Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Miniszterelnöki beszéd, első változat

2011.03.15. 21:35 Humperdickk

Drága barátaim, magyarok, emberek, magyar emberek!

Most, hogy leráztuk magunkról mindazt, amit, és ismét emelt fővel tekintünk a jövő szemei közé, valamint új, eddig soha nem látott, azaz másmilyen minden, mint ami eddig gyönyörű szent magyar hazánkban az összefogást megelőzően, az elátkozott elmúlt nyolc év rabigája alatt volt, ideje, hogy a magyar szabadság és a szabad magyarság, valamint a szabar magyadság szent, soha el nem múló, haynau és sztálin által hiába taposott, rákosiszta és komunista, illetve asztalaviszta rongy emberek gyalázta, hol kezdtem a mondatot, segítsetek, fogjon meg valaki, el kell mondanom, hölgyeim és uraim, hogy a mai napnak a lényege, sőt. minden értelme, mi több, veleje az, hogy függetlenségünk kinyilvánítsuk azok ellenében, akik azt hiszik, amit! És nem szégyellik!

Hölgyeim és uraim: mi elbúcsúztunk a Nemzetközi Valutaalaptól akkor, amikor ők nem búcsúztak el tőlünk. Sőt, mi kivetettük a bankadót és a válságadót dacára annak, hogy már nem volt válságban az az ország: mi magyarok ugyanis nem ismerünk lehetetlent! Kiálltunk Magyarországért, amikor az árvízzel kellett küzdeni, amikor a vörösiszap árasztott el bennünket., úgyhogy jaj annak a földrengéssel súlyosbított cunaminak, amely földünkre és tengerünkre, mit akarok mondani, egyelőre csak tavainkra, de milyen tavainkra feni a fogait! Mi azonban nem vagyunk holmi vágott szemű köntösös nyomik, mi kiálltunk, amikor vissza kellett szerezni a nyugdíjrendszert a tőzsdecápák kezéből. És kiálltunk a hazánkért az Európai Unióban, amikor alantas és hazug támadások érték hazánkat: és egyedül mi, Magyarország miniszterelnöke mertük ezt megtenni! És tettük ezt nemzetiszocializmus és a kommunizmus ideológiájának feltalálói előtt, kik között egy magyar nevet sem találni, így azok a nemzetek igazán ne kritizáljanak minket, akikről ez nem mondható el.

És nem csak előttük! Minket ugyanis nem ijeszt meg sem a sótlan, karót nyelt pudingzabáló, sem a a barnasörös mámorban fetrengő szentpatrikőrült. És meg kell mondanunk, hogy szerintünk döbbenet, hogy nem szégyell előttünk szájalni az, aki pajellának nevezett tengeri mocskot vagy kagylót, csigát, sőt, macskát zabál, vagy fapapucsban flangál idétlenül kopogva, mintha muszáj lenne neki! De ott vannak azok a nyakatekert, kimondhatatlan szavaikkal hebegő mocskos szláv epilepsziások is, és mi még tőlük sem rettentünk! Nem beszélve azokról a szőröstalpú kecskepásztorokról meg a déli szomszédaikról, akik csak játsszák, hogy szlávok, valójában hazaáruló törökök! És még nekik áll feljebb! Nem tudják, hogy minket nem rettent sem a több ezer éves, tolvajcsaló filozófusok hada sem! Mi kacagva tekintünk azokra az északi, hulibuli kis pöcsömfaszom balti meg skandináv országokra is, akiket folyton kever mindenki egymással, és valljuk be, van is miért. És itt szeretném elmondani, hogy azok az országok, akiket kihagytunk, köcsögök, valamint a kurva anyjukat!

Kedves Barátaim, Hölgyeim és Uraim, Biciklisek és Lélekben Bélyeggyűjtők, Magyarok! Örülök, hogy ilyen szép számmal jöttetek össze, és ígérjük, hogy jövőre is kijöttök, csak még szebb számmal! Gondoskodni fogunk róla, hogy az, ami most nem az, jövőre sokkal inkább lesz közelebb ahhoz, ami az, ami! Addig is, maradjunk együtt, köpjük büszkén a világ arcába: hajrá Magyarország, hajrá magyarok, és: ria, ria, Hungária! Valamint: mocskos EU, mocskos EU, és végezetül: nézzetek a táblára, húzzatok a picsába! Olé, oléoléolé!

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr572742737

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ez egy varázslatos, csodálatos beszéd volt! 2011.03.16. 11:27:19

Képtelenek vagyunk betelni az örömmel, hogy végre igazi fénye volt az általunk úgy szeretett március 15-ének, Orbán Viktor beszédéből idézgetünk hát fütyörésző jókedvünkben sok-sok felkiáltójellel! Morcos ellenzékieknek viszont az Új Alkotmány sorozatu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stone pit(er) 2011.03.16. 20:07:19

Minden tiszteletem és aggódó gondolatom japán testvéreinké (no, nem csak kissé réveteg harmincas évek béli párhuzam miatt, hanem mint Homo sapiens), de még nem tudják, hogy nálunk van a megoldás a fűtőelemek leolvadására. Ez a csodafegyver, nevezzük röviden OV-nek, képes egyetlen lehelettel megfagyasztani a kontrolálatlan fúziót is. Remélem, minél hamarabb lehetősége lesz bemutatni tudományát a fukushimai reaktor acéltartályán belül is!
süti beállítások módosítása