Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Marilyn Monroe és a magyar alkotmány

2011.03.07. 10:33 Humperdickk

Az új alkotmány megalkotására nyilvánvalóan szükség van, amennyiben elfogadjuk, hogy az elmúlt húsz év nyolc év és az elmúlt nyolc évet megelőző négy évet megelőző nyolc év minden bűne tocsikostul, székházastul, simicskástul, szabadibélustól, ezüsthajósustul, illetőleg hunvald-hagyóstul (felkészül: libajnai és gyurcsánytakarodj-sukoró), valamint liptaiklaudiástul és hajdúpéterestül a kommunista rendszer alkotta alkotmányra vezethető vissza. Én mondjuk ennyi erővel porig rombolnám Dunaújvárost minden dunaújvárosival egyetemben, valamint mocskos dunaferr, ellenben hajrá fradi, de egyrészt én szerencsére rendszeresen iszok, ami egyfajta immunitást biztosít a paraziták ellen, másrészt a fradi se kell már a kutyának se. Mit várjunk akkor a hazától, amelynek sorait nem mindig erősítik olyan korszakos klasszisok, mint a Honvéd-verő hősök: Ranilovic, Csizmadia, Tutorics, Balog Z., Maróti, Sztanics, Rósa D., Józsi, Schembri, Heinz és Miljkovic?! Ami nem minden, de helyettük még mindig itt vannak az elmúlt nyolc év minden bűnéért felelős rokkantnyugdíjasai!

Új alkotmány kell tehát, nem vitás, amihez széles körű, kérdőívekkel megtámogatott társadalmi konszenzus kell. A jelenleg használt módszer azonban nem célravezető. Nem helyes ugyanis a Nemzeti Együttműködés Biztos Alkotmányát Szilárdító Szórólap (NEBASSZ) egynémely kérdésének megfogalmazása! Nem szabad ugyanis a szavazópolgárt egyrészt bonyolult kérdésekkel, másrészt még annál is hosszabb válaszokkal terhelni, minekutána a szavazópolgár hülye, de legalábbis olvasni nem, vagy csak korlátozott mértékben tud (amit egyébként a még mindig rendelkezésre álló uszkve két és fél milliós szavazótábor puszta léte mélységes mélyen igazol.) Ezen a téren is reformok Széll Hámos Kálmán Tervek kellenek tehát: a lakosság butaságát primitív, egybites válaszokat igénylő kérdésekkel kell kiszolgálni. Olyan kérdések kellenek, amelyek nem baj, ha kicsit sok betűt tartalmaznak (majd felolvassa a körzeti pártbizalmi!), ám fel tudnak vonultatni megfelelő hívószavakat, amelyek hallgatóság figyelmét megfelelően irányítani képesek. A lényeg, hogy a fenti kérdések az „Igen!”, a „Gyurcsány, takarodj!”, illetve a „Ki tudja merre, merre visz a végzet?!” hármas egyikének akár random felmutatatásával megválaszolhatók legyenek. Illusztrálom inkább!

  1. Vannak, akik szerint a magyar alkotmánynak újnak kell lennie, mert a régi már régi. Mások szerint a magyar nemzet dögöljön meg, és éljen a kommunizmus. Ön mit gondol ezekről a baloldaliakról?
  2. Vannak, akik meg vannak győződve róla, hogy a magyar alkotmánynak deklarálnia kell, hogy a sokat lopó előző szocialista liberális tolvajbankár-kormány tagjai azért loptak, mert szocialisták. Mások szerint inkább azért loptak, mert liberálisok. Megint mások szocialisták vagy liberálisok, tehát lopnak. Ön szokott lopni?
  3. Vannak, akik azt gondolják, hogy az alkotmánynak nem szabad elhallgatnia, hogy túl sok a Nemzetnek ártó baloldali (nem mondjuk, hogy zsidó, de sejtjük azért) ember Magyarországon. Mások szerint inkább az ingyenélő tyúktolvaj a sok. Ön szerint melyiket melyik paragrafusban mondja ki az új alkotmány?
  4. Van, aki ért a pénzhez, ezért bízza ránk. Van, aki nem ért hozzá, ezért ránk bízza. Ön mit gondol, tényleg hülye, aki nem az állami nyugdíjrendszert választotta?
  5. .

    .

  6. Vannak, akik azt akarják, hogy a mindenkori kormány vállaljon alkotmányos kötelezettséget, hogy Magyarországon nem lesznek hajléktalanok, rokkantnyugdíjasok, cigányok, zsidók és homoszexuálisok a köztereken fényes nappal vagy éjszaka. Mások szerint dettó, ugyanakkor még ennél is szebb jövőt. Ön erre mit nem inna, hogy ne keverje?
  7. Ha már szóba jött: vannak, akik szerint aki a fröccsöt szóda helyett bubis vízzel issza, köcsög. Ön a vöröset, vagy a fehéret szereti-e jobban, illetve melyiket töltsük először?
  8. Van, aki forrón szereti. Ön is szúrná Marilyn Monroe-t, ha még élne? És így, hogy már nem?
  9. .

    .

A továbbiakban nincs más feladat, mint mellékelni a fenti videót, majd alkotmányozni, kolbászt tölteni és pálinkát főzni közben zavartalanul tovább, mivel-kivel se törődve, idióta, idült, idétlen alkoholista vigyorral önelégült képünkön.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr72717704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius 2011.03.07. 22:33:23

# Vannak, akik szerint a magyar alkotmánynak újnak kell lennie, mert a régi már régi. Mások szerint a magyar nemzet dögöljön meg, és éljen a kommunizmus. Ön mit gondol ezekről a baloldaliakról? "

Degyönyörű :-D :-D

macamuca [IHUN] 2011.03.20. 04:48:54

Ajkaink közé kolbászt, egyik kezünkbe főkotmányt, másikba nenyit, folyadékpótlásként hápét, mindezt talpig díszmagyarban = komplett (???) testi-lelki gondoskodás. Tőlük, nekünk.

Egészseggünkre! (csak el ne hízzunk! drága ám az új díszmagyar.......
süti beállítások módosítása