Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Antiszemita-e Orbán?

2012.03.08. 22:00 Humperdickk

Szegény Orbánnal nem beszélget senki.

Mer mi van. Az van, hogy ül a zorbán az asztalnál, és illedelmesen, szinte észrevétlenül túrja az orrát. De annyira, annyira odafigyel, hogy a a kitermelt nünükékből aprólékos gondossággal golyócskát gyúr, mielőtt bekapná őket. De még szellentés előtt sem emelinti meg az ülepét, nehogy nagyot szóljon. Próbál tehát viselkedni a maga rendkívül unszimpatikus, faluszéli türhőparasztgyerek módján, és tessék, ez a hála: nem beszélget vele az EU. De nem adja a pénzét sem, hiába ígértük meg nagyon kedvesen, hogy el lesz kenve a szája nagy erőkkel, hogyha nem adja. És még a szándékot, azt sem becsüli, legalább. Kicsit se. Semmit. A mocskos zsidajai.
 
De ne szaladjunk ennyire előre: ott tartunk egyelőre, hogy ki kellene tehát találni valamit. Mármint, hogy hogyan lesz pénz. És nem lenne egészen indokolatlan kitalálni végre, mert már megint meglett a az első két hónapban az éves hiány fele, ami csak egyetlen egyszer fordult elő az elmúlttízévben. Igen, tavaly. És ahhoz képest, hogy még csak a második önálló költségvetése ez a csillagszeműnek, nem olyan rossz hír, hisz tulajdonképpen lehetne ez rosszabb is.
 
Például úgy lehetne rosszabb, hogy nem tudjuk, mi is lehetne a megoldás, mivel több nyugdíjpénztári vagyon állítólag nincs. Adót kivetni már nem nagyon van mire, és nem szednek több kökényt azok a kurva cigányok az Istennek se. Egyéb ötlet sincs nemzetgazdasági hasznosításukra, hacsak a Fliegauf nem csinálja meg a Csak a szelet 3D-ben, háttérben az Endor bolygóval. De nem csinálja, és ezek a brókerek és egyéb zsidók (róluk még lesz szó, türelem!) már odáig süllyedtek, hogy pad alatti levelezéssel döntik el egymás közt, miszerint a török kártyával csak betlit lehet játszani, úgyhogy kizárt, hogy a durchmars is megélne.
 
És a tetejébe pont most, ebben a szorító nemzetgazdasági szituációban kapjuk a hírt, hogy az előző rendszer államrendőrsége (már a mégelőzőbb rendszer, a népköztársasági!) szerint hazánk jelenlegi miniszterelnöke antiszemita. Legalábbis ezt így tudják a radikálisan nemzeti idióták. (De nem is érdemes elaprózni, ha valaki hülye, csinálja radikálisan. Különben minek.)
 
De most tekintsünk el attól egy pillanatra, hogy a nemzeti radikálisok csillogó értelménél csak az állampárti diktatúra titkosrendőrségének őszinteségében kételkedünk jobban. Hisz nyilván a náci barmának sem az antiszemitizmus fáj: azzal ő elvan, még csak nem is borogatja, megpróbál inkább együtt élni vele. A náci barmának nem ez fáj, hanem az ügynöktörvény, illetve annak a hiánya. És abban történetesen igaza van neki, hogy a minap eléggé egyöntetűen lett kijelentve a sifferbandista ügynöktörvény tervezetéről, miszerint nem időszerű, dilettáns, valamint oszkópéter avizerbe mitkeres.
 
Utóbbi a nagyon hülye terelés mintapéldája: szegény, szerencsétlen, komoly eséllyel megbomlott agyú államtitkárok szoktak élni vele. De a többi kedves fülkeforgalmista (copyright by Parti Nagy) sem kisebb spíler: szinte megható az az értelmes tekintetnek álcázott halálosan hülye rettegés, amivel a kormánypártok vezérszarai (tudniillik azért szar, hogy szarozzon) próbálnak a index.hu kamerájába úgy bele nem nézni, hogy közben ki ne derüljön, hogy nem mertek belenézni. De persze, hogy kiderül így is: ez már akkor kiderült, amikor nem nyomták meg a megfelelő gombot azon a marhabonyolult klaviatúrán. De legalább kérték a közönség segítségét: gondolom, márctizenötödikén majd a zsoltika megint felvonul, és lesz önök kérték is. És hát mit csináljunk, ügynöktörvényt nem kértek a felvonulók. Így kerül a helyére minden: a náci is, az antiszemita is, meg az ügynök is. Kéz a kézben, maroknyi széklet, mint a szikla.
 
Itt tartunk hát: ül a miniszterelnök és túrja az orrát. És mindeközben vagy a rohadt zsidókra gondol, vagy nem, vagy várja rohadt zsidókat, vagy nem. Ez tehát a modern magyar jobboldal válasza arra az elég egyszerű kérdésre, hogy a bánatban kíván egy picsányi kis nemzet hangos durrogtatásokkal úgy belefosni a nullásliszttbe, hogy abból neki valaki utána kalácsot süssön. Nem tudják, de addig is várnak. Várják a zsidót a pénzzel, hogy elvehessék tőle megint. Ülnek addig, ülnek békésen, és ott előttük az a kurva széles molinó, rajta lóbetűkkel, hogy nem leszünk vacsik. És lobog, lobog alattuk az a vászon: gondolják, a friss tavaszi fuvallattól. Pedig dehogy.
 
Igen, Viktor. Ez ugyanaz a bűz.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr754298697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan élete 2012.03.09. 11:18:11

Már miért ne lehetne éppen antiszemita? Volt már demokrata rendszerváltó, forradalmár Nagy Imre temető, liberális pártalelnök, kereszténydemokrata államférfi, pont ez ne lehetne. Mint tudjuk, Ö AZ UNIVERZÁLZSENI.

istvankah 2012.03.09. 14:27:25

@Spániel: azr mondják egy fecske nem csinál nyarat!A baj,hogy ebből szinváltós rőpképtelen egy-edből millión felüli darab "készült"!Mire elfogynak addigra magyarország helyén dúdva sem terem!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.09. 19:40:27

Zseniális. Hangosan röhögtem, pedig egyrészt nem szoktam, másrészt sírni kéne.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.09. 19:59:45

"De ne szaladjunk ennyire előre: ott tartunk egyelőre, hogy ki kellene tehát találni valamit. Mármint, hogy hogyan lesz pénz. És nem lenne egészen indokolatlan kitalálni végre, mert már megint meglett a az első két hónapban az éves hiány fele, ami csak egyetlen egyszer fordult elő az elmúlttízévben. Igen, tavaly. És ahhoz képest, hogy még csak a második önálló költségvetése ez a csillagszeműnek, nem olyan rossz hír, hisz tulajdonképpen lehetne ez rosszabb is.

Például úgy lehetne rosszabb, hogy nem tudjuk, mi is lehetne a megoldás, mivel több nyugdíjpénztári vagyon állítólag nincs. Adót kivetni már nem nagyon van mire, és nem szednek több kökényt azok a kurva cigányok az Istennek se. Egyéb ötlet sincs nemzetgazdasági hasznosításukra, hacsak a Fliegauf nem csinálja meg a Csak a szelet 3D-ben, háttérben az Endor bolygóval."

Na, ezért érdemes blogot írni.

aritus 2012.03.09. 21:02:22

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én is hangosan röhögtem, nagyon jó poszt.
Eddig nem tudtam róla, most majd nézegetni fogom, köszönet Spánielnek.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.09. 21:29:12

@aritus: Ez Humpi legjobb posztja:

kikellennekjonni.blog.hu/2011/12/18/viktorok_gyozok_es_ami_utana_jon

Az utolsó bekezdés konkrétan beszarás.

Humpi, a kurucos cikkben jól vágom le, hogy olyan embereket említ pozitív összefüggésben, mint Gyurcsány, Kenedi, Mécs és Schiffer???

Anyám.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.03.11. 12:39:59

@Humperdickk:

Írta, hogy nekiállt egy törvénytervezetnek, csak a saját pártja elkaszálta.
süti beállítások módosítása