Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Egy puccskísérlet hiteles története

2012.02.09. 21:56 Humperdickk

Három lábon álló puccskísérlet zajlott ellenem, amiben benne volt a CNN is – többek között erről beszélt Orbán a Fidesz frakcióülésén.

A puccskísérlet pediglen a következőképpen zajlott.

Szeptember 30-hoz képest egy viszonylag távoli időpontban (ti. a pontos adatok nemzetbiztonsági okokból a legszigorúbban titkosak) Szuchalek Árpádné özv. Gansperger Ottó locsolkodni indult szülőfalujában. A csípős, de a kora hajnali időponthoz képest mégis kánikulainak mondható hideg miatt dideregvén, sőt, mi több, annak dacára fázósan húzta magára első állomásán a sarki közkúthoz képest szembeszomszéd Margitkát. A konspirációba ily módon akaratán kívül bevont egyén ugyan még erősen aludt a jelzett időpontban, ennek ellenére a locsolkodás fejében felajánlott támadójának két egész három tized frissen festett piros tojást és háromszáz forintot, apróbb címletekben. Ottó ezt kevesellte, mi több, további igényeket támasztott szolgáltatásai ellentételezéséül, melyeket Margitka részint vitatott, részint, valamint egyidejűleg meglehetős ellenállást is tanúsított. Ottó ennek megmérésére műszerész szakvizsgája ellenére, ám megfelelően bevizsgált mérőműszer hiányában a helyszínen nem vállalkozhatott, ám addig is mintegy elterelésképpen a konyhában található, egyébként norvég származású ürgebőrök felhasználásával egyrészt meglocsolta Margitkát, másrészt anélkül ivott négy egész tizenkilenc deci pálinkát gyors egymásutánban, hogy a kupica akár egyetlen pillanatig is elhagyta volna a stelázsit. Az aktus végeztével Margitka bal lába görcsöt kapott a sparhelt és a fáskas mellé a sarokba való beszorulás következtében, ahová is Ottó helyezte a komfortosabb behatolás elősegítése okán.

Ez volt tehát a miniszterelnök által említett első láb. A második láb felleléséért kissé messzebb kell mennünk, hiszen a szálak egészen Washingtonig vezetnek: ez a szó volt ugyanis belehímezve Ottó mackófelsőjének mellkasi részébe oly módon, hogy a bal bimbó fölött a város nevének első fele („Washi”), míg az egyébként is érzékenyebb jobb mellbimbó felett a „ngton” kifejezés volt olvasható. (Ez utóbbi a kései májusi zimankó következtében több szemtanú szerint is megduzzadt, kissé formátlanná téve a „g” betű lecsüngő szárát.) Ami bizonyos, az az, hogy jelzett szabadidőruha úgynevezett lábrésze már nem volt ebben az időben fellelhető, mármint abban az értelemben nem, hogy az a hízó, ami a fent nevezett cselekmény előtt két évvel került levágásra Ottó sógorának, Kálmánnak a hátsó udvarán, elfogyasztotta ugyan illető szabadidőnadrágot az annak bal zsebében felejtett pincekulccsal egyetemben (minek következtében Ottó apósa lakatost volt kénytelen hívatni, hogy bejusson saját borospincéjébe), de erre már maga a nadrág tulajdonosa sem emlékezhetett, tekintetbe véve, hogy az após rizlingszilvánijának jelentős mennyiségben történt elfogyasztását követően a hízó óljában, az állatot mintegy átölelve és gyengéd szavakkal illetve bódult pihentető álomba. Ezen jelentés elkészülésének idején csak annyi bizonyult kideríthetőnek, hogy mondott ruhadarab bal lábra való szára darab ideig még hánykódott ugyan Kálmán udvarán, de mivel az nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget, lassan végleg ellepte a csirkeszar.

A puccskísérlet harmadik résztvevője (korántsem váratlan módon) a CNN volt. Ezt a szót írta bele ugyanis (mint később kiderült, tévesen) az önéletrajzába Ottó, mikor legkisebb sógornője unszolására beadta jelentkezését a Kisipolyvári Önkormányzat által meghirdetett „kisegítő segédmunkatárs és -udvaros” munkakörben meghirdetett állásra pályázván. Fent nevezett hölgy, járatos lévén a megye különböző munkaügyi központjaiban történő, teljesen felesleges ácsorgásban és téblábolásban, esküdni mert volna rá, hogy egyszer ácsorgás közben futó viszonya volt egy felmércsei fiúval, aki mesélte volna neki, hogy CNC-esztergályos szakmát tanul, mert az most a menő. Ezt értette félre Ottó hiányos műveltségéből, valamint kétoldali funkcionális analfabétizmusából kifolyólag, mikor a nyárikonyhában a jelentkezést körmölte boldogult nagyanyja libatömő (háromlábú) kissámliján kucorodva.

Ez volt tehát az összeesküvés harmadik lába. És most jön maga a cselekmény: nevezett személyek, úgymint Ottó, Margitka, Kálmán, Ottó kisebbik sógornője, valamint a jóképű, bár kissé kapatos cnc-marós következő búcsúkor a körhintán szent esküvést tettek, mely szerint egyrészt vagy nem ülnek többet arra kurva ringlispílre, vagy nem isznak ennyire sokat előtte, illetve másrészt meg rohadjon meg az is, aki legalizálta a Teca néni házi vegyeshulladékból készült pálinkáját abból a megfontolásból, hogy ha már szar, legalább legyen olcsó.

Speciális egységünk ekkor csapott le a delikvensekre a tetten érés fennforgása alatt, egyben következtében. Rövid szóváltás és dulakodás után elfogadták a pertut és vállalták, hogy további kupicák megígérése esetén ők voltak a Miniszterelnök Úr Személye elleni puccskísérlet nem csak kiötlői, de végrehajtói, valamint szükség esetén áldozatai is. Most viszont kicsit hazamennének, mert nem érzik jól magukat.

A továbbiakban el kívánták még mondani azt is, hogy a Jóisten tartsa meg a Miniszterelnök Urat jó egészségben sokáig, de ha nem baj, puncsot már nem kérnek, mert már eléggé kavarog a gyomruk amúgy is.

6 komment · 1 trackback

Címkék: orbán cnn eger puccs nagyonhülyemagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr554085678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Freitől veszi ötleteit Orbán? 2012.02.10. 12:17:06

Azt már NENYI meg az Alaptörvény asztala óta lehet tudni, hogy Orbán szeretne egy kis ötvenes éveket csempészni a mindennapjainkba, de azért a legújabb összesküvés-elmélete (már ha nem Lázár cáfolata az igaz) még így is sokakat meglepett. Vajon honnan ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aptyuka 02 2012.02.10. 05:04:14

Ez mind így történt! Szó szerint!
Tudom, mivel ott voltam.
Én voltam a CNC, vagy CNN, vagy nem tudom...

bamblur 2012.02.10. 11:19:42

Lázár János lett volna az új miniszterelnök, az új belügyminiszter pedig Kocsis Máté.

macamuca [IHUN] 2012.02.10. 11:20:09

Én is igazolnám a fentieket, azzal az apró helyesbítéssel (ugye, csak pontosan, 100 %-ig egyezzenek a leírtak a történtekkel), hogy a jobb lábam kapott görcsöt, a balba (fa)szilánk ment a kaskában valamikor, régesrég, egy messze-távoli időpontban ott tartózkodott fadarabok emlékeként. Valamint az ülőfelületembe is behatolt egy szilánk, amikor már nem bírtam tovább az állást (ugye, a görcsből kifolyólag), és belehuppantam. A behatolókat mindkét helyről eltávolítottam, jól vagyok, várom Ottót, továbbá álgyamegazégazelnökurat!

macamuca [IHUN] 2012.02.10. 11:21:23

(és tényleg CNN-marós volt a puncs, deazé'jóvót)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.02.10. 16:15:58

Kedves Vezetőnk rohamtempóban hugochavezesedik.

foton öv 2012.02.10. 17:38:22

Akár puccs nélkül, de valakinek a lába már igazán eltalálhatná... egy bizonyos helyen.
süti beállítások módosítása