és fél milleremre, amit kölcsönadok államkötvény formájában harminc évre, rohadtul vigyázni! Letöröm a derekad, ha nem lesz meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr362631797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása